Maak klanten van Google ads blij in het bruisende Lissabon!

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden in de periode van 04 nov 2019 t/m 01 jan 2021.
 • Minimum leeftijd 20 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Klantenservice
 • Bruto maandsalaris Onbekend
Retourticket actie ✈️
Wij vinden het super leuk dat je via ons wilt gaan werken in het buitenland. Wij belonen onze avonturiers dan ook graag! Daarom introduceren wij de 'Retourticket actie'. Alle avonturiers die via Grenzelooswerk aan de slag gaan krijgen bij de aangegeven vacatures een gratis retourticket aangeboden. Dit geeft jou de mogelijkheid om even tussendoor familie of vrienden te bezoeken in Nederland. Hoe leuk is het als je jouw pa en ma kan verrassen? Of de verjaardag van je oma kan bijwonen? Want wij weten hoe belangrijk familie is! 🧡

Voorwaarden:
 • Je gaat via Grenzelooswerk aan de slag;
 • Je werkt minimaal 4 maanden voor je werkgever;
 • Actie geldt als je solliciteert in de periode van 18 juli 2019 tot en met 31 augustus 2019.

Mocht je voldoen aan de voorwaarden dan zullen wij een vliegticket voor je boeken. Je mag aan ons jouw voorkeur doorgeven. Hier houden wij zoveel mogelijk rekening mee.

Omschrijving

Lijkt werken in het buitenland jou een geweldige ervaring toe? Start dan binnenkort met werken in Lissabon namens Google Ads. Lever geweldige service aan de zakelijke klanten van Google Ads en ga het avontuur in Lissabon aan! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Je functie
Jij gaat als klantenservice medewerker werken in Lissabon en deel uitmaken van een team dat verschillende productlijnen ondersteunt. Samen met je internationale collega's ga jij de zakelijke klanten van Google Ads helpen en ondersteunen via de telefoon, e-mail en de chat. Je zult verantwoordelijk zijn om klantvriendelijk vragen te beantwoorden over online-marketing producten, strategieën en marketingcampagnes. Door de goede service die jij tijdens het werken in Lissabon biedt aan de klant zorg jij voor een hoge klanttevredenheid. Het is belangrijk dat je gepassioneerd bent en interesse hebt in online adverteren en in nieuwe technologieën. Om het werk goed uit te kunnen voeren zul je trainingen krijgen van Google Ads over bijvoorbeeld google-advertenties , technieken hoe jij de beste service kunt leveren aan de klant, google-processen en het google beleid. Aan het einde van de training krijg jij hier zelfs een certificaat voor! Een uitdagende functie wat erg goed staat op je cv!

Je werkgever
Iedereen kent natuurlijk Google. Het bedrijf is de meestgebruikte zoekmachine van de wereld. Jij zult er ook ongetwijfeld gebruik van maken. Wanneer jij gaat werken in Portugal voor Google Ads kom je terecht in een internationaal team waar er een goede balans is tussen werk en privé. Je werkgever organiseert geregeld ''internationale diners'' waar jij en je collega's typisch traditioneel eten mee kunnen nemen van het land waar iedereen vandaan komt. Zo kun jij typische gerechten proeven uit heel veel verschillende landen. Tegelijkertijd deel je zo je eigen traditie maar leer je ook tradities en culturen van andere landen kennen. Daarnaast wordt er door de werkgever veel leuk feesten georganiseerd zoals het kerstfeest, halloween, filmavonden en einde kwartaaldiners.

Werken in Lissabon
Wanneer jij gaat werken in Lissabon zal jij werken op een top locatie dichtbij het strand. Wat een unieke kans wanneer jij gaat werken in het buitenland! Velen zullen er alleen maar van dromen om te wonen en werken in Lissabon. Samen met je collega's kun jij de tijd van je leven hebben! Lissabon is een bruisende stad waar jij je geen moment zult vervelen. Naast de vele bezienswaardigheden in de stad heeft Lissabon ook veel restaurants en barretjes waar jij met je collega's kunt genieten van een heerlijke glas wijn en een typisch Portugese maaltijd. Wanneer jij gaat werken in Portugal zul jij het ''forever on vacation'' gevoel hebben. Met het prachtige uitgestrekte strand op steenworp afstand en waar de zon (bijna) altijd schijnt laat jij Nederland (voor een tijdje) achter je! Enthousiast geworden? Wacht dan niet te lang met solliciteren en wie weet stap jij al heel snel het vliegtuig in richting het zonnige Lissabon! We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen voor werken in Lissabon. Deze voordelen kun je teruglezen in deze blog dat speciaal voor jou is geschreven! 

