Werken In Madrid

Wil jij genieten van de zomerse zon, geld verdienen, maar ook van een prachtige stad? Dan is Madrid de plek voor jou! Het is de geweldige hoofdstad van Spanje. Met haar historische karakter, vele culturele evenementen en heerlijke parken biedt werken in Madrid een leuke uitdaging!

Bezienswaardigheden Madrid

Als jij gaat werken in Spanje en voor Madris kiest zijn er een aantal dingen die je sowieso gedaan moet hebben! Palacio Real is het grootste paleis in Europa in een stad waar toeristen gratis naar binnen mogen (op woensdag). Neem tijdens het werken in Madrid zeker een kijkje in dit imposante paleis. Of bezoek de bijzondere Santa María la Real de La Almudena kathedraal en raak betoverd door de vele kleuren. Daarnaast zul je tijdens het werken in Madrid nooit vervelen met de leuke straat entertainers op pleintjes als Puerta del Sol en Plaza del Mayor. Natuurlijk is een bezoek aan het stadion van Real Madrid ook zeker de moeite waard, zelfs als je geen voetbalfan bent! Ga werken in Madrid en wandel door de pittoreske straatjes waar de was meters boven je hoofd aan de waslijn wappert.

 

Eten en uitgaan in Madrid

Je vindt in Madrid in bijvoorbeeld de wijken La Latina en Lavapiés een overweldigend aanbod van tentjes met goed eten. Geniet bijvoorbeeld na het werken in Madrid van heerlijke tapas met een glaasje Sangria. Of ontdek de oudste chocolateriezaak San Ginés, welke dag en nacht geopend is en eet de lekkerste churros met chocoladesaus.
 Daarnaast staat de stad bekend om haar drukke uitgaansleven, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De grootste discotheek heeft 7 verdiepingen met een heerlijk dakterras. In de Salsabar El Son kan je elke vrijdagavond leren salsa dansen. Bij veel barretjes krijg je bij binnenkomst een gratis drankje of shotje om je te verwelkomen. 

Werken in Madrid 

Restaurants, hotels en clubs kunnen in de drukke zomermaanden wel wat hulp gebruiken van Nederlandse avonturiers. Vakantiewerk in Madrid biedt dan ook veel uitdaging. 
Wil jij optimaal genieten van de zon na het werken in Madrid? Ga dan naar park Jardines del Buen Retiro, het grootste park van de stad. Het park biedt verschillende mogelijkheden, zo kan je kan een bootje huren met vrienden of sporten bij de speciale sport attributen. Daarnaast worden er vaak verfrissende drankjes verkocht door passerende lokale inwoners en loop je kans een wild eekhoorntje tegen te komen!

Lijkt jou het wat om te genieten van de zon, in een heerlijk park weg te dromen en om te feesten in de avonduren? Wacht dan niet langer en bekijk snel alle beschikbare vacatures in Madrid.