Werken in Ierland

Trustpilot 5 stars Review van Basil

Belfast avontuur

De werknemers van grenzelooswerk hebben uitstekend hun best gedaan om mij te verbinden met een recruiter van uit Belfast. Deze stad bevalt mij op het moment enorm! Het is een ervaring die ik anders nooit zou hebben meegemaakt en daarvoor moet ik hun bedanken. ..lees meer

16 november 2019

Werken in Ierland
Op zoek naar de ultieme uitdaging om te gaan werken in het buitenland? Raak tijdens het werken in Ierland overdonderd door de indrukwekkende ruige natuur! Werken in Ierland biedt jou de kans om op ontzettend gave posities, internationale werkervaring op te doen. Groene heuvels, mythen, legenden en adembenemende landschappen liggen op je te wachten. Ga werken in Ierland en ontmoet de lokale mensen in één van de vele gezellige pubs.

In verschillende steden zoals bijvoorbeeld Dublin, Belfast, Athlone en Limerick kun je interessante vacatures in Ierland vinden. Ze bieden je de mogelijkheid om te werken in Ierland en dit interessante land te ontdekken. Ga bijvoorbeeld aan de slag als marketing medewerker, debiteuren beheerder, project manager of klantenservice medewerker en ervaar de Ierse gastvrijheid!

Geniet van een echte Guinness uit Dublin of proef verschillende whisky’s met je collega’s na het werken in Ierland. Waai lekker uit aan de Keltische Zee in je vrije tijd of luister naar één van de vele live optredens die Ierland te bieden heeft. Raak je al geïnteresseerd om te werken in Ierland en dit fascinerende land te ervaren? Grijp dan je kans en solliciteer op één van de beschikbare vacatures in Ierland en wie weet vier jij straks de nationale feestdag Saint Patricks Day mee!
Nederland
Ierland
Huisvesting
Gemiddelde huurprijzen buiten centrum (1-kamer appartement) € 783,65 € 980,40
Gemiddelde huurprijzen centrum (1-kamer appartement) € 989,12 € 1.200,62
Restaurant
Fles wijn € 5,00 € 10,00
Tweepersoons 3-gangen diner in gemiddeld restaurant € 60,00 € 60,00
0,33 liter geïmporteerd bier € 1,86 € 2,39
Salaris
Gemiddeld netto maandsalaris € 2.287,79 € 2.291,27

Locaties in Ierland