Werken In Dublin

.
Heb je zin om te werken in het buitenland? Dan is Dublin zeker de moeite waard om te bekijken. Wat dacht je ervan om je carrière internationaal voort te zetten en te gaan werken in Dublin? In deze stad is namelijk iedereen van harte welkom. Mensen over de hele wereld komen hier samen om te werken voor grote multinationals. Als je graag cultuur en historie wilt zien tijdens het werken in het buitenland dan zit je in Dublin goed, maar als je meer van de pubs, kroegjes en clubs bent dan zit je ook niet verkeerd. Dublin staat namelijk bekent om zijn cafés en gezellige kroegjes. In Dublin zijn ook vele winkels voor de shop liefhebber. Tijdens het werken in Dublin hoef jij je naast het werken dus zeker niet te vervelen.

Uitgaan in Dublin
Opstap gaan in Dublin is al een bezienswaardigheid op zich. Op elke hoek van de straat is wel een Ierse pub te vinden waar je, je de hele avond kunt vermaken. In deze pubs kun je genieten van de beste whisky’s en de gezelligste mensen. Mocht je zin hebben om helemaal los te gaan op de beste beats dan zijn er ook genoeg clubs in Dublin die je kunt gaan bezoeken. Tijdens het uitgaan in Dublin kom je de leukste mensen tegen, want de Ieren staan er bekent om dat het gezellige feestbeesten zijn. Als je zin hebt in een rustig avondje dan zijn er ook genoeg bioscopen en theatervoorstellingen die je kunt gaan bekijken. Kortom in Dublin is op het gebied van uitgaan veel te beleven.

Cultuur in Dublin
Natuurlijk is er in Dublin veel meer te beleven dan alleen het stappen. Dublin heeft namelijk ook vele museums en oude gebouwen die je kunt gaan bezoeken. Omdat Dublin niet zo groot is kun je alles prima te voet doen, want in het historische centrum ligt alles dicht bij elkaar. De volgende locaties zijn echt het bezoek waard Dublin Castle, de mummies van Dublin en de Guinness Brewery. Dit is maar een fractie van bezienswaardigheden die je kunt vinden als je gaat werken in Dublin. Liefhebbers van cultuur zijn in Dublin aan het juiste adres.

Werken in Dublin
Als je gaat werken in Dublin heb je keuze uit een groot banen aanbod. Veel vacatures in Dublin vallen onder de categorie zakelijke dienstverlening. Je kan er onder meer aan de slag als sales agent, vertegenwoordiger, klantenservice medewerker, marketing medewerker en nog veel meer. Als je gaat werken in Dublin is het wel een must dat je goed Engels spreekt en schrijft. Gelukkig leer je dit snel bij tijdens het werken in Dublin!

Ben je enthousiast om je carrière voort te zetten in Ierland? Kijk dan snel naar de vacatures in Dublin op onze website of neem contact met ons op. Dan gaan wij ervoor zorgen dat jij gaat werken in Dublin!
Amsterdam
Dublin
Boodschappen
Melk 1L € 1,08 € 0,97
Tomaten 1kg € 2,57 € 2,66
Witte rijst 1kg € 1,89 € 1,40
Restaurant
0,5 liter lokaal bier € 1,25 € 2,18
Maaltijd goedkoop restaurant € 15,00 € 15,00
Tweepersoons 3-gangen diner in gemiddeld restaurant € 60,00 € 60,00
Salaris
Gemiddeld netto maandsalaris € 2.469,00 € 2.562,09