Stageplekken beschikbaar!

Stages (HR, Marketing, Communication, Content, Research)

Grenzelooswerk
Stage lopen bij een bedrijf dat impact maakt? Dat kan bij Grenzelooswerk! Door jouw talent kan iedereen een droombaan in het buitenland vinden. Ons bedrijf groeit snel en daarom zoeken we enthousiaste stagiairs die ons jonge team komen versterken! Wij hebben leerzame en uitdagende stageplekken beschikbaar voor verschillende vakgebieden zoals Grafisch, Development, Marketing, HR en Data. 

Wie zijn wij?
Eerst even voorstellen! Wij zijn Grenzelooswerk en jong, enthousiast en gemotiveerd. Samen zetten we ons in om zoveel mensen te inspireren het buitenland te ontdekken. Dit doen we door de internationale arbeidsmarkt te bedienen. Iedere dag werken we met met veel plezier en ambitie om dit te bereiken. We zijn dan ook constant bezig met het uitwerken van innovatieve ideeën. Onze cultuur is open, informeel, hands on maar vooral ook gezellig. Daarnaast werken we op basis van Holacracy waarbij zelfsturing en zelforganisatie erg belangrijk is. Dit betekent dat iedereen autonoom is en zelf verantwoordelijkheid draagt voor zijn of haar taken. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen input en initiatief. Ga jij met ons de internationale arbeidsmarkt veroveren? 

Waarin ga jij uitblinken?
Genoeg over ons! Je bent natuurlijk benieuwd wat jij gaat doen bij Grenzelooswerk. Er liggen voldoende uitdagingen voor je klaar. We zijn een beginnend bedrijf, daardoor zijn er continu veranderingen en ontwikkelingen. Dus heb je een goed idee? Breng het dan zeker in! En wie weet werk jij dan aan je eigen bedachte idee. Daarnaast werken wij aan verschillende projecten waarin je eigen verantwoordelijkheid en tegelijkertijd goede begeleiding krijgt.
 1. Je werkt nauwkeurig en voelt je verantwoordelijk
 2. Je neemt initiatief
 3. Je wilt graag veel leren
 4. Je hebt goede kennis van Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré)

Redenen waarom je bij ons komt stage lopen! 

 • Geen werkdag is hetzelfde bij ons
 • We geven goede begeleiding met doorgroeimogelijkheden
 • Je krijgt veel vrijheid om je werk zelf te organiseren
 • Je komt in aanraking met verschillende disciplines binnen het bedrijf
 • We weten dat je geen zin hebt in overbodige administratieve taken ;-)
 • Je helpt mee de internationale arbeidsmarkt te veroveren
 • We zijn een enthousiast en hecht team, je krijgt hierdoor: veel persoonlijk contact, elke vrijdag gratis lunch en uiteraard een gezellige borrel om het weekend in te luiden! 

Zo, en dat was het zakelijke gedeelte! Het is ook belangrijk dat je bij ons op je plek zit. Je mag lekker jezelf zijn. Dus heb jij ontzettend veel humor, ken je random feitjes of kun je goed pingpongen? Dan is de vrijdagmiddagborrel het perfecte moment om je andere talenten te laten zien!

Hoor jij straks bij de Grenzelooswerk crew? Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief + CV naar hr@grenzelooswerk.nl. Ons kantoor in Leeuwarden ligt op ca. 2 minuten afstand van het station!

Leer ons bedrijf kennen met deze video!