Alle vacatures

Animator gezocht voor een Nederlands hotel in Tirol!

 • Functie Medewerker Activiteitenteam
 • Locatie Niederau, Wildschönau, Oostenrijk
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 3 weken in de periode van 08 jul 2020 t/m 18 aug 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Animatie
 • Bruto maandsalaris Onbekend

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Je kan gaan werken in Oostenrijk! Dat zijn nog eens avonturen! Je creëert ervaringen die je nooit meer zal vergeten. Daarnaast is het een mooie kans om je cv te updaten. Lees snel verder om te kijken wat je kan verwachten! 

Over je nieuwe baan
Voor ons sfeervol en kindvriendelijk hotel pension in Niederau, Oostenrijk zijn we voor komende zomer op zoek naar teamleden voor ons activiteitenteam! Je krijgt de verantwoordelijkheid om vijf dagen per week een leuk programma te verzorgen voor de kinderen die samen met hun ouder/ouders bij ons op vakantie zijn. Mede dankzij jou beleven kinderen de tijd van hun leven! Sommige activiteiten zijn samen met ouders, de meeste activiteiten met de groep kinderen alleen. Er is een basisprogramma, met veel buitenactiviteiten, spellen en gezamenlijke momenten aanwezig dat duidelijk zijn waarde heeft bewezen. Kortom, als animatiemedewerker maak je van elke dag een feestje!

Wie jij bent
Een actieve en enthousiaste topper! Je vindt het leuk om kinderen te begeleiden en kunt goed samenwerken. Daarnaast is het belangrijk dat je minimaal drie weken beschikbaar bent in de periode van 8 juli tot en met 25 augustus 2020. Ben jij dé persoon die wij zoeken? Top! Dan zien we je reactie graag tegemoet. Wij bieden je een fantastische werkvakantie in een prachtige omgeving! Solliciteer snel, pak je koffers en kom bij ons werken in Oostenrijk.

Werken in Oostenrijk
Werken in Oostenrijk brengt je letterlijk naar ongekende hoogtes! Werken in Niederau geeft jou de kans om optimaal te genieten van alles wat Tirol te bieden heeft! Naast alle avonturen doe je ook waardevolle werkervaring op. Werken in het buitenland geeft je cv namelijk een internationaal tintje! Wil jij graag werken in een schitterende omgeving? Grijp dan direct deze mogelijkheid, want van 3 t/m 8 Juni zijn onze opdrachtgevers in Nederland en zij zouden dan een kennismakingsgesprek kunnen inplannen met jou!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Vervoer Nederland-Niederau retour

 • Volledige kost en inwoning

 • Prettige werkomgeving

 • Passende vergoeding

Werkzaamheden

 • Organiseren en uitvoeren van het activiteitenprogramma voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar

 • Eén dagdeel per week helpen met schoonmaak van de hotelkamers

 • Een fantastische zomer meemaken

 • Mensen blij maken

Functie-eisen

 • Je hebt een enhousiaste en actieve houding naar kinderen en hun ouders

 • Je kunt verantwoordelijkheid dragen

 • Je kan goed samenwerken

Beschikbaarheid

Minimaal 3 weken in de periode van 8 juli 2020 t/m 18 augustus 2020.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Emma

Ik zou graag willen weten hoe het vervoer Nederland-Niederau is geregeld.

Reactie van werkgever:

Beste Emma,
De meeste van onze teamleden reizen per trein naar Niederau.

Beau

hoe groot is het team van animatoren?

Reactie van werkgever:

Beste Beau,

In de meeste weken bestaat het team uit vier personen, die de activiteiten organiseren voor ongeveer 25 tot 35 kinderen in totaal. Deze groep wordt tijdens de activiteiten meestal opgesplitst naar leeftijd.

Rosa

Ik zou graag willen weten wat je ongeveer verdient per week.. Ik zag dat er was gereageerd op een vorige vraag maar daar was nooit echt een antwoord op gegeven. Alvast bedankt!

Reactie van werkgever:

Beste Rosa, je werkt voor een vrijwilligersvergoeding en volledige kost- en inwoning. Je moet het zien als betaalde werkvakantie en een mooie ervaring in het buitenland. Wil je (in korte tijd) veel geld verdienen, dan kun je beter een andere plek zoeken.

Noet

Werk je altijd in teamverband als je de activiteiten met kinderen begeleid??

Reactie van werkgever:

Beste Noet, wanneer er een activiteit is met de hele groep kinderen, begeleid je dit met zn allen. Maar soms wordt de groep ook opgedeeld en ga je in je eentje of samen met één collega met een groep(je) kinderen op pad.

Jessy

Is het heel belangrijk op 18+ te zijn?

Reactie van werkgever:

Beste Jessy, wij houden die minimumleeftijs inderdaad aan. Dit heeft te maken met de grote verantwoordelijkheid die je hebt in dit werk en ook om een leeftijdsverschil te hebben met de kinderen/jeugdigen die je begeleid.

Gerelateerde artikelen