Werken in Vietnam

Ben je toe aan een nieuw avontuur? Een nieuwe uitdaging? Overweeg dan eens om te gaan werken in Vietnam. De diversiteit van dit schitterende land maakt het voor velen een geliefde bestemming.  
 
Werken in het buitenland betekent ook dat je de kans hebt om het land te ontdekken. En we kunnen verklappen, er valt ontzettend veel moois te zien in Vietnam. Waar je ook kijkt, elk perspectief past op een ansichtkaart. De natuur is werkelijk schitterend en blijft je verbazen wanneer je gaat werken in Vietnam. Neem bijvoorbeeld een boottocht door Ha Long Bay, hier rijzen duizenden rotsen ver boven de zee. Een fantastische ervaring die je niet snel zal vergeten. In het noordwesten van Vietnam vind je een dorp genaamd Sapa. Een dorp in een vallei omringd door immens grote rijstvelden en bergen. Wanneer je gaat werken in Vietnam kan je vrij gemakkelijk een tour regelen naar dit schitterende gebied. Parelwitte stranden vind je onder andere op Phu Quoc, sfeerproeven kan in Hoi An en voor een bruisend nachtleven moet je in de hoofdstad Hanoi zijn. 
 
Pak jij de kans om te gaan werken in het buitenland? We kunnen het meer dan aanraden. Werken in Vietnam zal een echt avontuur zijn. Daarnaast creëer je waardevolle internationale werkervaring. Daarnaast kun je leuk vrijwilligerswerk in Vietnam gaan doen! Enthousiast? Kijk eens naar al onze beschikbare vacatures in Vietnam!  
 
Nederland
Vietnam
Huisvesting
Gemiddelde huurprijzen buiten centrum (1-kamer appartement) € 783,65 € 219,59
Gemiddelde huurprijzen centrum (1-kamer appartement) € 989,12 € 342,78
Salaris
Gemiddeld netto maandsalaris € 2.287,79 € 329,55
Vervoer
Starttarief taxi € 4,00 € 0,46
Gemiddelde benzineprijs € 1,62 € 0,77
Enkel ticket openbaar vervoer € 3,00 € 0,27