Alle vacatures

Enthousiaste avonturier gezocht in het zonnige Lissabon!
Top vacature

 • Functie Klantenservicemedewerker
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 12 maanden in de periode van 10 aug 2020 t/m 31 dec 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €900 - €1300

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Bom día! Heb jij zin in een uitdagend avontuur in het zonnige Portugal? Wil jij je grenzen verleggen en een jaar werken in het buitenland? Dan hebben wij een mooie kans voor jou! Lees snel verder en waan je alvast in de Portugese hoofdstad Lissabon!  
 
Zo ziet jouw avontuur in Lissabon eruit
“Dames en heren, we zijn zojuist geland in Lissabon. De lokale tijd is 09:30 uur en de temperatuur is 23°C”, roept de piloot om. Het is zover: over enkele minuten zet je voet op Portugese bodem. Je voelt een kleine spanning in je buik, maar je bent klaar voor het avontuur. Over drie dagen begint de training en daarna ga je aan de slag als klantenservicemedewerker in Lissabon voor een uitdagend project. De welkomstservice van de werkgever staat al in de ontvangsthal op je te wachten om je naar jouw nieuwe accommodatie brengen. Je hebt gekozen voor een accommodatie die je deelt met een aantal collega’s die ook werken in Lissabon. Samen koken, de stad verkennen en op stap. Gezellig! 

Bij binnenkomst tref je al je eerste huisgenoot én collega Bart. Hij praat je enthousiast bij over de dagelijkse werkzaamheden. Om 09:00 uur start de werkdag. Gedurende de dag heb je nauw contact met de klanten van bijvoorbeeld Zalando, Bol.com, Philips, UPS, Facebook of een andere bekende organisatie. Die namen staan goed op jouw cv! Je beantwoordt zelfstandig uiteenlopende vragen die binnenkomen via de e-mail, chat of telefoon over diensten, bestellingen, retouren, leveringen en ga zo maar door. Bart vertelt dat hij al na vier maanden werken in het buitenland is doorgegroeid tot een nieuwe functie. Zo te horen zijn er interessante doorgroeimogelijkheden als je gaat werken in Lissabon!

Nadat je intrek hebt genomen in je nieuwe kamer, neem je de metro naar het centrum van de stad. Eens kijken wat Lissabon allemaal te bieden heeft! Inmiddels is het 12:30 uur en een beetje trek heb je wel. Snel maak je even een tussenstop om een Pastéis de Belém (gebak met custardvulling) op de kop de tikken. Wat lekker! En dat voor maar 1 EUR!  Als je begin van de avond terugkomt, zijn jouw nieuwe collega’s al begonnen met koken en hebben al rekening gehouden met jou. Wat een warm welkom! Tijdens het eten vertellen ze dat ze veel ondernemen met collega’s die inmiddels ook vrienden zijn geworden. Fijn dat er mensen zijn met wie je hetzelfde avontuur beleeft! Er schijnt ook een groep wekelijks te kitesurfen na het werk. Dat lijkt je ook wel wat! Na het diner nodigen ze je uit om nog een drankje te drinken in hun favoriete bar. Je bent een klein beetje moe van alle nieuwe indrukken, maar besluit toch even mee te gaan. Morgen kan je namelijk nog lekker uitslapen, voordat je écht gaat werken in Lissabon. 

Aan het einde van de dag blik je nog even terug. Eén ding is zeker: je hoeft je niet te vervelen in het mooie Lissabon! Morgen staat een bezoek aan het strand van Estoril op de planning, want hé, nu je je niet meer in het druilerige Nederland bevindt, wil je natuurlijk wel optimaal genieten van die zonnestralen.

 
Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?
We snappen dat het super spannend is om zomaar te gaan werken in Lissabon, maar wij helpen jou graag met de voorbereiding. Hierbij dus even stap voor stap hoe het proces om te werken in het buitenland eruitziet.

