Enthousiaste avonturier gezocht voor het zonnige Lissabon!
Top vacature

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 12 maanden in de periode van 30 sep 2019 t/m 31 dec 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1100 - €1300
Retourticket actie ✈️
Wij vinden het super leuk dat je via ons wilt gaan werken in het buitenland. Wij belonen onze avonturiers dan ook graag! Daarom introduceren wij de 'Retourticket actie'. Alle avonturiers die via Grenzelooswerk aan de slag gaan krijgen bij de aangegeven vacatures een gratis retourticket aangeboden. Dit geeft jou de mogelijkheid om even tussendoor familie of vrienden te bezoeken in Nederland. Hoe leuk is het als je jouw pa en ma kan verrassen? Of de verjaardag van je oma kan bijwonen? Want wij weten hoe belangrijk familie is! 🧡

Voorwaarden:
 • Je gaat via Grenzelooswerk aan de slag;
 • Je werkt minimaal 4 maanden voor je werkgever;
 • Actie geldt als je solliciteert in de periode van 18 juli 2019 tot en met 31 augustus 2019.

Mocht je voldoen aan de voorwaarden dan zullen wij een vliegticket voor je boeken. Je mag aan ons jouw voorkeur doorgeven. Hier houden wij zoveel mogelijk rekening mee.

Omschrijving

Olá! Ik ben Eva en ik werk als klantenservice medewerker in Lissabon. Mijn droom om te gaan werken in het buitenland is werkelijkheid geworden en ik heb er geen moment spijt van gehad. Of ik het spannend vond? Ja echt wel, maar gelukkig heb ik al snel nieuwe vrienden gemaakt. Lissabon is een geweldige stad en zelfs in de winter is het zonnig en aangenaam. Houd jij ook van je grenzen verleggen en wil je net als ik een jaar als klantenservice medewerker gaan werken in Lissabon? Lees dan verder en misschien worden wij wel collega’s!

Zo ziet je werkdag eruit in Lissabon
Onze dag begint met zonneschijn en een prachtig uitzicht over de bruisende hoofdstad. Je geniet van Torradas met koffie (of een kopje thee natuurlijk) en samen met ons als collega’s vertrek je naar kantoor. Om 9.00 uur begin je met werken in het buitenland, je gaat mensen blij maken en dat is zeker niet vervelend om te doen. We beantwoorden vragen over Zalando, Bol.com, Philips, Expedia of Facebook. Je collega’s houden ook wel van een grapje, dus je zult je geen moment vervelen. Oja, tijdens de lunchpauze praten we met z’n allen bij en eten we een hapje uit de Portugese keuken. Meestal bespreken we dan welke hotspots we ’s avonds gaan bezoeken. Het zijn er heel wat kan ik je zeggen! Maar als je naast het werken in Lissabon graag op je gemakje de omgeving wilt verkennen dan kan dat natuurlijk ook.

Handig voor je talenkennis
Werken in het buitenland is ook handig voor het vergroten van je talenkennis. Het aanleren van vreemde talen gaat als een speer met internationale collega’s. Heb je een talenknobbel of wil je deze juist ontwikkelen? Misschien leer je zelfs wel een goed woordje Spaans, Duits of Italiaans spreken, want onze collega’s komen werkelijk overal vandaan. Leer je collega’s kennen tijdens de vele BBQ’s, personeelsborrels en activiteiten die georganiseerd worden.

Ontdek het bruisende Lissabon
In je vrije tijd kun je alle mooie plekjes van Lissabon ontdekken. Houd je van kitesurfen? Dan kun je hier naast het werken in Lissabon lessen in volgen. Of zie je jezelf al op het strand van Estoril liggen? Het kan allemaal. Lissabon is ook een winkelstad bij uitstek! Ze hebben hier ook gewoon een H&M store en andere bekende modewinkels ;-) In Lissabon kun je je prima vermaken, waar je ook van houdt.

Sta je ook te springen om samen met mij en vele andere collega’s aan te gaan werken in Lissabon? Heel goed! Bekijk de video voor een impressie en lees hieronder verder over de voordelen van dit gave avontuur. Wil je nu solliciteren? Deze blog vertelt je wat er gebeurt zodra je op de sollicitatieknop drukt!

Voordelen wonen en werken in Lissabon
Wij kunnen het alleen maar aanraden om te gaan wonen en werken in Lissabon. De werkgever biedt naast een accommodatie in Lissabon nog veel meer aan. Wat allemaal? Dat lees je in dit artikel

Waarom je deze kans niet wilt missen:
 • Een onvergetelijke levenservaring waar je de rest van je leven wat aan hebt!

 • Een bruto maandsalaris zonder accommodatie €1.247,96

 • Een bruto maandsalaris met accommodatie €949,35

 • Je vliegticket, papieren en accommodatie worden voor je geregeld

 • Je kunt een prestatiebonus krijgen!

 • Je krijgt betaalde trainingen erbij

 • Je kunt ervoor kiezen om een taalcursus en kitesurflessen erbij te nemen als je dit wilt

 • Ook zijn er interessante doorgroeimogelijkheden


Wat wordt er van je verwacht?
 • Het klantvriendelijk afhandelen van vragen per telefoon, mail of chat

 • Meedraaien in een professioneel en internationaal team

 • Je draait een werkweek van 40 uur


Wat vragen we verder van je?
 • Vloeiend Nederlands (in woord en geschrift)

 • Redelijk tot goed Engels spreken en schrijven

 • Goede luister- en typevaardigheden

 • Bereid om circa 12 maanden te wonen en werken in Lissabon

 • Je bent klantgericht en communicatief sterk


Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden in de periode van 30 september 2019 t/m 31 december 2021.

Het is mogelijk om te starten op 30 september 2019, 4 oktober 2019, 7 oktober 2019, 14 oktober 2019, 21 oktober 2019 en 25 oktober 2019. Daarnaast zijn er andere startmomenten mogelijk in overleg met onze recruiters.


Vragen over deze vacature

Jesika

Hi,
Ik heb Erg benieuwd hoe het gaat qua sollicitatie moet je dat in het Engels doen of in het Nederlands?

Reactie van werkgever:

Hi Jesika,

De sollicitatie zal in het Nederlands plaatsvinden, maar de voertaal binnen de organisatie is met name Engels.

Groet Eline


Lisa

Hi,
Het lijkt mij super leuk om zoiets te doen. Maar is er nog voldoende plek over nu?

Groet Lisa

Reactie van werkgever:

Hi Lisa,

Wat leuk dat je interesse hebt in deze vacature! Er is nog plek dus we zien je sollicitatie graag tegemoet :)

Groet Eline


Sven

Beste,
Is het ook mogelijk om voor een periode van 6maanden te werken ?

Reactie van werkgever:

Beste Sven,

Voor deze vacature zijn we op zoek naar kandidaten die voor minimaal een jaar in Lissabon aan de slag willen gaan. Voor een periode van 6 maanden raad ik je aan tussen de vakantiewerk vacatures te kijken.

Groet Eline


Carlotte

Hoi! Ik zou dit een super toffe ervaring vinden alleen ben per direct beschikbaar t/m januari omdat ik in februari weer wil gaan studeren. Is dat een probleem?

Reactie van werkgever:

Hi Carlotte,

Voor deze vacature zijn we op zoek naar kandidaten die bereid zijn om minimaal 12 maanden te wonen en werken in Lissabon. Voor een kortere periode kan je tussen de vakantiewerk vacatures kijken.

Eline


No Comments

Heb je een vraag?

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt