Werken in het Verenigd Koninkrijk

Durf jij de stap overzees te maken om te werken in het Verenigd Koninkrijk? Het Verenigd Koninkrijk is de benaming voor de landen Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland. Werken in het Verenigd Koninkrijk is de ideale manier om internationale werkervaring op te doen. De meeste mensen denken bij het Verenigd Koninkrijk aan rode dubbeldekkers, prachtige wegen en natuurlijk de rode telefooncel. Maar het Verenigd Koninkrijk heeft verassend veel meer te bieden! De veelzijdigheid van het land maakt het dan ook een verassende bestemming om te gaan werken in het buitenland.
 
Ontdek de grote steden als Londen, Liverpool, Belfast, Manchester en Edinburgh. In de hoofdstad Londen zijn er natuurlijk bezienswaardigheden die absoluut het bezoeken waard zijn. Bewonder onder andere de Big Ben, Buckingham Palace en de Tower Bridge tijdens het werken in het Verenigd Koninkrijk. Of start met werken in Noord-Ierland en verken de prachtige natuur, van ruige kliffen tot aan groene landschappen. Bezoek eeuwenoude ruïnes en gebouwen die erop wachten om ontdekt te worden. 
 
Je kan bijvoorbeeld werken als Au Pair in een typische Britse familie. Een betere manier om de Britse cultuur te leren kennen is er niet en het is ook nog eens gezellig. Of begin met werken in Belfast in een uitdagende klantenservice medewerker functie of als e-commerce support agent. Daarnaast is werken in het Verenigd Koninkrijk de perfecte kans om je Engels goed te leren. 

Geniet tijdens het werken in het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld van een typisch Engels ontbijt met typisch Engelse thee. Of bezoek na het werken in Noord-Ierland één van de vele gezellige pubs. Grijp deze unieke kans en bekijk snel al onze beschikbare vacatures in het Verenigd Koninkrijk. Beleef een unieke buitenlandse ervaring om nooit te vergeten! Vergeet natuurlijk niet links te rijden...

Locaties in het Verenigd Koninkrijk