Werken In Boekarest

Boekarest, Roemenië 
Boekarest, het kloppende hart van Roemenië. De hoofdstad van Roemenië wordt ook wel Parijs van het Oosten genoemd. Wanneer je gaat werken in Boekarest vind je er indrukwekkende paleizen, sfeervolle terrassen, kunst, cultuur en een bruisend nachtleven. De charme die de stad uitstraalt maakt Boekarest voor velen een geliefde bestemming. Lees snel verder en ontdek wat werken in Boekarest te bieden heeft! 
 
Bezienswaardigheden in Boekarest 
Wanneer je gaat werken in Roemenië is het Parlementspaleis moeilijk te missen. Dit indrukwekkende gebouw is een van de grootste parlementsgebouwen ter wereld. Om je een klein idee te geven. Het gebouw kent twaalf verdiepingen, meer dan duizend kamers en heeft een oppervlakte van zo’n 365.000 vierkante meter. Dat komt neer op ongeveer 73 voetbalvelden. Wanneer je gaat werken in Boekarest kan je in dit gebouw een rondleiding krijgen en kan je op het dakterras een fantastisch uitzicht over de stad verwachten. Het Roemeens Atheneum is een ander historisch gebouw dat het bezoeken meer dan waard is wanneer je gaat werken in Boekarest. Dit gebouw fungeert als concertgebouw en is een plaatje om te zien. In het centrum van de hoofdstad vind je ook het Cişmigiu Park, een schitterend groen park waar velen tot rust komen. Met zestien hectare oppervlakte, is er vast ook een plekje waar jij kan ontspannen tijdens het werken in Boekarest!
 
Wonen in Boekarest 
De geschiedenis druipt van de stad Boekarest af. Wanneer je gaat wonen in Boekarest ontkom je niet aan een trip down memory lane. Wandel door de smalle straten, bezoek eeuwenoude gebouwen of kom tot rust in een van de parken. Houd je van een feestje? Ook dan zit je goed wanneer je gaat werken in Roemenië. Het bruisende nachtleven in Boekarest kan voor onvergetelijke avonden zorgen wanneer je gaat werken in het buitenland. 
 
Werken in Boekarest 
Dus wil jij graag werken in het buitenland? Kijk dan eens naar al onze beschikbare vacatures in Boekarest. Werken in Roemenië biedt meer dan internationale werkervaring. Het zijn avonturen die je nooit meer zal vergeten. Door de diversiteit van Boekarest is er voor iedereen wel iets te doen. Overtuigd? Solliciteer, pak je koffer en vlieg naar het mooie Roemenië. Laat Boekarest je hart veroveren! 
Amsterdam
Boekarest
Boodschappen
12 eieren € 2,47 € 1,98
Ui 1kg € 1,35 € 0,59
Biefstuk 1kg € 14,31 € 6,60
Restaurant
Tweepersoons 3-gangen diner in gemiddeld restaurant € 60,00 € 25,41
Maaltijd goedkoop restaurant € 15,00 € 7,41
Fles wijn € 6,00 € 4,23
Salaris
Gemiddeld netto maandsalaris € 2.469,00 € 639,86