Wat wij jou bieden
 • Betaalde trainingen (en een Google Ads certificaat)

 • Een internationale carrière in een multiculturele omgeving

 • Je vliegticket wordt terugbetaald

 • Een gratis vlucht (één keer per jaar) naar Nederland/België

 • Je zorgverzekering wordt voor je geregeld

 • Je kunt gratis cursussen volgen zoals het volgen van Portugese taalcursussen, surflessen en vele andere activiteiten

 • Een bruto maandsalaris met accommodatie €949,35

 • Een bruto maandsalaris zonder accommodatie €1247,96

 • Bonussen

 • Doorgroeimogelijkheden


Werkzaamheden
 • Het klantvriendelijk afhandelen van vragen van de zakelijke klant per telefoon, mail of chat

 • Het beantwoorden van vragen over online-marketing producten, strategieen en marketingcampagnes

 • Je gaat gebruikers helpen bij het herstellen van accountinformatie en helpen bij betaling-gerelateerde problemen

 • Je gaat problemen van de zakelijke klant analyseren en deze oplossen

 • Je zorgt voor een hoge klanttevredenheid gefocust op kwaliteit en resultaten


Functie-eisen
 • Je beschikt bij voorkeur over een Bachelor diploma

 • Je hebt kennis van en interesse in online-marketingproducten

 • Je hebt goede communicatievaardigheden

 • Je kunt goed luisteren

 • Je bent oplossingsgericht

 • Je bent dynamisch, georganiseerd en toont interesse

 • Je kunt goed strategisch denken


Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden in de periode van 4 november 2019 t/m 1 januari 2021.

Het is mogelijk om te starten op 23 september 2019 en 4 november 2019.


Vragen over deze vacature

Gaby

Geïnteresseerd! Wie kan ik hierover Emailen?

Reactie van werkgever:

Hi Gaby,

Wat leuk dat je interesse hierin hebt!
Ik zal de sollicitatie koppelen aan jouw profiel en dan zal ik deze week contact met je opnemen!

Jildou


Janneke

Hi! Ik heb intereses in deze leuke vacature, alleen heb ik nog een paar vragen.
- Hoe lang duurt het sollicitatieproces? Dus vanaf het moment van solliciteren naar de daadwerkelijke start in portugal?
- Wat voor soort contract wordt er aangeboden? (Hoeveel maanden contract?)
- Loopt deze vacature het hele jaar door?
Ik hoor het graag!

Reactie van werkgever:

Hi Janneke,

Leuk dat je interesse hebt!
- Het sollicitatieproces kan als het moet binnen een week, afhankelijk van de startdatum van de training wanneer jij zou kunnen beginnen.
- Het gaat om een jaar contract
- Er zijn nog geen trainingsdata bekend voor het gehele jaar, maar de verwachting is dat er nog meer startdata voor later in het jaar zullen komen

Jildou


Youri

Ik heb interesse in deze vacature maar ik heb een aantal vragen:
1) Wat blijft er netto over van het bruto salaris?
2) Hoeveel Nederlandse collega's werken er op de locatie ongeveer?
3) Waar in Lissabon is het kantoor gelegen?
4) Waaraan moet je voldoen om de bonus te behalen? en tot welk bedrag kan dat oplopen?

Reactie van werkgever:

Hi Youri,

Leuk dat je interesse hebt in deze vacature!
Je hebt te maken met het Portugese belastingstelsel en daardoor is het moeilijk om daar nu specifiek iets over te zeggen, we werkgever kan je daar later in het proces meer over vertellen.
Het is een erg groot bedrijf en er starten wekelijks zo'n 15 Nederlanders, maar het is een mix van nationaliteiten. Het kantoor ligt aan de Taag. De bonussen zijn prestatie gebonden en worden later met de werkgever besproken.

Ik hoop dat je hier wat mee kunt!


Cynthia

Ik heb nog een paar vragen: 1) hoe snel vindt de eerste uitbetaling plaats? hoeveel geld is dan handig om als buffer te hebben? 2) als ik kies voor salaris met accommodatie, hoe lang voor de startdag kan ik dan intrekken?

Reactie van werkgever:

Hi Cynthia,

Leuk dat je interesse toont in deze vacature! De eerste uitbetaling vindt plaats na een maand werken dus het is inderdaad wenselijk om een financiële buffer te hebben. Als je voor accommodatie kiest kom je met zo'n 800 euro een heel eind! Het intrekken in de accommodatie gaat in overleg met de werkgever aan de hand van het vliegticket dat je gaat boeken.

Jildou


No Comments

Heb je een vraag?

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt