Geweldig nieuws: Grenzelooswerk wordt Yobbers!
Lees meer!
Alle vacatures

Supervisor gezocht voor een Beach Resort op Sint-Maarten!

 • Functie Guest Relations Supervisor
 • Locatie Philipsburg, Sint Maarten (Nederlands deel)
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen 04 mrt 2019 en 18 mei 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Tijdelijk beschikbaar
 • Uren per week 48
 • Bruto maandsalaris Onbekend

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Zie jij een avontuur in de 'Dutch Carribean' wel zitten? Een avontuur waar velen alleen maar over durven te dromen! Jij hebt nu de kans om deze droom in werkelijkheid te laten gaan! Lees snel verder wat deze tropische avontuur voor jou inhoudt!

Je functie
Wanneer jij gaat werken op Sint-Maarten ben jij als Guest Relations Supervisor verantwoordelijk om de verwachtingen van de gasten te overtreffen! Jij bent hét belangrijkste aanspreekpunt voor de gasten! Zij kunnen bij je komen met verzoeken, klachten, vragen, noem maar op of jij weet het op te lossen! Met jou klantgerichte service los jij alles op door nauw samen te werken met andere afdelingen van het luxe beach resort, bijvoorbeeld met het receptiepersoneel. Jij zorgt ervoor dat de gasten een top vakantie beleven op een top eiland! Zie jij het wel zitten om elke gast een lach op zijn/haar gezicht te bezorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Je zonnige werkplek op Sint Maarten
Eenmaal aangekomen op Sint Maarten zal je denken dat je terecht bent gekomen in een waar paradijs! Sint Maarten is een hele populaire vakantiebestemming en dat begrijpen wij maar al te goed. Je werkplek is daarom ook niet zomaar iets! Wanneer jij gaat werken op Sint-Maarten ga jij werken voor een uniek 4-sterren resort gelegen tussen de prachtige baaien Little Bay en Great Bay. Wonen en werken op Sint-Maarten betekent letterlijk 'living the dream'! Elke ochtend wakker worden met de zekerheid dat de zon schijnt, chillen in een hangmat, uitzicht op de helderblauwe zee, vrolijke, relaxte mensen om je heen en dobberen in de infinity pool. Nog even en je wilt nooit meer naar huis! 

Tropische avonturen staan op je te wachten! Aarzel dus niet te lang en solliciteer vandaag nog op deze paradijselijke vacature. 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Werken op een droomlocatie!

 • Een internationaal team

Wat moet je daarvoor doen?

 • Jij bent het belangrijkste contactpunt voor de gasten!

 • Jij zorgt ervoor dat de gasten een top vakantie beleven op een top eiland!

 • Het behandelen van verzoeken, beantwoorden van vragen en oplossen van problemen en klachten

Wat verwachten wij van jou?

 • Ervaring in de klantenservice binnen de resortbranche is een pré

 • Je bent computervaardig

 • Je beschikt over leiderschapsvaardigheden en bent communicatief sterk

 • Je bent bereid om fulltime te werken (ook 's avonds, weekends en in de vakanties)

 • Je bent positief aangelegd en bent flexibel

 • Je spreekt de Engelse taal

 • Je hebt minimaal een jaar ervaring als supervisor

 • Je hebt minimaal 3 jaar frontdesk ervaring

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen 4 maart 2019 en 18 mei 2020.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Yobbers is het moederbedrijf van Grenzelooswerk. Wij richten ons specifiek op het contact met de werkgevers en nemen daarbij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Daphne

Hi!
Ik ben super erg geïnteresseerd! Alleen is het een punt dat ik vanaf mei pas beschikbaar ben? Ik ben dan wel fulltime voor een onbepaalde tijd beschikbaar.

Mvg, Daphne

Reactie van werkgever:

Hi Daphne! De werkgever zoekt het liefst iemand die per direct kan beginnen, maar per mei is bespreekbaar. Graag ontvang ik je sollicitatie via de website!

Shanna

Hallo, hoe zit het met vliegticket en verblijf op locatie? Ik zie bij andere vacatures dat dit wel vermeld wordt. Alvast dank!

Reactie van werkgever:

Hi Shanna! Het vliegticket voor de heenreis en tijdelijk verblijf van ongeveer 2 weken wordt geregeld door de werkgever. Groetjes Britta

Vera

Ik ben pas beschikbaar vanaf 1 augustus en dan wel voor onbepaalde tijd. Heeft het zin om nu al te solliciteren?
Of zal ik wachten tot verderop in het jaar om dan te kijken wat mogelijk is. Sint Maarten trekt me wel en de baan lijkt me super, helemaal in mijn straatje. Mvg, Vera

Reactie van werkgever:

Hi Vera! We zoeken iemand die zo snel mogelijk kan starten, maar ik ontvang wel graag je sollicitatie. Wellicht krijgen we een soortgelijke functie vrij, later dit jaar. Groetjes

Desi

Wat voor bruto maandsalaris kan ik hierbij verwachten?

Reactie van werkgever:

Hoi Desi! Het salaris wordt besproken in een telefoongesprek n.a.v. je sollicitatie. Het is een lokaal salaris, tweewekelijks uitbetaald in dollars.

Gerelateerde artikelen