Werken In Cluj

Er zijn veel grote internationale bedrijven die hen kantoren hebben gevestigd in Roemenië. Werken in Cluj biedt jou dan ook een interessante kans om een internationale ervaring in het buiteland op te doen. Roemenen staan erom bekend dat ze alles uit de kast halen zodat jij je thuis gaat voelen. Werken in Roemenië zal ongetwijfeld voor een onvergetelijke ervaring zorgen!

Bezienswaardigheden Cluj-Napoca
Het centrale plein Paita Unirii is een goede plek om je ontdekkingstocht door Cluj te beginnen tijdens het werken in Roemenië. Hier kan je verschillende bezienswaardigheden zien bijvoorbeeld de gotische Sint-Michaëlskerk en paleis Banffy. Het Nationale kunstmuseum met een collectie van Roemeense schilderijen is ook zeker een bezoekje waard tijdens het werken in Cluj. De stad heeft een afwisselende architectuur. Sommige straten hebben een wat modernere uitstraling, al heeft het overgrote deel nog een charmante historische uitstraling met oude kerken en geweldige paleizen. Hierdoor lijkt het af en toe net even alsof je door de romantische geschiedenis van Roemenië loopt. Bezoek tijdens het werken in Cluj ook absoluut de Alexandra Borza Botanische Tuin deze staat bekend als de meest adembenemende van heel Roemenië. De leukste attracties zijn de Authentieke Japanse tuin en de Romeinse tuin, waar je nu nog steeds voorwerpen uit de voormalige Romeinse kolonie kan bekijken. Er valt dus genoeg te zien tijdens het werken in Cluj-Napoca!

Werken in Cluj
Cluj is een grote stad, je hebt er al snel een taxi of auto voor nodig om wat meer te zien dan het centrum, dit is echter geen probleem aangezien er genoeg goedkope taxi’s zijn. De binnenstad heeft mooie gebouwen/gevels, een ’s avonds verlicht theater met een grote fontein en bijna om elke hoek is wel een kerk te vinden. Je kan er ook prima uiteten na het werken in Cluj, omdat het een grote stad is met veel variatie. Zo eet je de ene avond traditioneel Italiaans en zit je de andere avond te genieten van een Argentijnse steak. Lekker wat afwisseling tijdens het werken in Roemenië! Cluj is een studenten stad dus het heeft een bruisend nachtleven waar je heerlijk wat stoom kan afblazen.

Rondom Cluj
Een groot deel van Cluj spreekt Engels, waardoor je gemakkelijk nieuwe vrienden maakt tijdens het werken in Cluj. Cluj zelf wordt omringd door bossen en heuvels, als je even een pauze wilt van het drukke stadsleven kan je dus zo de bossen in gaan voor een ontspannen boswandeling. De omgeving is groen en heuvelachtig en zo kan je prima een middag lang door het mooie landschap hiken. Werken in Cluj biedt jou de kans om ook de rest van Roemenië te ontdekken. Roemenië is erg goedkoop waardoor je rijkelijk kan genieten van het land. Ontdek het prachtige Boekarest, de Zwarte Zee of ga goedkoop op skivakantie. Kortom uitdaging genoeg als je besluit te werken in Roemenië.
 
Werken in Cluj is de ideale stap om je internationale carrière te beginnen. Durf jij de stap te nemen om te gaan werken in het buitenland? Bekijk dan gauw tussen al onze beschikbare vacatures in Cluj.