Werken in Tsjechië

Trustpilot 5 stars Review van Colin Coule

In Tsjechie dankzij GW

Dankzij GrenzeloosWerk zit ik nu in Tsjechië met een baan! Vooraf konden zij duidelijk vertellen wat de baan inhield en het salaris. Ik ben ze erg dankbaar. Een vast contactpersoon met ook nog eens ervaring in dezelfde stad. Geeft hele praktische tips! Contact via Whatsapp is ook erg prettig. Super!! ..lees meer

3 september 2018

Werken in Tsjechië
Op zoek naar een eerste stap in je internationale carrière? Tsjechië is het land waar je deze kan beginnen, met een rijke historie biedt werken in Tsjechië een interessante uitdaging. Ontdek tijdens het werken in Tsjechië de betoverende hoofdstad Praag met haar authentieke stijl en bezoek de prachtige ruige natuur in schitterende nationale parken. Het leven in Tsjechië is spotgoedkoop, zodat je tijdens het werken in Tsjechië optimaal kan genieten van alles wat Tsjechië te bieden heeft. Zoals bijvoorbeeld de indrukwekkende historische bouwwerken als de burcht Vyšehrad.

Wij bieden interessante vacatures in Tsjechië aan, zo kun je via ons werken in Praag op de klantenservice van Transavia en KLM. Je kunt ook aan de slag als HR adviseur, klantenservice medewerker, inkoop specialist, logistiek medewerker, social media expert, inkoop medewerker of wordt front office agent!
 
Zie jij jezelf al lopen langs de rivier de Moldau in de 'gouden' stad Praag? Wacht dan niet langer en ga werken in Tsjechië en geniet van goede bierpul met collega’s na het werken in Tsjechië. Of ga in je vrije tijd naar één van de populaire wintersportgebieden! Enthousiast geraakt over werken in het buitenland? Bekijk dan nu al onze vacatures in Tsjechië en wie weet ervaar jij binnenkort hoe het is om te werken in Tsjechië!
Nederland
Tsjechië
Boodschappen
Water 1L € 0,79 € 0,49
Kaas 1kg € 10,24 € 7,39
Biefstuk 1kg € 15,40 € 8,74
Huisvesting
Gemiddelde huurprijzen buiten centrum (1-kamer appartement) € 783,65 € 414,78
Gemiddelde huurprijzen centrum (1-kamer appartement) € 989,12 € 525,12
Vervoer
Taxi prijs per kilometer € 2,19 € 1,02
Gemiddelde kosten openbaar vervoer per maand € 80,00 € 19,53
Enkel ticket openbaar vervoer € 3,00 € 0,94

Locaties in Tsjechië