Alle vacatures

Uitdagende baan bij de ANWB Alarmcentrale in Lyon, Frankrijk

 • Functie Voertuighulpverlener
 • Locatie Lyon, Frankrijk
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 5 maanden in de periode van 30 mrt 2020 t/m 07 sep 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 35
 • Bruto maandsalaris €1500 - €1600

COVID-19 update - Solliciteren nog steeds mogelijk!

Wij zijn ons er bij Grenzelooswerk van bewust dat je misschien vragen hebt i.v.m. COVID-19 over werken in het buitenland. Solliciteren is nog steeds mogelijk op onze vacatures! Wij zullen samen met jou gaan kijken naar een mogelijke startdatum. Voor meer antwoorden op je vragen kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je leven, heb je nog geen plannen voor aankomende periode en houd je ervan om mensen te helpen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Ga werken in Lyon als voertuighulpverlener en help gestrande vakantiegangers in Frankrijk! Een uitdagende functie waar je veel kennis en ervaring opdoet in zeer korte tijd. Ben jij zelfstandig en heb jij een zakelijke instelling? Lees dan snel verder wat werken in Lyon voor je kan betekenen!

Je functie
In de zomermaanden trekken wij Nederlanders er massaal op uit om op vakantie te gaan in Frankrijk. Iedereen hoopt natuurlijk op een zorgeloze vakantie zonder autopech, echter is dit niet altijd te voorzien. Wanneer jij gaat werken in Frankrijk ben jij daar om de gestrande reizigers in Frankrijk te helpen. Als telefonische hulpverlener coördineer en organiseer je hulp voor mensen die in Frankrijk problemen hebben gekregen met hun auto, motor of caravan, na bijvoorbeeld een aanrijding of mechanische schade. Je organiseert relevante hulp en begeleidt reparaties bij Franse garages. Je regelt bijvoorbeeld een huurauto of zorgt ervoor dat het voertuig terug naar Nederland wordt gehaald. Je schakelt soepel: van meeleven met de klant tot het snel regelen van een oplossing. Het is daarbij belangrijk dat je het overzicht behoudt en oog voor detail hebt. Door de grootte van het land, de soms lastige relaties met diverse Franse autogarages, het ontbreken van een Franse wegenwacht en de drukte in de zomerperiode bij de ANWB worden je stressbestendigheid, creativiteit, computervaardigheid, kennis van auto's en de topografie van Frankrijk tijdens het werken in het buitenland aardig op de proef gesteld!

Je werkgever
De hulpverlening van de ANWB strekt zich uit over de hele wereld. Dag en nacht wordt er vanuit heel Europa, maar ook van ver daarbuiten, een beroep gedaan op de Alarmcentrale in Den Haag. In de Europese landen waar altijd veel Nederlanders op vakantie gaan, zijn steunpunten opgericht die ter plaatse hulp kunnen coördineren. Deze steunpunten bevinden zich in Barcelona, Lyon en München. Jij hebt nu de kans om voor de ANWB te werken in Lyon!

Werken in Lyon
Lyon heeft een historische binnenstad dat zelfs op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat. Wanneer jij gaat werken in Lyon kun je slenteren door de straten van de binnenstad en de vele bewaarde erfenissen bezichtigen uit de tijd van de renaissance. Ga samen met je collega's de stad ontdekken en geniet van de 'Franse Cuisine'. Lyon heeft meer dan 2000 restaurants en ook vele chocolaterieën, brasserieën en bakkerijtjes. Jij kunt hier je hart ophalen wanneer jij een foodlover bent! Je zult het misschien niet direct denken, maar de Franse stad Lyon is een echte fietsstad met vele fietspaden. Stap dus op de fiets en ontdek de prachtige natuur, cultuur en historie van de stad. Lyon heeft twee rivieren waar je in je vrije tijd heerlijk kunt zwemmen. Naast het zwemmen kun je nog vele andere watersporten uitvoeren! Daarnaast is Lyon op steenworp afstand van de Franse Alpen waar ook van alles te doen is! Kortom: een veelzijdige stad waar een te gekke tijd je staat op te wachten! Enthousiast geworden en lijkt het je een geweldige ervaring om 3 tot 5 maanden te werken in Frankrijk? Solliciteer dan nu! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een Franse arbeidsovereenkomst van 35 uur per week

 • Een maandsalaris van €1570,- bruto op basis van deze 35 uur per week

 • Een internationale ervaring in een dynamisch bedrijf

 • Een zeer goede aanvulling op je CV

 • Indien gewenst, regelt de ANWB huisvesting in Lyon voor €100,- per maand

 • Zon-en feestdagen vergoeden we tegen 150%

Werkzaamheden

 • Je coördineert en organiseert hulp voor mensen die in Frankrijk problemen hebben gekregen met hun auto, motor of caravan na bijvoorbeeld een aanrijding of mechanische schade

 • Je organiseert relevante hulp en begeleidt reparaties bij Franse garages, regelt een huurauto of zorgt ervoor dat het voertuig wordt gerepatrieerd (terug naar Nederland wordt gehaald)

 • Je schakelt soepel: van meeleven met de klant tot het snel regelen van een oplossing

 • Je behoudt het overzicht en hebt oog voor details

Functie-eisen

 • Snel kunnen schakelen en logisch kunnen nadenken

 • Minimaal HAVO niveau van de Franse taal

 • Fulltime beschikbaar en kunnen werken in Lyon aan de hand van onregelmatige werktijden (7.00 - 23.00u, 7/7)

 • Ervaring in klantcontact

 • Goede beheersing van de Engelse -en Nederlandse taal

 • Stressbestendig en daadkrachtig

 • Minimaal HAVO afgerond en MBO+/HBO of WO opleiding gevolgd

Beschikbaarheid

Minimaal 5 maanden in de periode van 30 maart 2020 t/m 7 september 2020.

Het is mogelijk om te starten op 30 maart 2020, 25 mei 2020, 1 juni 2020, 8 juni 2020, 15 juni 2020, 22 juni 2020 en 29 juni 2020.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Yobbers is het moederbedrijf van Grenzelooswerk. Wij richten ons specifiek op het contact met de werkgevers en nemen daarbij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 7 september 2020
Geplaatst
10 dagen geleden

Vacature vragen

Jessy

Hoi Ik heb een vraagje over de eis "beschikt over een minimaal havo niveau diploma van de franse taal"

Ik hen frans namelijk laten vallen in het 3e jaar, maar ik kan wel redelijk goed frans. Als ik een weekje in frankrijk zit denk ik dat ik het dan al wel bijna vloeiend kan spreken. Is dit ook goed of is een diploma echt noodzakelijk?

Reactie van werkgever:

Hi Jessey,

Het tonen van een diploma is niet verplicht, want het gaat er inderdaad om dat je het kunt spreken! Je zult namelijk in contact staan met Franse autogarages. In het sollicitatieproces zal je Frans door de recruiter getest worden. Je bent dus van harte welkom om te solliciteren!

Groetjes Jildou

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt