Browser Notice

Browser Notice Link

Vaste banen in het buitenland

Reset
Filters
Filter  number  vacatures
Filters
Resultaten 1 - 10 van 24

Ben jij klaar met de werksleur in Nederland of überhaupt met Nederland? Ga dan de uitdaging aan in het buitenland! Voor Nederlanders worden vaste banen in het buitenland steeds populairder. Dit heeft onder andere te maken met de globalisering. De wereld om ons heen wordt steeds toegankelijker en steeds beter bereikbaar. Vaste banen in het buitenland zijn niet alleen voor jongeren, maar juist voor elke leeftijd.

Het netwerk van Grenzelooswerk met buitenlandse bedrijven die vaste banen in het buitenland aanbieden wordt steeds groter. Veel Europese landen zijn continu op zoek naar Nederlands personeel, maar ook buiten Europa wordt er gezocht naar Nederlands personeel voor vast werk. Dat maakt het voor jou gemakkelijk om de stap te wagen om in het buitenland aan de slag te gaan.

Een vaste baan in het buitenland betekent je vertrouwde omgeving verlaten, maar betekent ook veel ervaring op doen die niemand van je af kan pakken. Een buitenlandse ervaring staat overigens erg goed op je CV. Lijkt het jou leuk om te leven tussen de lokalen, de sfeer, het eten en de gebruiken te proeven in het buitenland? Wacht niet langer en bekijk snel alle vaste banen in het buitenland!