Werken in België

Heb je ambities om te gaan werken in het buitenland? Maar wil je niet te ver van huis? Dan biedt werken in België uitkomst. Het land van onze zuiderburen kent populaire steden als Antwerpen en Brussel, die het bezoeken meer dan waard zijn tijdens het werken in België. 
 
Als je gaat werken in België kan je bijvoorbeeld aan de slag als horecamedewerker of teamleider. Je kan daarnaast ook leuk vakantiewerk in de Belgische Ardennen gaan doen. Dit laaggebergte in België zal je zeker niet teleurstellen! Ontdek de grotten en spelonken en maak leuke wandel, fiets of zelfs kanoroutes. Zin in een biertje na het werken in België? Dan zit je in dit land goed. De Belgische biercultuur is zelfs werelderfgoed. En daar zijn onze zuiderburen best trots op. Wist je dat België meer dan 1500 biersoorten brouwt? Ga na het werken in België op zoek naar het perfecte biertje! 
 
Geniet daarnaast tijdens je periode werken in België van echte Vlaamse frieten, bezoek het wereldberoemde standbeeld Manneke Pis of ga erop uit in de mooie natuur van de Belgische Ardennen. Vakantiewerk in België staat goed op je cv en is daarnaast een buitenlands avontuur om nooit te vergeten!

Als je interesse hebt om te gaan werken in België, check dan snel of er een interessante vacature in België voor jou tussen zit! 

 
Nederland
België
Huisvesting
Gemiddelde huurprijzen buiten centrum (1-kamer appartement) € 783,65 € 601,83
Gemiddelde huurprijzen centrum (1-kamer appartement) € 989,12 € 724,46
Salaris
Gemiddeld netto maandsalaris € 2.287,79 € 1.959,81
Vervoer
Gemiddelde kosten openbaar vervoer per maand € 80,00 € 49,00
Starttarief taxi € 4,00 € 4,00
Enkel ticket openbaar vervoer € 3,00 € 2,10

Locaties in België