Werken in de Verenigde Staten

Go big! Alles lijkt wel groter te zijn wanneer je gaat werken in de Verenigde Staten. Van Route 66 tot aan Central Park en van de Rocky Mountains naar The Empire State Buidling, het zijn staten van uitersten! Je kan wel tot je pensioen gaan werken in de Verenigde Staten en alsnog nieuwe dingen ontdekken. Eén ding is zeker, werken in Amerika is een fantastische ervaring die je nooit meer zal vergeten! 
 
Wat wil jij graag doen wanneer je gaat werken in het buitenland? Ongetwijfeld een aantal bezienswaardigheden checken. We hopen dat je kunt kiezen, want er zijn ontelbare bezienswaardigheden in de Verenigde Staten.  Wat dacht je van het Pentagon, het Vrijheidsbeeld en het indrukwekkende Alcatraz? Of haal je camera tevoorschijn en maak foto’s van nationale parken als Grand Canyon, Yosemite en Yellowstone. De diversiteit van de natuur is werkelijk grandioos en zal je hoogstwaarschijnlijk nooit gaan vervelen. Wanneer je op zoek bent naar uitgestrekte stranden waar je kan genieten van prachtig weer neem dan Miami Beach, Oahu of Maui in overweging. Stuk voor stuk bestemmingen waar je tot rust kan komen en je zwemkleding van toepassing is. Uiteraard is dit een ontzettend kleine greep uit de activiteiten die je kunt gaan doen wanneer je gaat werken in de Verenigde Staten. Het is aan jou om te bepalen waar je naar toe wilt gaan! 
 
Schuilt er een American Dream in jou? Je bent niet de enige! Talloze mensen dromen om te gaan werken in Amerika. Gelukkig zijn er ook genoeg mogelijkheden in dit gigantische land. Wij hebben dan ook regelmatig vacatures in de Verenigde Staten. Ga bijvoorbeeld een onvergetelijke tijd tegemoet op een summercamp of doe waardevol werk als Au-Pair waarbij je veel vrije tijd hebt om het land te ontdekken. Kijk eens naar al onze vacatures in het buitenland, solliciteer en ga op avontuur!