Werken In Bratislava

Zie jij jezelf al werken in het buitenland? Neem de sprong en start met werken in Bratislava waar je internationale werkervaring op kan doen. Het kasteel van Bratislava torent boven de stad uit op een heuvel aan de immense rivier de Donau en wacht erop om door jou ontdekt te worden.


Bezienswaardigheden Bratislava

Bratislava, de hoofdstad van Slowakije heeft prachtige bezienswaardigheden. Zoals bijvoorbeeld het veertien-eeuwse hoofdplein Hlavné Námestie midden in de stad. Bezoek tijdens het werken in Bratislava de Michaeltoren welke onderdeel is van de oude stadsmuur. De beroemdste en vooral de grootste kerk van Bratislava is Marinsdom, de koningen van Hongarije en Oostenrijk worden hier al eeuwenlang gekroond. Of bezoek tijdens het werken in Bratislava het historische Primatiaal Paleis. Het Kasteel van Bratislava ligt op het hoogste punt van de stad waardoor je een geweldig uitzicht hebt over de Donau tijdens het werken in Bratislava. Aangezien deze dwars door het hart van Bratislava loopt. Ook kom je bijna overal in de stad prachtige 20e-eeuwse gebouwen en middeleeuwse torens tegen. Er is zoveel te zien maar door te gaan werken in Bratislava krijg je alle tijd om het rustig te ontdekken!

Winkelen en Eten in Bratislava

De shopliefhebbers worden verwend in Bratislava. Het stadscentrum staat bekend om de vele boetieks waar je urenlang doorheen kan slenteren, maar ook de grotere merkketens hebben zich hier gevestigd. Daarnaast kun je ook heerlijk onderuit in één van de vele cafés, terrassen en eetgelegenheden. De Slowaakse keuken is erg divers door de vele invloeden waaraan het is blootgesteld in de loop van de geschiedenis. De meeste gerechten bevatten allerlei kruiden, en kaas, vlees en vis worden vaak geserveerd. Of pak een gezellig terrasje aan de kade van de Donau en de vliegt de tijd voorbij terwijl jij werkt. Werken in Bratislava is perfect voor iedereen die van het stadsleven houdt.

Werken in Bratislava

Bratislava is een stad waar veel te ontdekken valt. Meerdere bedrijven vestigen hun kantoor in Bratislava omdat het leven daar goedkoper is. Er zijn klantenservice afdelingen die het hele jaar door nieuwe en enthousiaste collega’s zoeken om hun team te komen versterken. Daarnaast zijn er vaak interessante doorgroeimogelijkheden. Waardoor het een ideale manier is om je carrière op te bouwen in het buitenland!

Geniet in je vrije tijd naast het werken in Bratislava van de ruige natuur van Slowakije en ga eens skiën in het Tatra gebergte. Of rijdt naar de Oostenrijkse hoofdstad Wenen welke zich maar zo’n zestig kilometer naast Bratislava bevindt. Zie jij jezelf deze uitdaging al aangaan? Bekijk dan gauw eens welke vacatures in Bratislava er momenteel beschikbaar zijn!