Bol.com zoekt klantvriendelijke topper in Lissabon!
Top vacature

 • Functie Customer service agent
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden in de periode van 14 okt 2019 t/m 31 dec 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1000 - €1300
Retourticket actie ✈️
Wij vinden het super leuk dat je via ons wilt gaan werken in het buitenland. Wij belonen onze avonturiers dan ook graag! Daarom introduceren wij de 'Retourticket actie'. Alle avonturiers die via Grenzelooswerk aan de slag gaan krijgen bij de aangegeven vacatures een gratis retourticket aangeboden. Dit geeft jou de mogelijkheid om even tussendoor familie of vrienden te bezoeken in Nederland. Hoe leuk is het als je jouw pa en ma kan verrassen? Of de verjaardag van je oma kan bijwonen? Want wij weten hoe belangrijk familie is! 🧡

Voorwaarden:
 • Je gaat via Grenzelooswerk aan de slag;
 • Je werkt minimaal 4 maanden voor je werkgever;
 • Actie geldt als je solliciteert in de periode van 18 juli 2019 tot en met 31 augustus 2019.

Mocht je voldoen aan de voorwaarden dan zullen wij een vliegticket voor je boeken. Je mag aan ons jouw voorkeur doorgeven. Hier houden wij zoveel mogelijk rekening mee.

Omschrijving

Altijd al willen werken in het buitenland? Dan is dit jouw kans om van je droom werkelijkheid te maken. Een grote webwinkel is namelijk op zoek naar klantenservice medewerkers in Lissabon! Maak de klanten van deze webwinkel tijdens het werken in Portugal blij en geniet van een onvergetelijk avontuur. 

Maak kennis met de grote webwinkel
Hoogstwaarschijnlijk ken je dit bedrijf wel. Daarom houden we het kort. Het is de webwinkel waarvan we vele humoristische reclames zien, die dezelfde humor vervolgens ook weer overbrengt via hun social media. Het is een grote webwinkel met maar liefst 8 miljoen consumenten en een ruim assortiment van 16 miljoen artikelen. Een ruim assortiment in meer dan 20 productcategorieën, van games tot klusartikelen, je vindt het er allemaal. Dan even over je werkplek, je gaat werken in Lissabon! Hoe lekker is dat, altijd aangenaam weer. Omdat we het samen doen, vinden we de werksfeer belangrijk! Je wordt dan ook warm onthaald door je collega's wanneer je gaat werken in Lissabon. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom jij voor Bol.com zou moeten werken, dit lees je hier
 
Wie ben jij
Je gaat jezelf en klanten blij maken! Op verschillende manieren, dat houdt het lekker afwisselend. Je zorgt tijdens het werken in het buitenland samen met collega's voor een top service! Je wordt door de klanten dus gezien als een held(in), omdat je ervoor zorgt dat klanten tevreden zijn en blijven. Het is daarom belangrijk dat je klantgericht en communicatief sterk bent. Omdat je ook klantvragen beantwoord via mail, telefoon of chat is het belangrijk dat je over wat computer skills beschikt. Is dat alles? Bijna! We vertellen nog even hoe het werken in Lissabon is.

Werken in Lissabon
Wonen en werken in Lissabon heeft vele voordelen. Benieuwd naar de voordelen, bekijk dan dit artikel. Nog niet overtuigd om te gaan werken in Lissabon? Dan helpen we je graag nog een handje. Ontdek buiten het werk in Lissabon om alles wat de hoofdstad van Portugal te bieden heeft. Werken in Lissabon is de oplossing om in je dagelijks leven het vakantiegevoel te hebben. Verplaats je via de oude trammetjes, zoek het strand van Cascais op of verken de binnenstad van Lissabon. Sluit je dag af op een gezellig terras en ga met je collega's op stap. Het kan allemaal wanneer je gaat werken in het buitenland! Wacht niet langer en solliciteer direct.

