Werken in Turkije

Ben jij toe aan een nieuw avontuur? Wellicht is werken in Turkije dan iets voor jou. De cultuur druipt van dit schitterende land af, je vindt er lange kustlijnen en adembenemende natuur. De diversiteit van dit land maakt het een meer dan geschikte bestemming voor mensen die graag willen werken in het buitenland.

Wandel door pittoreske Turkse dorpen, ontdek de prachtige natuur en kom tot rust op één van de warme stranden. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je gaat werken in Turkije. Cultuur zie je overal waar je loopt, maar er zijn een paar bezienswaardigheden die eruit springen. Bijvoorbeeld het Sultan Ahmetmoskee, Basilica Cisterne en Hagia Sophia. Stuk voor stuk bezienswaardigheden die het bezoeken meer dan waard zijn tijdens je periode werken in het buitenland. Iztuzu Beach, Blue Lagoon en Kaputas Beach zijn bestemmingen voor strandliefhebbers. Hier vind je parelwitte stranden en azuurblauw water. Ga bijvoorbeeld aan de slag als reisleider in het prachtige Antalya.

Na het werk kun je het bruisende leven van Turkije ontdekken. Geniet van de Turkse keuken, duik het terras op of stap één van de gezellige kroegen binnen. Bezoek wereldsteden als Istanbul, Ankara of Antalya. Waar je interesses ook liggen, werken in Turkije heeft het allemaal. Ga jij het avontuur aan? Bekijk dan snel al onze beschikbare vacatures in Turkije!
Nederland
Turkije
Recreatie
Bioscoopticket € 11,00 € 3,15
Fitness abonnement € 28,72 € 21,76
Huur tennisbaan € 18,20 € 11,95
Restaurant
Fles wijn € 5,00 € 6,24
0,5 liter lokaal bier € 1,16 € 1,59
Maaltijd goedkoop restaurant € 15,00 € 3,90
Salaris
Gemiddeld netto maandsalaris € 2.287,79 € 405,40

Locaties in Turkije