Werken in de zon? Help klanten van Bol.com in Lissabon!

 • Functie Customer service agent
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden in de periode van 30 mrt 2020 t/m 31 dec 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1000 - €1300
Retourticket actie ✈️
Wij vinden het super leuk dat je via ons wilt gaan werken in het buitenland. Wij belonen onze avonturiers dan ook graag! Daarom introduceren wij: de 'retourticket actie'. Alle avonturiers die via Grenzelooswerk aan de slag gaan, krijgen bij de aangegeven vacatures een gratis retourticket aangeboden. Dit geeft jou de mogelijkheid om even tussendoor familie of vrienden te bezoeken in Nederland. Hoe leuk is het als je jouw pa en ma kan verrassen? Of de verjaardag van je oma kan bijwonen? Want wij weten hoe belangrijk familie is! 🧡

Bekijk de actievoorwaarden hier

Mocht je voldoen aan de voorwaarden dan zullen wij een vliegticket voor je boeken. Je mag aan ons jouw voorkeur doorgeven. Hier houden wij zoveel mogelijk rekening mee.

Omschrijving

Ben jij toe aan een nieuw avontuur en wil jij het Portugese leven ervaren? Wil jij ontbijten in de zon en na je werk naar het strand? Wil jij je vrijdagmiddagborrel verplaatsen naar de mooiste dakterrassen van Lissabon? Lees dan gauw het verhaal van Myrthe’s dag en ervaar haar leven als klantenservice medewerker voor Bol.com in Lissabon.

Que dia ótimo! 
“Wat een geweldige dag! Ik loop ‘s ochtends naar beneden en ruik de geur van verse broodjes die mijn huisgenootjes hebben gehaald. Wat een verwennerij op de dinsdagochtend! Na mijn heerlijke ontbijtje pak ik gauw mijn spullen en stap ik naar buiten. De zon schijnt al volop! Het is zo’n twintig minuutjes lopen naar mijn werk en met 23 graden is dat echt heerlijk in de ochtend. Mooi op tijd stap ik het kantoor in. Felix staat mij al op te wachten en vertelt enthousiast over zijn etentje van gister. Hij is naar Pharmacia geweest, een vroegere apotheek waar nu een restaurant in zit. Volgens Felix kun je er heerlijk eten wordt de rekening in een medicijndoosje gebracht. Na zijn enthousiaste verhalen maak ik ook snel een reservering om morgen te gaan eten met een aantal collega’s! Nu al zin in!

Snel start ik mijn computer op. Er hebben aardig wat mensen contact gezocht met Bol.com. Dit is natuurlijk ook niet zo gek voor zo’n grote webwinkel met maar liefst 8 miljoen consumenten. Gelukkig heb ik tijdens mijn training alles geleerd om iedereen te kunnen helpen. Het blijft gaaf om zo in het buitenland te werken en bij te kunnen dragen aan dit bekende merk!

Na nog geen uur werken komt Maria op mij af. Ze heeft promotie gemaakt vertelt ze! Wauw, ik ben super trots op haar. En wat zal dit goed op haar CV staan! Na dit mooie nieuws ga ik verder met het helpen van Bol.com klanten via de chat. Yes, lunchpauze! Samen met collega’s zoek ik altijd een lekker plekje in de zon om te eten. Wat een voordeel van werken in Portugal! De tijd vliegt ‘s middags voorbij, dit komt omdat ik een goed vooruitzicht heb. Vanavond ga ik met vrienden naar het hippe LX Factory. Dit is een industrieel mini-stadje waar je leuk kunt winkelen en heerlijke cocktails kunt drinken op een rooftop terras. Ik kan niet wachten! Enham uma boa noite! (Oftewel, fijne avond!)” 

Vind je het spannend om te verhuizen naar Lissabon? Niet nodig! Grenzelooswerk helpt je hiermee en legt je graag uit hoe dit proces verloopt: 
 1. Je solliciteert via de “solliciteren” knop
 2. Wij nemen contact met je op en je CV wordt doorgestuurd naar de werkgever 
 3. De werkgever neemt contact met je op, eventueel vindt er een Skype interview plaats
 4. Je bent aangenomen! Gefeliciteerd!
 5. Je kunt starten met regelen: boek een vliegticket, schrijf je in/uit, vraag een DigiD aan en zorg dat je een ID kaart hebt
 6. Je vertrekt. Gaaf! Je vliegt naar bestemming en daar wacht een collega je op. Hij brengt je naar je tijdelijke accommodatie waar je even rustig kunt bijkomen van de reis
 7. De eerste dagen heb je nog genoeg vrije tijd om de stad te ontdekken! 
 8. De training gaat van start. Je leert nu alles wat je nodig hebt. Laat het avontuur maar beginnen!

