Een liefdevolle Au Pair gezocht op het prachtige Mallorca!

 • Functie Au Pair
 • Locatie Peguera, Mallorca, Spanje
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode De gehele periode van 10 apr 2019 t/m 07 nov 2019.
 • Minimum leeftijd 20 jaar
 • Accommodatie Ja
 • Categorie Au Pair
 • Bruto maandsalaris Onbekend
Vacature bewarenVacature bewaard
30 avonturier bewaarde deze vacature avonturiers bewaarden deze vacature
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 9 april 2019
Geplaatst
10 dagen geleden

Omschrijving

Verleg je grenzen! Geniet van een prachtige zomer op het mooie Mallorca, terwijl je gaat werken als Au Pair. Ben jij van nature liefdevol en zorgzaam? Lees deze vacature op Mallorca dan snel verder!

Je nieuwe baan
Jij zult gaan werken op Mallorca voor een Nederlands/Amerikaans gezin wiens  dochter door epileptische aanvallen als klein kind wat langzamer denkt als haar leeftijdsgenootjes. Deze epileptische aanvallen zijn  door middel van een operatie verholpen. Ze is zeer vrolijk en heel creatief! 's Nachts gaan de ouders zelf werken op Mallorca in hun eigen café. Daarom zijn zij op zoek naar iemand die hun dochter naar school brengt, daarnaast iemand die ook niet vies is van een beetje helpen in het huishouden. Je haalt bijvoorbeeld even de bezem door het huis of doet even een wasje. Je zult met name werken op Mallorca in de ochtend om hun dochter naar school te brengen, in de late middaguren vanwege buitenschoolse activiteiten en in de avond vanwege de gewone zaken voor het slapen gaan. Overdag ben jij dus heerlijk vrij en kun jij lekker je eigen ding doen!

Werken op Mallorca

Droom jij ervan om te gaan werken op Mallorca? Dat snappen wij heel goed! Jij kunt van deze droom werkelijkheid maken door te gaan werken in het prachtige zuidoostkust van dit eiland in Peguara. Geniet van heerlijke stranden, lekker weer en prettige temperaturen. Zie jij jezelf al samen met ons wonen en werken op Mallorca? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan en solliciteer op deze vacature in het buitenland!

Wat wij jou bieden
 • Huisvesting

 • Je kunt genieten van een geweldige zomer en werken op Mallorca

 • Een familie die je opneemt


Werkzaamheden
 • Helpen om een huishouden draaiende te houden

 • Je bent verantwoordelijk voor het kind

 • Gezellige dingen doen met dochter

 • Ophalen en brengen van dochter naar school en andere activiteiten


Functie-eisen
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs

 • Je kunt goed zwemmen

 • Je bent goed in omgang


Beschikbaarheid

De gehele periode van 10 april 2019 t/m 7 november 2019.


Vragen over deze vacature

Jacqueline

Hallo familie Glindmeyer,
Ik ben zeer geïnteresseerd in deze baan. Het toeval wil dat ik op het moment op Mallorca ben. Samen met een familie waarbij ik oppas op de kids zodat de ouders kunnen fietsen.
Ik ben een pedagogische duizendpoot met ruim 25 jaar ervaring als moeder, 6 jaar ervaring als zwemonderwijzer, 6 jaar ervaring als huiswerkbegeleider/bijlesdocent, meer dan 10 jaar ervaring als vrijwilliger bij overblijfvoorzieningen op basisscholen. En nu ruim 3 jaar ervaring als vaste oppas bij 2 gezinnen.
Ik ben in het bezit van een rijbewijs en EHBO-gastouder diploma.
Verder ben ik creatief, actief, spontaan en heb geduld en humor.

Opleiding:
VWO, propedeuse Pedagogiek, doctoraal Onderwijskunde

Hartelijke groet, Jacqueline

Reactie van werkgever:

Hoi!

J.E. profiel is bijna te goed on waar te zijn maar toch zoeken we een soort grote zus voor onze dochter. Eigenlijk niet zo zeer een tweede moeder. Sorry en veel succes verder.
Groetjes
Natasja


Olga

Hoi Natasja,
Ik heb me aangemeld bij dutchemployees maar zie niet hoe ik nu aan het email adres kan komen. Ik heb de vraag bij de virtuele help neergelegd. Zij zijn er maandag weer om mij te antwoorden.

Reactie van werkgever:

Hoi

Zoek even mijn advertentie en solliciteer. Dan komt het automatisch goed!
Tot zo!


Olga

Ikk heb een antwoord van Natasja en zij vraagt mij haar een email te sturen. Welk email adres moet ik daarvoor gebruiken?

Reactie van werkgever:

Hoi

Ik mag hier geen persoonlijke gegevens doorgeven. Ik denk dat je je moet aanmelden op dutchemlployees en dan kan je mijn profiel zien. Probeer het dis daar even.


Olga

Is het ook mogelijk om een langere tijd dan tot 7 november als nanny te blijven. Misschien wel als vaste en vertrouwde nanny aan te blijven?

Reactie van werkgever:

Hoi Olga

Het seizoen loopt voor ons tot die tijd. Daarna werken we niet en zijn we gewoon thuis. Wel wil ik met je praten over ev mogelijkheden voor de winter. Stuur me even een mail en we kunnen dan rustig over al deze ev mogelijkheden praten.
Groetjes
Natasja


Gerelateerde artikelen