Match jij enthousiaste avonturiers aan een droombaan in het buitenland?

International Recruiter

Zit jij vol enthousiasme over werken in het buitenland en beschik je over mensenkennis? Ga dan voor ons aan de slag als Recruiter! Word verantwoordelijk voor het aantrekken, werven en selecteren van de juiste kandidaten voor uitdagende functies in het buitenland. Als Recruiter bij Grenzelooswerk zorg jij ervoor dat avonturiers hun dromen waarmaken! 
  
Er zijn steeds meer mensen op zoek naar een buitenlands avontuur. Daardoor groeit ons bedrijf ook hard. In een jaar tijd is ons team dan ook al uitgebreid met meer dan 10 nieuwe collega’s, word jij het volgende nieuwe teamlid? We zoeken iemand die graag een stapje extra zet voor anderen en initiatief durft te nemen. Je kan luisteren, hebt inlevingsvermogen en bent resultaatgericht. Daarnaast lijkt een jong en dynamische bedrijf met een informele sfeer je fantastisch om bij te werken.
 
Wat ga je doen?
Als Recruiter match jij interessante kandidaten aan de juiste functies en werkgevers. Je bent beschikbaar voor vragen van jouw sollicitanten en voorziet ze graag van alle informatie over jouw werkgevers. Je kan goed luisteren en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Je ziet kansen en durft mensen over de streep te trekken. Ook begrijp je wat de werkgever zoekt en durf je beslissingen te maken. Gedurende de dag zal je veel telefonisch contact hebben met je kandidaten en ook regelmatig met ze WhatsAppen. Door jouw toewijding maak je kandidaten en werkgevers blij. Zal de volgende avonturier dóór jou zijn droom waarmaken in Athene? 
 
Over Grenzelooswerk
Onze mensen hebben allemaal de passie om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een droombaan in het buitenland. We zijn enthousiast, gemotiveerd en hebben affiniteit met reizen. We werken op basis van Holacracy, waarbij zelfsturing en zelforganisatie erg belangrijk is. Dit betekent dat iedereen autonoom is en zelf verantwoordelijkheid draagt voor zijn of haar taken. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen input en initiatief. Laat jij graag alles vlekkeloos functioneren en zoek jij uitdaging in je werk? Wellicht ben jij dan degene die samen met ons gedreven en enthousiaste team de internationale arbeidsmarkt gaat veroveren.
 
Functie-eisen:
- Je kan goed luisteren, bent empathisch en oplossingsgericht.
- Je communicatieve en schrijfvaardigheden zijn top! 
- Je beschikt over overtuigingskracht en bent flexibel ingesteld.
- Je kan kansen creëren en durft initiatief te nemen. 
- Je hebt hbo werk- en denkniveau
- Je hebt ervaring in recruitment
- Je spreekt en schrijft Engels, het spreken van Duits is een pré
 
Herken jij jezelf in dit profiel en woon je in het Noorden? Stuur dan je cv met motivatie naar hr@grenzelooswerk.nl en we zullen snel contact opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen. 
 
Wij bieden:
Medewerkers zijn voor ons erg belangrijk en daarom investeren we graag in ze. We houden van een open, flexibele en toegankelijke werksfeer. Je zult bij ons de juiste apparatuur krijgen en een zit/sta bureau om ergonomisch te kunnen werken. De salarismogelijkheden hangen af van jouw opleidingsniveau, ervaring en ambitie. Daarnaast bieden wij iedereen de ruimte om door te leren. Natuurlijk houden we ook van gezelligheid! Daarom gaan we elke vrijdagmiddag lunchen in de stad en sluiten we de werkweek graag af met een borrel.

'Leer ons bedrijf kennen met deze video!'