Alle vacatures

Word horecamedewerker bij een luxe resort in Oostenrijk!

 • Functie Horecamedewerker
 • Locatie Obertraun, Oostenrijk
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 6 maanden tussen 16 mrt 2020 en 30 sep 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Restaurant
 • Bruto maandsalaris €1200 - €1600

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Klaar voor het avontuur? Start met werken in het buitenland. Jij hebt de kans om jouw carrière een boost te geven door te gaan werken in Oostenrijk voor een luxe resort. Je zal ontzettend veel afwisseling vinden in jouw werk en in je vrije tijd kan je gebruik maken van alle gemakken in het resort!

Over het resort
Ons Resort is een viersterren-plus resort in Oostenrijk, ten zuidoosten van Salzburg. Het resort ligt schitterend omringd door hoge bergen in een prachtig Unesco-werelderfgoedgebied op 300 meter van de Halstättersee. In het resort staan 82 luxe chalets voor twee tot en met zestien personen en heeft vele faciliteiten.

Dé uitdaging
Als een echte allround horecamedewerker ben je in de verschillende disciplines van het restaurant inzetbaar. Dus veel afwisseling in je werk. Soms ben je de barkeeper die de gasten van een drankje aan de bar voorziet en een prettig gesprek aangaat, een andere dag ben je de sturende kracht bij het barbecue buffet buiten aan het prachtige meer, of je zorgt voor het zeer uitgebreide ontbijtbuffet. Een functie met veel variaties. Je bedient de gasten met een glimlach en zorgt voor een aangename sfeer bij het uitgeven van drankjes en spijzen. Je hebt afwisselende diensten: van ontbijtbuffet, halfpensions gasten tot heerlijke a-la-carte gerechten. Je verricht voorbereidende werkzaamheden (indekken, poleren van bestek, opzetten van de reserveringen, mise en place voor de bar, het terras en het restaurant) en bent verantwoordelijk voor een schone en veilige werkomgeving.

Werken in Oostenrijk
Werken in Oostenrijk is een voorrecht. De schitterende natuur, de bergen, de frisse lucht, mogelijkheden tot wintersport en hoge levensstandaard maakt dit land tot een waar paradijs! Hier kan jij nieuwe ervaringen op doen en genieten van alles wat het te bieden heeft! Je hoeft maar vijf dagen per week te werken, dus zult genoeg vrije tijd over hebben om samen met je nieuwe collega’s van dit alles te genieten! 

Wat heeft de werkgever jou te bieden?
Het resort biedt je een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie voor 40 uur per week (5 dagen). Daarnaast bieden wij een open en collegiale sfeer op een prachtige werkplek in Oostenrijk.
Afhankelijk van kennis en ervaring: salaris vanaf €1750,-. Daarnaast biedt het resort de mogelijkheid om een personeelskamer te betrekken en tijdens werkdagen staan alle maaltijden ter beschikking. Tevens gratis gebruik van fitness, zwembad, sauna, etc. Enthousiast? Mis deze kans dan niet en solliciteer!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een (luxe) slaapkamer en badkamer

 • Je krijgt op werkdagen alle maaltijden

 • Een goed salaris

 • Je mag gebruik maken van de faciliteiten op het resort

Werkzaamheden

 • Je bedient de gasten met een glimlach en zorgt voor een aangename sfeer bij het uitgeven van drankjes en spijzen.

 • Je verricht voorbereidende werkzaamheden (indekken, poleren van bestek, opzetten van de reserveringen, mise en place voor de bar, het terras en het restaurant) en bent verantwoordelijk voor een schone en veilige werkomgeving.

 • Je speelt in op de behoefte van onze gasten

Functie-eisen

 • Je bent proactief en je hebt een gastvrije houding

 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel

 • Je spreekt Engels en Duits.

 • Ervaring in de horeca.

Beschikbaarheid

Minimaal 6 maanden tussen 16 maart 2020 en 30 september 2020.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Marylou

Goede avond,

Het lijkt mij een eer om werkzaam te mogen zijn voor uw resorts.
Echter, zie ik dat uw start datum is ingesteld op 24 februari, ik was zeer benieuwd of er ook mogelijkheden zijn om te mogen starten op 9 maart?

Met vriendelijke groet,
Marylou

Reactie van werkgever:

Beste Marylou,

Ook dan ontvangen we graag jouw sollicitatie.

Met vriendelijke groet,
Jurriën Kros

Florianne

Is het ook mogelijk dit samen met mijn vriend te doen?

Reactie van werkgever:

Als er plek is voor 2 personen, dan kunnen we het hier zeker over hebben :) Laat me aub weten als je nog meer vragen hebt!

Fouad

Engels is voor mij geen probleem maar Duits is niet mijn strek taal , ik werkt hier voor ook in horeca in Winterberg Duitsland maar daar hadden wij alleen Nederlands gasten

Reactie van werkgever:

Hey Fouad, Bedankt voor je reactie. Naast veel Nederlandse gasten, hebben wij ook veel Duitse of Oostenrijkse gasten op het resort. Dus de beheersing van een basis woordje Duits is wel nodig in het restaurant. Laat me aub weten als je nog meer vragen hebt!

Gerelateerde artikelen