Alle vacatures

Luxe resort aan de Costa Blanca zoekt een animator!

 • Functie Medewerker Fun & Entertainment
 • Locatie Costa Blanca, Spanje
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode De gehele periode van 01 jul 2020 t/m 31 aug 2020.
 • Minimum leeftijd 16 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Animatie
 • Bruto maandsalaris Onbekend

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Vind jij het geweldig om onze gasten een unieke beleving te bezorgen op een vakantieresort? Wil jij ‘s ochtends high-fives uitdelen met Mio (onze mascotte), ochtendgymnastiek en knutselen, ’s middags sporten en speurtochten organiseren en ’s avonds dansen, voorlezen of theater spelen? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Samen met het team zorg je voor het begeleiden, voorbereiden en uitvoeren van activiteiten op het gebied van Fun en Entertainment. Je houd je bezig met het vermaken en entertainen van onze (kleine) gasten. Het spelen en begeleiden van Mio is hierbij een belangrijk onderdeel. Daarnaast zorg je voor een schone werkplek en beheer je het materiaal. Uiteraard ben je gastgericht, communicatief sterk en oplossingsgericht. Ook zorg je voor de veiligheid met betrekking tot de uitvoering van activiteiten in de breedste zin van het woord.

Wat heb jij te bieden?
Jij bent creatief en enthousiast, niet bang om voor een groep te staan en je denkt graag mee om nieuwe dingen te ontwikkelen. Jij weet als geen ander onze gasten te vermaken en te enthousiasmeren. Daarnaast heb jij/kan jij:

·        Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Het beheersen van Duits, Frans en/of Spaans is een sterke pré;
·        Je bent gemotiveerd om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen;
·        Je kan goed omgaan met kinderen;
·        Je beschikt over een servicegerichte en gastvrije houding; 

Wat hebben wij te bieden?
Een zeer afwisselende en uitdagende baan op een van onze mooie resorts binnen Europa. Wij bieden jou een tijdelijk dienstverband aan voor de maanden juli en augustus. Afwijkende maanden zijn mogelijk in overleg. Je ontvangt een marktconform salaris en tijdelijk verblijf op het resort waar jij komt te werken. Daarnaast zullen wij zorgdragen voor de vergoeding van een eventueel vliegticket en/of een avondmaaltijd. Ben jij de volgende die een onvergetelijk avontuur tegemoet gaat?
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een zeer afwisselende en uitdagende baan op een van onze mooie resorts binnen Europa.

 • Verblijf op het resort.

 • Een marktconform salaris

Werkzaamheden

 • Samen met het team zorg je voor het begeleiden, voorbereiden en uitvoeren van activiteiten op het gebied van Fun en Entertainment

 • Je houd je bezig met het vermaken en entertainen van onze (kleine) gasten. Het spelen en begeleiden van Mio is hierbij een belangrijk onderdeel.

 • Je speelt in op de behoefte van onze gasten

Functie-eisen

 • Je bent proactief en je hebt een gastvrije houding

 • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel

 • Je spreekt Nederlands en Engels. Als je daarnaast ook nog een andere taal spreekt is dat zeker een pré!

Beschikbaarheid

De gehele periode van 1 juli 2020 t/m 31 augustus 2020.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Esmée

Ben je ook een dag in de week vrij?

Reactie van werkgever:

Robin

Ik en een vriendin van mij zijn eind mei klaar met onze examens en het lijkt ons leuk om dan een paar weken bij jullie te komen werken. Wij voldoen beide aan de eisen en zouden dan vanaf 16 mei tot 10 Juni bij jullie kunnen komen werken en eventueel tot 18 Juni (ligt eraan of een van ons beide een herkansing hebben of niet), we gaan uit van niet maar dit zou zomaar kunnen. Maar zouden wij dan in deze afwijkende periode bij jullie kunnen komen werken?

Reactie van werkgever:

Debora

Hoi! Is het mogelijk ook 2 a 3 weken te werken? Bijv van 24-07 tot 8-08?

Reactie van werkgever:

Daniel

Beste is het mogelijk om een onbetaald animatie stage bij jullie bedrijf te lopen voor mijn school van begin mei tot eind juni, En in de zomervakantie bij jullie bedrijf te werken van begin juli tot eind augustus.
met vriendelijke groeten

Reactie van werkgever:

Marinda

Zijn de gasten Nederlands? En is je team Nederlands?

Reactie van werkgever:

Gerelateerde artikelen