Werken In Praag

Werken in Praag
Ben jij toe om te gaan werken in het buitenland? Start dan met werken in Praag en voeg werkervaring toe aan je cv waar je later veel aan zult hebben. Werken in Praag bied je niet alleen een onvergetelijke werkervaring aan, je kan naast het werken in Praag ook nog eens de mooiste stad van Europa verkennen! 

Praag ligt aan de rivier de Moldau. De stad is zo rijk aan cultuur en historie dat de historische stadskern op de Werelderfgoedlijst staat. Werken in Praag biedt de mogelijkheid om ieder weekend te genieten van de vele bezienswaardigheden zoals de Praagse Burcht. Bovenop de heuvel is het adembenemende uitzicht alleen al genoeg reden om de klim te maken. Dan komen er ook nog paleizen en kerken bij kijken die ’s nachts oplichten voor een onvergetelijk uitzicht. 

Als je gaat werken in Praag kun je een wens doen bij het koperen kruis midden op de indrukwekkende Karelsbrug. De bewoners van Praag zijn ervan overtuigd dat je wens zal uitkomen. Praag heeft meer dan 600 jaar aan kunst en historie met onder andere heiligenbeelden en vele religieuze ornamenten die de brug versieren. Je zult je ogen uitkijken tijdens het werken in Praag! 
 
Winkelen en uitgaan in Praag
In het centrum van Praag vind je het winkelcentrum Palladium. Naast bekende merkwinkels heb je ook speciaalzaken en lokale eetgelegenheden. Letnany is het grootste winkelcentrum van het land en heeft alles wat je hartje begeert. Een absolute aanrader om dit winkelcentrum te bezoeken tijdens het werken in Praag! Van elektronicazaken en supermarkten tot kledingwinkels heb je de mogelijkheid om eindeloos shoppen. 

In de avond komt het nachtleven van Praag tot leven. Ga gezellig met nieuwe vrienden die je hebt leren kennen tijdens het werken in Praag naar een koffiehuis die later op de avond wordt omgetoverd tot een gezellig café met livemuziek. Bij de discotheken van Praag krijg je de gelegenheid om te dansen totdat je erbij neervalt of doorgaan tot in de vroege uren. Het is onmogelijk om je in Praag te vervelen. Werken in Praag is een ideale manier om nieuwe mensen  en de stad zelf te leren kennen en dit te combineren met geld verdienen.
 
Het eten in Praag
De Tsjechische keuken heeft het beste eten uit de omringende landen gehaald. Ga lekker lunchen en geniet van chlebicky, dat zijn kleine gerechtjes bestaande uit kaas of worst. De maaltijd gaat vooraf met een soepje. Het hoofdgerecht bestaat vooral uit aardappelen, vlees en een beetje groente. Als dat niet in de smaak valt heeft Praag andere restaurantjes voor wat variatie. Italiaans, Grieks of ga je dan toch liever voor Turkse döner? Na het werken in Praag wordt ook zeker het Ristorante Pagana en Field Restaurant aangeraden om je smaakpupillen even te verwennen!
 
Werken in Praag biedt variatie tussen kunst, cultuur en uitgaan! Kijk snel naar de vacatures in Praag en ontdek zelf waarom Praag benoemd is tot de mooiste stad van Europa.
Amsterdam
Praag
Boodschappen
Tomaten 1kg € 2,57 € 1,65
Witbrood 500g € 1,45 € 0,92
Aardappelen 1kg € 1,69 € 0,83
Recreatie
Fitness abonnement € 36,31 € 33,77
Bioscoopticket € 12,00 € 7,25
Huur tennisbaan € 23,34 € 11,25
Restaurant
Fles wijn € 6,00 € 5,04
0,33 liter geïmporteerd bier € 2,16 € 1,19
Tweepersoons 3-gangen diner in gemiddeld restaurant € 60,00 € 29,08