Geweldig nieuws: Grenzelooswerk wordt Yobbers!
Lees meer!
Alle vacatures

Allround klusjesman/vrouw gezocht in Zweden!

 • Functie Klusser
 • Locatie Malung, Zweden
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 4 weken tussen 01 jun 2021 en 01 okt 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Onbekend

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Vakantiewerk in het buitenland, dat is nog eens een uitdaging! We helpen je graag verder aan een onvergetelijke zomer. De avonturen die je gaat beleven tijdens het werken in Zweden zal je hoogstwaarschijnlijk nooit meer vergeten. 

Over het hotel
Het familiehotel heeft drie karakteristieke panden uit de beginjaren 1800 en 1900. Het hotel bevindt zich aan de schitterende rivier Västerdalälven in één van de mooiste streken van Zweden. Het hotel heeft 15 kamers, een restaurant met panorama-uitzicht over de rivier en een grote tuin aan de rivieroever. Vanuit de tuin loop je zo de gemeentelijke golfbaan op. Je kunt in de omgeving bijvoorbeeld wandelen, vissen, kanoën, golfen, zwemmen of mountainbiken. Genoeg te doen dus in je vrije tijd wanneer je gaat werken in Zweden!
 
Over jouw avontuur
Voor het onderhoud van onze panden zijn we op zoek naar een handige allround klusser die prima uit de voeten kan met verf en hout. We zoeken mensen met bewezen ervaring als bijvoorbeeld schilder die het leuk vinden om eens een aantal weken (of langer) in een nieuwe omgeving te werken en te wonen. Bijvoorbeeld omdat je naast schilderen ook erg van vissen houdt, of van wandelen in de natuur.

Hoewel het schilderwerk de hoofdmoot van de werkzaamheden is, zijn er ook nog vele andere klussen te doen. Denk aan reparatiewerk (hout/timmeren) maar ook het vervangen van een dakgoot of loodgieterswerk. Daarnaast, zeker als je lang blijft, kunnen we ook praten over een combinatie met bijvoorbeeld tuinieren of andere werkzaamheden in het hotel. Accommodatie? Is geregeld! Net als de vergoeding voor je reiskosten. Over het salaris zullen we het in persoonlijk gesprek hebben.

Het is belangrijk dat je minimaal 4 weken beschikbaar bent, maar een langere periode heeft de voorkeur. Ook mensen die het gehele seizoen bij ons willen werken kunnen solliciteren! 

Ook stellen of vrienden worden aangemoedigd te solliciteren (mits jullie beiden voor deze functie inzetbaar zijn natuurlijk, of 1 van beiden als klusser en de ander als hotelmedewerker (ook een vacature op deze site bij ons hotel)
 
Vakantiewerk in Zweden
Wil jij na het werk gewoon naar buiten stappen en genieten van veel ruimte, frisse lucht en prachtige natuur? Super! Dan is werken in Zweden wel iets voor jou. Vervelen is niet nodig wanneer je de stap maakt om te gaan werken in het buitenland. Dit prachtige land heeft voor iedereen wel wat te bieden. Ontdek het bijvoorbeeld samen met je nieuwe vrienden!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Mooi avontuur

 • Prachtige omgeving

 • Kost en inwoning

 • Salaris

Wat moet je daarvoor doen?

 • Schilderen

 • Algemene kluswerkzaamheden

Wat verwachten wij van jou?

 • Ervaring als klusser bij voorkeur schilder

Beschikbaarheid

Minimaal 4 weken tussen 1 juni 2021 en 1 oktober 2021.

Over bedrijf

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 7 juni 2021
Geplaatst
circa een maand geleden

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt