Alle vacatures

Schoonmaaktopper gezocht in het schitterende Oostenrijk!

 • Functie Schoonmaaktopper
 • Locatie Mittelberg, St. Leonhard im Pitztal, Oostenrijk
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode De gehele periode van 10 dec 2020 t/m 31 mrt 2021.
 • Minimum leeftijd 23 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 48
 • Bruto maandsalaris Onbekend

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Op zoek naar avontuur? Je vindt het in Oostenrijk! Deze vacature in het buitenland is ideaal voor enthousiaste toppers die wel van een uitdaging houden. Lees snel verder!

Over het bedrijf
Je gaat werken in een luxe resort dat bestaat uit 13 chalets, 13 appartementen, wellness faciliteiten, binnenzwembad, bistro en buitenterras met vijver. Wij bieden een unieke ervaring, gecombineerd met alle comfort en avontuur waar gasten naar op zoek zijn, allemaal binnen bereik.

Over je nieuwe baan
Per midden December 2020 kun je gaan werken in Oostenrijk! Als schoonmaak topper zorg je onder andere voor orde en netheid in en rond om de chalets en appartementen. In drukke tijden kan het zijn dat je bijspringt in de voorbereiding en met de distributie van de ontbijtmanden, 's avonds in de bistro of met het sneeuwschuiven. Wij zijn op zoek naar iemand die van aanpakken weet, en dagelijks resultaat wil zien van zijn werk. Je gaat deel uitmaken van een team van professionals, dat ambitieus en ondernemend is. Je levert een bijdrage aan het kwaliteitsniveau van de service richting de gast (in al zijn facetten). Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het schoonhouden van het resort. Dit is jouw kans om onderdeel uit te maken van een uniek vakantieconcept. 
 
En dan nog even dit
- We zijn gastvrij
- Tonen oprechte interesse en betrokkenheid
- Zijn gedreven en laten graag hun passie zien
- Handelen pro-actief en ondernemend
- We zijn flexibel en hebben oog voor detail
- We spreken vloeiend in het Engels en Duits (andere talen zijn ook welkom!)
 
We bieden een tijdelijk contract, met een 6-daagse werkweek. Het definitieve salaris wordt bepaald op basis van ervaring, kwalificatie en gemaakte afspraken.
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Volledig nieuw resort met prachtig uitzicht

 • Een team van professionals

Werkzaamheden

 • Je rapporteert aan het hoofd schoonmaak

 • Je bent mede verantwoordelijk voor de complete gang van zaken in het resort

Functie-eisen

 • Je bent representatief

 • Je bent verantwoordelijk

 • Je bent in staat zelfstandig te werken

 • Je weet van aanpakken

 • Je beheerst de Engelse taal

Beschikbaarheid

De gehele periode van 10 december 2020 t/m 31 maart 2021.

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 13 december 2020
Geplaatst
circa een maand geleden

Vacature vragen

Govert

Ik heb een tijdje geleden een sollicitatie verstuurd. Ik krijg hier alleen geen reactie op en ik zie ook dat de vacature verloop datum verandert. Ik ben nog steeds beschikbaar voor de volledige werk periode maar zou wel graag een reactie krijgen.

Reactie van werkgever:

Beste Govert, Bedankt voor je reactie. De vacature datum wordt automatisch verlengd als de functie nog niet ingevuld is. Ik stuur je via een email een reactie, had je inderdaad nog tegoed van me. Excuses daarvoor. Gr. Vivian

Kimberley

Hallo Vivian,

Is deze vacature nog beschikbaar? (Ook wegens Corona etc)
Zo ja, zou u een (minimale) salaris indicatie kunnen geven? Ik begrijp dat dit wat af kan wijken maar dan heb ik een beetje een idee aangezien de accommodatie er bij in zit. :)

Alvast bedankt en ik kijk uit naar uw reactie!

Met vriendelijke groet,
Kimberley Snip

Reactie van werkgever:

Beste Kimberley,
Op dit moment nemen we vooralsnog geen mensen aan ivm de huidige ontwikkelingen. In Oostenrijk zijn alle accomodaties op dit moment gesloten tot 30 november. Het is afwachten wat daarna gebeurd en de maatregelen hier in Oostenrijk zijn. Je kunt natuurlijk solliciteren, dan kunnen we bekijken of je CV aansluit. Mocht je solliciteren kan ik je ook meer info geven over de arbeidsvoorwaarden. Groetjes, Vivian

Merye

Hoi Vivian,

Graag zou ik alsnog willen solliciteren! Heeft u voor mij een e-mail waar ik mijn motivatie en cv naartoe kan sturen? Omdat de minimum leeftijd 23 is kan ik niet solliciteren op de website.

Met vriendelijke groet,

Merye

Reactie van werkgever:

Hoi Merye, via wndrlx.com vind je meer informatie over ons, inclusief gegevens. Gezien dit een openbaar platform is, mogen we geen gegevens delen.

Merye

Goedemorgen,

Ik zie dat de minimum leeftijd 23 jaar is. Ik ben 20 jaar en geïnteresseerd in deze vacature. Ik heb ervaring in de schoonmaak en seizoenswerk. Graag hoor ik van u of 23 jaar een harde eis is.

Met vriendelijke groet,

Merye

Reactie van werkgever:

Hoi Merye, het klopt dat de minimum leeftijd 23 jaar is. Tot op heden hebben we geen goede ervaring gehad met hele jonge kandidaten. Dit heeft o.a. ook te maken met levenservaring en opgedane werkervaring. Werken in het buitenland, ver weg van vrienden en familie is niet voor iedereen weggelegd en valt voor velen vies tegen. Je kunt natuurlijk solliciteren, misschien kan je motivatie en je CV ons overtuigen.
Met vriendelijke groet,
Vivian

Frans Willem

Geachte heer/mevrouw,
Is het ook mogelijk om voor een periode van 3 weken aanwezig te zijn?

Met vriendelijke groeten,

Frans Willem de Pater

Reactie van werkgever:

Beste Frans Willem, Bedankt voor je berichtje. 3 weken periode is te kort. Wij zijn op zoek naar collega's voor de periode midden December tot en met Maart. Mocht je alsnog geïnteresseerd zijn, zie ik je sollicitatie graag tegemoet. Groetjes Vivian

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt