Hotel topper gezocht in het schitterende Zweden!

 • Functie Hotelmedewerker (m/v)
 • Locatie Malung, Zweden
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 4 weken in de periode van 10 dec 2018 t/m 31 mrt 2019.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Ja
 • Categorie Hotel
 • Bruto maandsalaris €700,-
Vacature bewarenVacature bewaard
65 avonturier bewaarde deze vacature avonturiers bewaarden deze vacature
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Omschrijving

Over jouw avontuur Vakantiewerk in het buitenland, dat is nog eens een uitdaging! We helpen je graag verder aan een onvergetelijke winter. De avonturen die je gaat beleven tijdens het werken in Zweden zal je hoogstwaarschijnlijk nooit meer vergeten. Voor ons hotel zijn we op zoek naar een hotel topper voor 20-40 uur per week! Wat dat inhoudt? Va...

Omschrijving

Over jouw avontuur
Vakantiewerk in het buitenland, dat is nog eens een uitdaging! We helpen je graag verder aan een onvergetelijke winter. De avonturen die je gaat beleven tijdens het werken in Zweden zal je hoogstwaarschijnlijk nooit meer vergeten. Voor ons hotel zijn we op zoek naar een hotel topper voor 20-40 uur per week! Wat dat inhoudt? Van alles, lekker afwisselend! Serveren, afwassen, helpen in de keuken of schoonmaken. Het hoort onder andere bij je nieuwe werkzaamheden. Wij willen je graag voor een minimale periode van 4 weken inzetten, maar een langere periode heeft onze voorkeur. Ook mensen die het gehele seizoen bij ons willen werken worden aangemoedigd om te solliciteren. Daarnaast is het belangrijk dat je de Engelse taal beheerst om goed te kunnen communiceren met de gasten en heb je een streepje voor als je al relevante werkervaring hebt. Accommodatie? Is geregeld! Net als de vergoeding voor je reiskosten. Ben jij enthousiast om te gaan werken in Zweden? Laat dit avontuur dan niet aan je voorbij gaan en solliciteer! Wij vergoeden jouw reiskosten. 

Over het hotel
Ons familiehotel, drie karakteristieke panden uit de beginjaren 1800 en 1900, vind je aan de schitterende rivier Vasterdalalven in één van de mooiste streken van Zweden. Het hotel heeft 15 kamers, een restaurant met panorama-uitzicht over de rivier en een grote tuin aan de rivieroever. Vanuit onze tuin loop je zo de gemeentelijke golfbaan op. Je kunt in de omgeving bijvoorbeeld wandelen, vissen, kanoën, golfen, zwemmen of mountainbiken. In de winter kun je langlaufen, schaatsen en skiën. Genoeg te doen dus in je vrije tijd wanneer je bij ons komt werken in Zweden.

Vakantiewerk in Zweden
Wil jij na het werk gewoon naar buiten stappen en genieten van veel ruimte, frisse lucht en prachtige natuur? Super! Dan is werken in Zweden wel iets voor jou. Vervelen is niet nodig wanneer je de stap maakt om te gaan werken in het buitenland. Dit prachtige land heeft voor iedereen wel wat te bieden. Ontdek het samen met je nieuwe vrienden!

Wat wij jou bieden
 • Leuke baan

 • Kost en inwoning

 • Prachtige omgeving

 • Reiskosten en salaris


Werkzaamheden
 • Schoonmaken kamers en algemene ruimten

 • Afwas

 • Bediening in restaurant


Functie-eisen
 • In staat tot het verrichten van fysieke arbeid

 • Goede beheersing van Engels (Zweeds mag ook!)

 • Flexibel en klantgericht


Beschikbaarheid

Minimaal 4 weken in de periode van 10 december 2018 t/m 31 maart 2019.


Vragen over deze vacature

Sjoerd

Hej /Goedendag,

Momenteel ben ik al in zweden en zoek werk.

Afgelopen jaren heb ik meegewerkt als medewerker op een camping (vamabadets in Våmhus (Dalarna)), afgelopen winter als hulp in een wintersport gebied in Jämtland (åkersjön) en deeltijds vrijwillig monteur bij een garage in Orsa (Kaptens motor).

Mijn zweeds is matig tot redelijk te noemen (ligt een beetje aan het dialect) en of ik omringt ben door Zweden, dan gaat dit vanzelf makkelijker.

Ben zeker geïnteresseerd, sowieso is malung een machtig mooi gebied!

Hoor graag, tack på forhand!

Med vänliga hälsningar,
Sjoerd Willemstein

Reactie van werkgever:

Wanneer je wilt solliciteren van onze kant het verzoek dit via dit platform te doen.


Mick

Hi.

Allereerst wilde ik even melden dat deze vacature me echt meteen aansprak en ik zou er ook graag op solliciteren, maat voordat ik dit ga doen, wilde ik even een vraag stellen over het salaris. Is dit namelijk gebaseerd op het aantal uren dat je werkt of Is dit gewoon een standaard bedrag per maand waarbij het niet uitmaakt hoe veel uren je maakt? (Snap dat het minimum natuurlijk 20 uur is, begrijp me niet verkeerd). Hoop dat u me daar even over kan informeren.

Met vriendelijke groet,

Mick

Reactie van werkgever:

Het salaris bedraagt 4 euro netto per uur, daarnaast kost en inwoning en vergoeding van je reiskosten.