Wat wij jou bieden
 • Je ontvangt een fijn bruto maandsalaris van €1.247,96 (zonder accommodatie) of €949,35 (met accommodatie)

 • Presteer je goed? Dat is mooi! Dan maak je kans op een prestatiebonus!

 • Je krijgt betaalde trainingen

 • Wil je nog meer uitdaging? Je kunt een taalcursus volgen of sportlessen nemen!

 • Je papieren en accommodatie worden voor je geregeld

 • Je kunt zoals Maria doorgroeien naar hogere posities

 • Je hebt ook vakantiedagen, tijd genoeg dus om deze stad te ontdekken!

 • Je neemt een onvergetelijke levenservaring weer mee terug naar huis waar je de rest van je leven iets aan hebt!


Werkzaamheden
 • Klantvriendelijk vragen beantwoorden per telefoon, mail of chat

 • 40 uur per week werken

 • Bereid zijn om minimaal 12 maanden te wonen en werken in Lissabon

 • Klantgericht zijn en communicatief sterk

 • Vloeiend Nederlands kunnen spreken


Functie-eisen
 • Bereid om minimaal 12 maanden te wonen en werken in Lissabon

 • Redelijk goed tot goed in Engels, zowel schriftelijk als mondeling

 • Je hebt goede luister- en typevaardigheden

 • Je bent klantgericht en communicatief sterk

 • Je spreekt vloeiend Nederlands


Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden in de periode van 30 maart 2020 t/m 31 december 2021.

Het is mogelijk om te starten op 24 februari 2020, 30 maart 2020, 27 april 2020, 25 mei 2020, 22 juni 2020, 13 juli 2020, 10 augustus 2020, 21 september 2020, 19 oktober 2020 en 23 november 2020.

Yobbers is het moederbedrijf van Grenzelooswerk. Wij richten ons specifiek op het contact met de werkgevers en nemen daarbij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Meer weten? www.yobbers.nl
...meer weergeven

Vragen over deze vacature

Rebecca

Hallo!

Ik sta te popelen om in het buitenland te gaan werken, (al jaren mijn droom) heb werkervaring genoeg er is alleen 1 ding wat mij al jaren tegenhoud en dat zijn mijn 2 honden en 2 katten. Ik weet/begrijp dat het erg lastig is, maar is er een mogelijkheid deze mee te nemen als ik hier solliciteer en verhuis naar het buitenland? (Met de intentie veel langer te blijven dan 12 maanden) Ik hoop het zo!! Wacht in spanning af op je antwoord!

Groetjes Rebecca

Reactie van werkgever:

Hi Rebecca,

Wat leuk dat je interesse hebt om in Lissabon aan de slag te gaan! Ik raad je aan contact op te nemen met makelaars om te kijken wat hier de opties in zijn.

Succes! Groet Eline


Jessica

Goedemorgen,

Zijn er ook part time functie’s beschikbaar in Lissabon?
Ik ben nl al woonachtig in Portugal, maar zou graag wat dagen per week in Lissabon willen werken.

Groet Jessica

Reactie van werkgever:

Hi Jessica,

De vacatures die we momenteel in Lissabon hebben open staan zijn fulltime functies. We krijgen geregeld nieuwe vacatures erbij, dus ik raad je aan onze website goed in de gaten te houden :)

Groet Eline


Jeffrey

Goedevond

Lijkt me ook een leuke vacature.
Ben op zoek naar een nieuwe uitdaging en om ervaring op te doen om te werken in het buitenland.

Daarbij spreek ik vloeiend Nederlands, Redelijk tot goed engels en zou ik graag in het buitenland willen werken om mijn taal op een hoger niveau te tillen.

Daarbij ben ik benieuwd naar ongeveer het maandsalaris, trainingen en eventueel onderdak.

Hopende graag van u te horen

Groetjes.

Reactie van werkgever:

Hi Jeffrey,

Wat leuk dat je interesse hebt in deze vacature! Het salaris is 950 euro inclusief accommodatie. Je zult een training op locatie krijgen. We zien je sollicitatie graag tegemoet zodat we je nog meer kunnen vertellen!

Groet Eline


Masia

Hey,

Ik en mijn vriendin zijn al een tijdje opzoek naar dit soort vacatures in het buitenland. Dus we zijn ook erg enthousiast nu we dit zien. Als eerste de vraag staat de vacature nog open? Ook de vraag of wij dit dat samen kunnen doen. We willen dit namelijk heel graag samen doen en samen een nieuw avontuur aangaan. En tot slot de vraag of we dan een eigen verblijfplaats moeten regelen?

Met vriendelijke groet,

Masia Sapulette

Reactie van werkgever:

Hi Masia,

Wat leuk dat jullie graag samen in het buitenland willen werken! Deze vacature staat open dus we zien jullie beide sollicitaties graag tegemoet! Vanuit de werkgever wordt er een gedeelde accommodatie aangeboden.

Groet Eline


No Comments

Heb je een vraag?

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Vacatures in de buurt