Werken in Zuid-Afrika

Zin om iets van de wereld te zien en mag het een tikkeltje avontuurlijker zijn? Grijp dan nu je kans en begin met werken in Zuid-Afrika! Dit uitdagende land heeft jou eindeloos veel te bieden. Of je nu wilde dieren gaat spotten tijdens een safari of wijn drinken bij zonsondergang. Het ene moment sta je oog in oog met olifanten en het andere moment zie je een kudde zebra’s grazen.  Bezoek het Kruger Nationaal Park tijdens het werken in Zuid-Afrika en misschien spot je wel de volledige Big Five (olifant, neushoorn, leeuw, buffel én het luipaard)!
 
Werken in Zuid-Afrika is een unieke ervaring. Ontdek tijdens het werken in Zuid-Afrika bijvoorbeeld de steden Kaapstad, Johannesburg, Durban en Pretoria, er is zoveel te doen! Beklim de Tafelberg, hike door de indrukwekkende Drakensbergen of rijdt langs de ruige kustlijn van de Tuinroute en eindig op Kaap de Goede Hoop!
 
Er zijn regelmatig interessante vacatures in Zuid-Afrika te vinden. Start bijvoorbeeld met werken in Johannesburg als klantenservice medewerker. Of begin met vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika door kansarme kinderen uit de sloppenwijken van Kaapstad te helpen. Ben jij een avontuurlijk en reislustig persoon? Overal waar je bent tijdens het werken in Zuid-Afrika kijk je, je ogen uit. Je kan ook heerlijk eten tijdens het werken in Zuid-Afrika, bijvoorbeeld boboti, potjie (een stoofpot gemaakt op echt vuur) of je gaat natuurlijk echt Zuid-Afrikaanse braaien.
 
Zie jij jezelf al werken in het buitenland? Kijk snel tussen onze beschikbare vacatures in Zuid-Afrika voor een uitdagende baan in dit adembenemende land!
Nederland
Zuid-Afrika
Huisvesting
Gemiddelde huurprijzen centrum (1-kamer appartement) € 989,12 € 398,70
Gemiddelde huurprijzen buiten centrum (1-kamer appartement) € 783,65 € 344,91
Recreatie
Bioscoopticket € 11,00 € 5,13
Fitness abonnement € 28,72 € 31,18
Huur tennisbaan € 18,20 € 7,98
Vervoer
Gemiddelde kosten openbaar vervoer per maand € 80,00 € 32,45
Taxi prijs per kilometer € 2,19 € 0,64
Starttarief taxi € 4,00 € 1,28

Locaties in Zuid-Afrika