Developer

Back-end developer

Grenzelooswerk/Dutch Employees

We zijn op zoek naar een gemotiveerde Ruby on Rails Developer bij GW/DE. Als back-end developer ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van ons job platform met onze eigen gebouwde software gebaseerd op Ruby on Rails. Wordt onze nieuwe aanwinst en start een nieuwe uitdaging! 
 
Momenteel zijn we binnen ons bedrijf druk bezig om vanuit de start-up fase door te groeien naar een scale-up. In een jaar tijd is het team uitgebreid met maar liefst 10 nieuwe collega’s. We zoeken daarom iemand met de ambitie om te werken in een jong en dynamisch bedrijf. We werken op basis van Holacracy, waarbij zelfsturing en zelforganisatie erg belangrijk is. Dit betekent dat iedereen autonoom is en zelf verantwoordelijkheid draagt voor zijn of haar taken. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen input en initiatief. Laat jij graag alles vlekkeloos functioneren en zoek jij uitdaging in je werk? Wellicht ben jij dan degene die samen met ons gedreven en enthousiaste team de internationale arbeidsmarkt gaat veroveren. 
 
Functie-eisen
  •       Je hebt HBO denk- of werkniveau 
  •       Je werkt probleemoplossend en zelfstandig
  •       Je hebt ervaring met softwareontwikkeling
  •       Je kunt goed functioneren in een multidisciplinair team
  •       Je zoekt uitdaging in je werk en toont initiatief
  •       Ervaring met Ruby on Rails is een pré

Herken jij jezelf in dit profiel en woon je in het Noorden? Stuur dan je cv naar petra@grenzelooswerk.nl en we zullen spoedig contact opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen. 
 
Wij bieden
Medewerkers zijn voor ons erg belangrijk en daarom investeren we graag in ze. Je zult bij ons allereerst de juiste apparatuur krijgen, zit/sta bureau om ergonomisch te kunnen werken en natuurlijk de benodigde programma’s/software om je werkzaamheden te verrichten. De salarismogelijkheden hangen af van jouw opleidingsniveau, ervaring en ambitie. Daarnaast bieden wij iedereen de ruimte om door te leren.