 1. Je solliciteert via de “solliciteren” knop
 2. Wij nemen contact met je op
 3. Je CV wordt doorgestuurd naar de werkgever
 4. De werkgever neemt contact met je op, eventueel vindt er een interview via Skype plaats
 5. Je bent aangenomen! Topper!
 6. Het regelen kan beginnen! Denk hierbij aan: het in- en uitschrijven, aanvragen van een DigiD, boeken van een vliegticket 
 7. Je vertrekt. Spannend! De welkomstservice van de werkgever ontvangt je op het vliegveld en brengt je naar jouw accommodatie 
 8. De eerste dagen verken je jouw nieuwe woonplaats. De trainingen kunnen beginnen. Je wordt ingewerkt en leert de organisatie kennen. Laat het avontuur maar beginnen!

Zie jij jezelf al het vliegtuig instappen en werken in Lissabon? Dat begrijpen wij heel goed! Solliciteer vrijblijvend en upload je cv op je profiel bij Grenzelooswerk. Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen!

Gezamenlijk vinden we een verantwoorde startdatum! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom je deze kans niet wilt missen

 • In Lissabon ga je de zon tegemoet; geen koude winters en heerlijke zomers!

 • Werk voor internationale organisaties als Zalando, Bol.com, Philips, UPS of Facebook

 • Een bruto maandsalaris zonder accommodatie €1.247,96

 • Een bruto maandsalaris met accommodatie €949,35

 • Je volgt diverse trainingen, krijgt goede begeleiding en boost je CV

 • Je papieren en accommodatie worden voor je geregeld

 • Kies uit diverse sportactiviteiten of Portugese taalles en ontmoet veel nieuwe (internationale) vrienden

 • Het is een onvergetelijke levenservaring waar je de rest van je leven wat aan hebt

 • Moeten we nog doorgaan?

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het klantvriendelijk afhandelen van vragen per telefoon, mail of chat

 • Je blijft begripvol en denkt in oplossingen

 • Meedraaien in een professioneel en internationaal team

 • Je draait een werkweek van 40 uur

 • Je bent bereid om in shifts te werken

Wat vragen we verder van je?

 • Redelijk tot goed Engels spreken en schrijven

 • Goede luister- en typevaardigheden

 • Vloeiend Nederlands (in woord en geschrift)

 • Bereid om circa 12 maanden te wonen en werken in Lissabon

 • Je bent klantgericht en communicatief sterk

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden in de periode van 10 augustus 2020 t/m 31 december 2021.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Yobbers is het moederbedrijf van Grenzelooswerk. Wij richten ons specifiek op het contact met de werkgevers en nemen daarbij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 27 augustus 2020
Geplaatst
11 dagen geleden

Vacature vragen

Marijn

Hallo, €949 bruto op basis van 40 uur is wel weinig ermee rekening houdend dat je veel kosten hebt daar en bijv. verzekering of telefoonabonnement ook doorlopen. Hoe wordt dit over het algemeen ervaren?

Reactie van werkgever:

Hi,

Jouw woonkosten en zorgverzekering zitten hierbij inbegrepen. Rekening houdend met de lagere leefkosten in Portugal is dit dus een prima salaris wat er overblijft!

Jildou

Lisa

Is het mogelijk om dit samen met mijn vriendin te doen?

Reactie van werkgever:

Hi Lisa,

Dat is zeker mogelijk! Jullie mogen allebei afzonderlijk solliciteren, in het gesprek met de recruiter kun je dan aangeven dat jullie samen willen gaan zodat we daar in de planning rekening mee kunnen houden. We zien de sollicitaties graag tegemoet :)

Jildou

Sacha

Is het ook mogelijk om samen met mijn partner en 2 kinderen te komen met accommodatie?

Reactie van werkgever:

Hi Sacha,
Dit is helaas niet mogelijk. Het gaat om een gedeelde accommodatie die je zult delen met collega's.

Groet Linda

Tasalie

Hi!

Zou het ook mogelijk zijn om in september/oktober te beginnen?

Groetjes,

Tasalie

Reactie van werkgever:

Hi Tasalie,

Dat is mogelijk! Zien we je sollicitatie tegemoet?

Groet Eline

Femke

Hai!
Ik vroeg me af of je je nog mag bedenken over de accommodatie? Dat je de eerste paar maanden met accommodatie betaald krijgt en na een paar weken toch een eigen plekje wil zoeken?

Reactie van werkgever:

Hi Femke,
Het is mogelijk om hier nog in te switchen.
Groet Linda

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Vacatures in de buurt