Alle vacatures

Werken of stagelopen met primaten in Kameroen

  • Functie vrijwilliger / stagiaire
  • Locatie Limbe Wildlife Centre, Limbe, Kameroen
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 14 dagen in de periode van 01 jan 2016 t/m 31 dec 2020.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Dieren
  • Bruto maandsalaris Onbekend

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Als vrijwilliger of stagiair voer je de volgende werkzaamheden uit: - Schoonmaken van de verblijven - Voeren van de apen - Observeren van de apen - Meehelpen met constructie werkzaamheden in & om de verblijven - Meekijken met operaties - Meehelpen tijdens de rehabilitatie van de apen - Voorlichting geven op scholen over de apen en hun leefgebied - Het maken van enrichment zoals hangmatten, ijsjes en fruitflessen Het is een unieke ervaring die je nooit meer zult vergeten!!
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen in de periode van 1 januari 2016 t/m 31 december 2020.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Renske

Hoi Marieke,

Nog een aanvullende vraag: staat deze vacature ook open voor latere momenten, zoals bijvoorbeeld begin 2017?

Met vriendelijke groet,
Renske Molenaar

Reactie van werkgever:

Hoi Renske, jazeker staat deze ook voor 2017 open En je krijgt geen stagevergoeding. Het is een opvangcentrum voor verwaarloosde dieren. Ze zijn blij dat ze alle dieren te eten kunnen geven en zijn afhankelijk van donaties. Verwacht dus geen stagevergoeding maar dat zul je wel begrijpen. Sterker nog, je betaald een kleine donatie om er te mogen werken om de weesaapjes te kunnen helpen. Je betaald 200 per week voor het slapen in het vrijwilligershuis en voor lunch, beveiliging en het schoonmaken van het huis en een donatie voor het LWC opvangcentrum ! Om eten te kunnen kopen voor de dieren die het hard nodig hebben !

Warme groet,
Liesbeth

Renske

Hoi Marieke,

In de vacature staat dat het ook mogelijk is om deze vacature als stagaire te vervullen.
Is het hiervoor nodig momenteel een specifieke opleiding te volgen? En staat hier dan wellicht een stagevergoeding tegenover?

Bij voorbaat dank voor je reactie.

Met vriendelijke groet,
Renske Molenaar

Reactie van werkgever:

Hoi Renske,

Jazeker ben je welkom als stagaire !! Je zult begeleid gaan worden door de LWC Manager en assistent-Mananger..Er is geen specifieke opleiding voor nodig.

Roy

Beste Marieke,

Het lijkt me echt super leuk ! Maar ik had even een paar vraagjes. Ten eerste is het maximaal 1 maand of kan het ook langer ? En is er ook ruimte voor vrije tijd om het een en ander te zien daar?

Met vriendelijke groet,

Roy van der Wende

Reactie van werkgever:

Hoi Roy, het kan ook langer dan 1 maand en het kan ook korter dan 1 maand. Als je op tijd aan geeft aan de managers dat je vrij wilt, plannen ze jou gewoon vrij in. Dus je kunt zeker ook leuke dingen gaan doen. Veel vrijwilligers gaan eerst werken en daarna verder reizen. Of van te voren en sommige gaan ook tussendoor reizen ..Het is allemaal in overleg. Als we het van te voren maar weten.

Groetjes,
Liesbeth

Lindsay

Haai! ik had een vraagje moet je aan bepaalde eisen voldoen? het lijkt me erg leuk en een super ervaring! maar wat heb je allemaal precies nodig?

Reactie van werkgever:

Hoi Lindsay, je hoeft helemaal niet aan bepaalde eisen te voldoen. Het belangrijkste is dat je een liefde hebt voor dieren, graag je handen uit de mouwen steekt, initiatief toont en je goed kan aanpassen aan nieuwe situaties. Leeftijd, opleiding en ervaring maakt helemaal niet uit!

Met vriendelijke groet,

Marieke

Marga

Wat voor kosten zijn hieraan verbonden?

Groet
Marga

Reactie van werkgever:

Hoi Marga, de kosten zijn 750 euro per maand. Van dit bedrag is 400 euro een rechtstreekse donatie aan het opvangcentrum en 350 euro is voor het verblijf in het vrijwilligershuis, de lunch, de kosten voor de schoonmaak en de beveiliging.
Daarnaast komen er nog kosten bij voor je vliegticket, visum, vaccinaties en het geld dat je daar besteed.

Ik hoop dat ik uw vraag naar tevredenheid heb beantwoord.

Met vriendelijke groet,

Marieke