Wat wij jou bieden
 • Een bruto maandsalaris met accommodatie €949,35

 • Een bruto maandsalaris zonder accommodatie €1.247,96

 • Je kunt een prestatiebonus krijgen!

 • Je krijgt betaalde trainingen erbij

 • Je kunt ervoor kiezen om een taalcursus en sportlessen erbij te nemen als je dit wilt

 • Je vliegticket, papieren en accommodatie worden voor je geregeld

 • Ook zijn er interessante doorgroeimogelijkheden

 • Een onvergetelijke levenservaring waar je de rest van je leven wat aan hebt!

 • Vakantiedagen


Werkzaamheden
 • Het klantvriendelijk afhandelen van vragen per telefoon, mail, telefoon of chat

 • Je draait een werkweek van 40 uur

 • Meedraaien in een professioneel en internationaal team


Functie-eisen
 • Bereid om minimaal 12 maanden te wonen en werken in Lissabon

 • Redelijk goed tot goed in Engels, zowel schriftelijk als mondeling

 • Je hebt goede luister- en typevaardigheden

 • Je bent klantgericht en communicatief sterk

 • Je spreekt vloeiend Nederlands


Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden in de periode van 14 oktober 2019 t/m 31 december 2020.

Het is mogelijk om te starten op 23 september 2019, 14 oktober 2019, 21 oktober 2019, 4 november 2019, 18 november 2019 en 2 december 2019.


Vragen over deze vacature

Jessica

Goedemorgen,

Zijn er ook part time functie’s beschikbaar in Lissabon?
Ik ben nl al woonachtig in Portugal, maar zou graag wat dagen per week in Lissabon willen werken.

Groet Jessica

Reactie van werkgever:

Hi Jessica,

De vacatures die we momenteel in Lissabon hebben open staan zijn fulltime functies. We krijgen geregeld nieuwe vacatures erbij, dus ik raad je aan onze website goed in de gaten te houden :)

Groet Eline


Jeffrey

Goedevond

Lijkt me ook een leuke vacature.
Ben op zoek naar een nieuwe uitdaging en om ervaring op te doen om te werken in het buitenland.

Daarbij spreek ik vloeiend Nederlands, Redelijk tot goed engels en zou ik graag in het buitenland willen werken om mijn taal op een hoger niveau te tillen.

Daarbij ben ik benieuwd naar ongeveer het maandsalaris, trainingen en eventueel onderdak.

Hopende graag van u te horen

Groetjes.

Reactie van werkgever:

Hi Jeffrey,

Wat leuk dat je interesse hebt in deze vacature! Het salaris is 950 euro inclusief accommodatie. Je zult een training op locatie krijgen. We zien je sollicitatie graag tegemoet zodat we je nog meer kunnen vertellen!

Groet Eline


Masia

Hey,

Ik en mijn vriendin zijn al een tijdje opzoek naar dit soort vacatures in het buitenland. Dus we zijn ook erg enthousiast nu we dit zien. Als eerste de vraag staat de vacature nog open? Ook de vraag of wij dit dat samen kunnen doen. We willen dit namelijk heel graag samen doen en samen een nieuw avontuur aangaan. En tot slot de vraag of we dan een eigen verblijfplaats moeten regelen?

Met vriendelijke groet,

Masia Sapulette

Reactie van werkgever:

Hi Masia,

Wat leuk dat jullie graag samen in het buitenland willen werken! Deze vacature staat open dus we zien jullie beide sollicitaties graag tegemoet! Vanuit de werkgever wordt er een gedeelde accommodatie aangeboden.

Groet Eline


Anissa

Hoi!

Ik heb geen ervaring met klantenservice. Kom ik dan nog steeds in aanmerking voor de vacature?

Reactie van werkgever:

Hi Anissa,

Wanneer je al ervaring hebt in klantenservice werk is dit een plus, maar dit is geen vereiste vanuit de werkgever! In de training leer je alle belangrijke zaken die je nodig hebt :)

Eline


No Comments

Heb je een vraag?

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt