Personenhulpverlener gezocht in het bruisende Barcelona!

 • Functie Personenhulpverlener
 • Locatie Barcelona, Spanje
 • Nationaliteit Europees
 • Periode De gehele periode van 20 mei 2019 t/m 07 sep 2019.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet beschikbaar
 • Uren per week 30
 • Bruto maandsalaris €1500 - €1600
Vacature bewaren
12 avonturiers bewaarden deze vacature
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Omschrijving

Is reizen helemaal jouw ding en zou je gestrande reizigers tijdens het werken in het buitenland telefonisch willen bijstaan? Dan ligt er een mooie uitdaging in het buitenland als telefonische hulpverlener op jou te wachten! De ANWB is op zoek naar geschikte kandidaten met inlevingsvermogen en empathie. Ben jij dé geschikte kandidaat waar zij naa...

Omschrijving

Is reizen helemaal jouw ding en zou je gestrande reizigers tijdens het werken in het buitenland telefonisch willen bijstaan? Dan ligt er een mooie uitdaging in het buitenland als telefonische hulpverlener op jou te wachten! De ANWB is op zoek naar geschikte kandidaten met inlevingsvermogen en empathie. Ben jij dé geschikte kandidaat waar zij naar op zoek zijn? Lees dan snel verder en wie weet ga jij deze zomer werken in Barcelona!
 
Je functie
Wanneer jij gaat werken in Barcelona zal jij als telefonisch hulpverlener hulp bieden aan vakantiegangers die gestrand zijn als gevolg van ziekte, ongeval of persoonlijke omstandigheden. Dit varieert van het regelen van betalingen aan de ziekenhuizen tot het regelen van vervoer van familieleden. Maar ook het verwerken van de dossiers in het systeem, het controleren van verzekeringspolissen en het reserveren van een hotel. Een veelzijdige functie in Barcelona dat je cv een boost geeft! Je schakelt soepel: van meeleven met de klant naar het analyseren van het probleem tot het snel regelen van een oplossing die tevens binnen de voorwaarden van de verzekering liggen. De afdeling waar jij voor gaat werken in het buitenland werkt in opdracht van diverse reis-en zorgverzekeraars waardoor affiniteit met zakelijke dienstverlening, wet- en regelgeving en verzekeringen voor deze functie van belang is. Een uitdagende en veelzijdige functie wat je cv een boost zal geven!
 
Je werkgever
De hulpverlening van de ANWB strekt zich uit over de hele wereld. Dag en nacht wordt er vanuit heel Europa, maar ook van ver daarbuiten, een beroep gedaan op de Alarmcentrale in Den Haag. In de Europese landen waar altijd veel Nederlanders op vakantie gaan, zijn steunpunten opgericht die ter plaatse hulp kunnen coördineren. Deze steunpunten bevinden zich in Barcelona, Lyon en München. Jij hebt nu de kans om voor de ANWB te werken in het buitenland! Zie jij werken in Barcelona voor de ANWB wel zitten? Lees dan snel verder hoe het werken in deze prachtige en zonnige stad kan zijn!

Werken in Barcelona
Barcelona wordt gezien als één van de mooiste steden van Zuid-Europa en dat is ook niet zo gek! De cultuur spat van de stad af en er is van alles te beleven en te zien. Het is er bijna altijd heerlijk weer en het heeft een bruisend centrum waar jij je goed kan vermaken wanneer jij gaat werken in Barcelona! Geniet in je vrije tijd samen met je collega's van een lekker glaasje Sangria en overheerlijke tapas, slenter over de wereldberoemde promenade Las Ramblas en bezoek de beroemde Sagrada Familia en Park Güell! Je zult je geen moment vervelen en je ogen uitkijken! Zie jij een heel zomerseizoen lang werken in Barcelona wel zitten? Dat begrijpen wij heel goed! Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en solliciteer!

Wat wij jou bieden
 • Een afwisselende baan in een dynamische, hectische werkomgeving en een leuk team!

 • Een gedegen opleiding tot hulpverlener

 • Een zeer goede aanvulling op je cv!

 • Woonachtig in Spanje dan een salaris van €1525,- bruto op basis van 40 uur

 • Woonachtig in Nederland dan een salaris van €1.760 bruto op basis van 38 uur (Netto hetzelfde als Spaans contract)


Werkzaamheden
 • Telefonisch hulpverlenen

 • Hulp verlenen aan vakantiegangers die gestrand zijn als gevolg van ziekte, ongeval of persoonlijke omstandigheden

 • Je schakelt soepel: van meeleven met de klant naar analyseren van het probleem tot het snel regelen van een oplossing


Functie-eisen
 • Minimaal MBO+ als opleidingsniveau

 • Minimaal 3 maanden ervaring in een buitenlandse stage/studie/baan

 • Goede beheersing van de Nederlandse, Spaanse en Engelse taal. Frans en/of Portugees zijn een pré

 • Ervaring met het contact hebben met klanten

 • Resultaatgericht, kostenbewust en stressbestendig

 • Fulltime beschikbaar en kunnen werken in het buitenland met onregelmatige werktijden (24/7)


Beschikbaarheid

De gehele periode van 20 mei 2019 t/m 7 september 2019.


Vragen over deze vacature

Denise

Hallo. Ik ben geïnteresseerd in deze functie, helaas spreek ik geen Spaans. Wel spreek ik vloeiend Nederlands en Engels. Is beheersing over de Spaanse taal echt noodzakelijk?

Reactie van werkgever:

Hi Denise, dat is bij deze vacature is dat wel belangrijk. We hebben andere vacatures waar Nederlands en Engels voldoende zijn. Bijvoorbeeld in Lissabon. Daar is zelfs je woonruimte geregeld. Kan ik je daar mee helpen? Groet Gijs


Kilian

Iki been geinteresserd in de functie echter begin ik 26 augustus met school, is er iets van coulance mogelijk in de periode dat je beschikbaar moet zijn? Ik hoor graag van jullie.

Reactie van werkgever:

Hoi Kilian! Dit zullen we moeten bespreken met de werkgever. We ontvangen graag je sollicitatie via de website, zodat we het traject met je kunnen starten.


No Comments

Heb je een vraag?


Gerelateerde artikelen