Alle vacatures

Restaurant in het bruisende El Arenal zoekt personeel!

 • Functie Bedieningsmedewerker
 • Locatie El Arenal, Mallorca, Spanje
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 6 weken tussen 01 apr 2019 en 30 sep 2019.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Restaurant
 • Bruto maandsalaris Onbekend

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur in het buitenland? Heb je ervaring met werken in de horeca? Dan ben jij wellicht de ideale kandidaat! Voor ons restaurant op de boulevard in El Arenal op het eiland Mallorca zijn wij namelijk op zoek naar gedreven, gezellige horecamensen die van aanpakken weten, hun gasten vooropstellen en ondertussen een fantastische zomer willen beleven tijdens het werken in het buitenland.

Wat voor restaurant zijn wij?
Wij bieden in ons restaurant een veelzijdig menu aan met een Spaans tintje. Zo vind je bij ons veel bekende Duitse en Nederlandse gerechten, maar ook Spaanse tapas, paella, verse vis en Mexicaanse gerechten. Ook bieden wij verschillende vegetarische en veganistische producten aan, waar steeds meer vraag naar is. Het restaurant is van ’s ochtends vroeg tot (’s zomers) midden in de nacht open voor koffie, ontbijt, lunch, diner, gezellig een drankje of om ’s avonds te loungen met een lekkere cocktail. Bij ons is alles mogelijk! Kortom de ideale plek om te gaan werken op Mallorca.

Wat vinden wij belangrijk?
Het draait in ons restaurant om gastvrijheid en gezelligheid voor de gast. Dat onze gasten plezier hebben, dat staat bij ons op nummer één. Bij ons is het altijd een feest en dat wordt mogelijk gemaakt door ons team. Onze slogan is: ’Alles kan, alles mag'. Voor de zomer van 2019 zijn wij op zoek naar horeca toppers die ons team willen versterken door te gaan werken in het buitenland.

Wat zoeken wij in jou?
Wij zijn op zoek naar bedieningsmedewerkers, minimaal 18 jaar oud, die minimaal zes weken beschikbaar zijn. Wij zijn geopend vanaf maart tot en met oktober en zoeken vooral mensen in de maanden juni, juli, augustus en september. Het beheersen van de Engelse taal is een vereiste en beheersing van de Duitse taal een pré als je bij ons wilt komen werken op Mallorca.

Wat bieden wij jou?
Kom je bij ons werken op Mallorca, dan bezorgen wij je dat buitenlandse avontuur waar je altijd al van gedroomd hebt. Je krijgt voor de positie van bedieningsmedewerker een goed, marktcomfort loon en daar bovenop de wekelijkse fooi. Ons bedrijf is aangesloten bij een groep van ongeveer tien bedrijven in deze populaire feestbestemming, waardoor je op veel plekken kunt eten en op stap kunt gaan en daarbij kunt genieten van goede kortingen en leuke activiteiten. Overdag of ’s avonds zul je voor ons restaurant werken, met gezellige collega’s en de rest van de dag kun je lekker zwemmen, zonnebaden of op stap gaan met je nieuwe vrienden en collega’s. Je gaat dus zeker genieten tijdens het werken in het buitenland.

Ben jij er klaar voor?
Zie jij jezelf al knallen in ons gezellige team deze zomer en kun je niet wachten om te werken in Spanje? Heb je genoeg van het koude, natte Nederland en trekt jou het idee van zon, zee, strand en feesten ontzettend aan? Denk jij dat jij het aankunt om bij één van de bekendste en best lopende restaurants op deze strip te werken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een goed salaris

 • Goede arbeidsomstandigheden

 • Een bruisende werkplek

 • Korting in vele andere zaken op de boulevard, waaronder de beste restaurants en clubs

 • Huisvesting

 • De zomer van je leven!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Bedieningswerkzaamheden

Wat verwachten wij van jou?

 • 18 jaar of ouder

 • Minimaal 6 weken beschikbaar

 • Beheersing van de Engelse taal

 • Niet vies van hard werken

 • Spontaan, gastvrij, gezellig

 • Goed kunnen samenwerken met collega's

 • Vlotte babbel en niet bang om vreemden aan te spreken

 • Beheersing van Duitse taal is een pré

Beschikbaarheid

Minimaal 6 weken tussen 1 april 2019 en 30 september 2019.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Lilla

Good evening! I would be interested in this job, but do have couple of questions. Is it a problem if I dont have Dutch nationality? And is the accomodation offered by the company?
Looking forward to hear from you, with kind regards, Lilla Leopold

Reactie van werkgever:

Dear Lilla, as long as you are in possession of a European passport, this isn't a problem. Secondly, we provide accommodation for rent.

Merel

Goedenavond,

Is het ook mogelijk om met zijn tweeën te solliciteren hier?

Mvg,

Merel

Reactie van werkgever:

Dag Merel, jahoor dat kan.

Joran

Goedemiddag, ik ben zeer geïnteresseerd in deze vacature. Heb vooral ervaring in de detailhandel maar heb paar jaar geleden ook op een camping gewerkt achter de bar. Ben per direct beschikbaar t/m eind van het seizoen. Hoor graag van u of het zin heeft om te solliciteren.

Reactie van werkgever:

Hoi Joran, ja je kunt zeker solliciteren. We hebben voor mensen zonder ervaring ook posities als promotor vrij.

Yvanna

Geachte meneer/mevrouw,
Ben per direct beschikbaar tot half juli, is er met deze beschikbaarheid ook een mogelijkheid om bij jullie te kunnen werken? Of moet je de gehele zomer beschikbaar zijn?
Vriendelijke groet,
Yvanna Karsten

Reactie van werkgever:

Hi Yvanna, je hoeft zeker niet de hele zomer beschikbaar te zijn. We vragen om een minimale beschikbaarheid van liefst 6, eventueel 4 weken. Dus je kunt zeker solliciteren.

Susanne

Top dankjewel!
Ik zal vandaag even solliciteren.

Gerelateerde artikelen