Werken in Tsjechië

Trustpilot 4 stars Review van Marco Boonstra

Goede service

Ik vond het erg prettig om via grenzelooswerk banen te zoeken. Ze denken met je mee en houden goed contact. Zelf in de corona tijd dat ik niet wist waar ik aan toe was. Ik kreeg af en toe een geruststellend telefoontje, daar ben ik dankbaar voor! ..lees meer

8 juni 2020

Werken in Tsjechië
Op zoek naar een eerste stap in je internationale carrière? Tsjechië is het land waar je deze kan beginnen, met een rijke historie biedt werken in Tsjechië een interessante uitdaging. Ontdek tijdens het werken in Tsjechië de betoverende hoofdstad Praag met haar authentieke stijl en bezoek de prachtige ruige natuur in schitterende nationale parken. Het leven in Tsjechië is spotgoedkoop, zodat je tijdens het werken in Tsjechië optimaal kan genieten van alles wat Tsjechië te bieden heeft. Zoals bijvoorbeeld de indrukwekkende historische bouwwerken als de burcht Vyšehrad.

Wij bieden interessante vacatures in Tsjechië aan, zo kun je via ons werken in Praag op de klantenservice van Transavia en KLM. Je kunt ook aan de slag als HR adviseur, klantenservice medewerker, inkoop specialist, logistiek medewerker, social media expert, inkoop medewerker of wordt front office agent!
 
Zie jij jezelf al lopen langs de rivier de Moldau in de 'gouden' stad Praag? Wacht dan niet langer en ga werken in Tsjechië en geniet van goede bierpul met collega’s na het werken in Tsjechië. Of ga in je vrije tijd naar één van de populaire wintersportgebieden! Enthousiast geraakt over werken in het buitenland? Bekijk dan nu al onze vacatures in Tsjechië en wie weet ervaar jij binnenkort hoe het is om te werken in Tsjechië!
Nederland
Tsjechië
Boodschappen
Maandelijkse boodschappen € 259,54 € 170,54
Witte rijst 1kg € 1,76 € 1,39
Appels 1kg € 2,01 € 1,20
Restaurant
0,33 liter geïmporteerd bier € 1,86 € 1,07
0,5 liter lokaal bier € 1,16 € 0,61
Fles wijn € 5,00 € 4,69
Salaris
Gemiddeld netto maandsalaris € 2.287,79 € 979,37

Locaties in Tsjechië