Werken in Suriname

Ben jij toe aan een buitenlands avontuur? Overweeg eens om te gaan werken in Suriname. Laat je betoveren door een prachtig uitgestrekt tropisch regenwoud en adembenemende natuur. Wist je dat Suriname tot 1975 bij Nederland hoorde? Nederlands is dan ook de officiële taal. Dus het zal geen enkel probleem zijn om na het werken in Suriname een welverdiend drankje te bestellen op het terras. Bovendien liggen de prijzen in de horeca rond de 79% lager, zo kan je nog eens een rondje geven aan collega’s wanneer je gaat werken in Suriname. 
 
Er zijn regelmatig vacatures beschikbaar in dit fantastische land. Heb je de ambitie om te werken in het buitenland? Dan is Suriname een absolute  aanrader! Ga bijvoorbeeld werken in het buitenland als customer service medewerker in hartje Paramaribo. Daarnaast staat het goed op je cv als je gaat werken voor toonaangevende organisaties aan de ander kant van de Atlantische Oceaan. 
 
Kleed je niet te warm als je gaat werken in Suriname, het Zuid-Amerikaanse land kent een tropisch regenwoudklimaat. Met het hele jaar door temperaturen rond de dertig graden, kan je ongetwijfeld tijdens je periode werken in Suriname genieten op één van de aangelegde stranden. Hier kun je ook tegen reuzenschildpadden aanlopen! Warmte vind je ook onder de Surinaamse bevolking wanneer je gaat werken in dit buitenlandse land, het land staat namelijk bekend als ontzettend gastvrij! 
Ontdek naast het werken in Suriname ook de schoonheid van het binnenland. Bezoek bijvoorbeeld het Brownsberg natuurpark of de Raleigh Falls en geniet van de prachtige watervallen en stroomversnellingen. Geïnteresseerd om te gaan werken in Suriname? Check snel het aanbod van vacatures in Suriname en ga het avontuur aan!
Nederland
Suriname
Recreatie
Huur tennisbaan € 18,20 € 5,06
Fitness abonnement € 28,72 € 15,21
Bioscoopticket € 11,00 € 3,33
Restaurant
0,33 liter geïmporteerd bier € 1,86 € 1,19
Tweepersoons 3-gangen diner in gemiddeld restaurant € 60,00 € 35,69
Maaltijd goedkoop restaurant € 15,00 € 2,97
Salaris
Gemiddeld netto maandsalaris € 2.287,79 € 251,88

Locaties in Suriname