Alle vacatures

Nieuw social platform zoekt Content Moderator in Lissabon!

 • Functie Content Moderator
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden in de periode van 21 sep 2020 t/m 31 dec 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1000 - €1300

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.
Direct mogelijk om te starten! ✈️
Bij deze vacature is het direct mogelijk om te starten in het buitenland. Je kunt weer reizen naar deze bestemming en de werkgever zal je bij aankomst goed opvangen. 🙌🏻  Waar wacht je nog op?! ✈️
Solliciteer en maak kans op een Polaroid Camera! 📸
Solliciteer nu op deze vacature en maak kans op een Fujifilm Instax Mini 9* polaroid camera!📸 Met deze camera maak jij de vetste foto’s tijdens jouw tijd in het buitenland. Maandelijks verloten wij een van deze super leuke polaroid camera’s onder de sollicitanten van deze vacature. Solliciteer snel en win! 🤩  #selfie

*Lees hier de voorwaarden van deze win-actie 

Omschrijving

Ben jij die creatieve en zorgvuldige duizendpoot die op zoek is naar een nieuw avontuur in het buitenland? Volg jij de trends en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een internationaal team? Dan is dit jouw kans! Ga werken als content moderator voor hét opkomende social media platform in Lissabon. Combineer wonen in een van de meest zonnige steden van Europa met de ervaring van werken in het buitenland! 

Een leven in Lissabon
Werken voor dit project in Lissabon is een keuze waar je zeker geen spijt van krijgt! Het is de ideale kans om deze zonnige stad te ontdekken. Vergeet niet je zonnebril in te pakken als je hier naartoe vertrekt! Zoek in je vrije tijd een van de vele rooftop terrassen op en drink een cocktail met je vrienden, of ontdek de prachtige gekleurde huizen in de wijk Alfama. Vergeet niet om tussendoor even te stoppen bij de overdekte Time Out Market waar je de lekkerste Portugese hapjes kunt proeven. Wist je eigenlijk dat de kosten in Lissabon veel lager liggen dan in Nederland? Je betaalt bijvoorbeeld voor een halve liter bier in Lissabon maar €2, waar het in Nederland €4 kost. Zo houd je veel meer over voor nog meer leuke dingen! Mooie bijkomstigheid van werken in Lissabon toch?! ;) Lees hier wat de andere voordelen zijn van werken in Lissabon. 

Je nieuwe baan!
Je gaat werken voor hét nieuwe social media platform. Op dit platform draait het allemaal om het maken en delen van korte muziekvideo’s. Jij kunt nú deel uitmaken van deze nieuwe trend door te gaan werken in het buitenland voor dit platform in Lissabon! Voordat je start met werken als content moderator krijg je eerst een training aangeboden. Zo leer je alle ins en outs van de job, zodat je precies weet hoe het moet! Als content moderator ga je je richten op het controleren van content in de Nederlandstalige app. Jij houdt het platform vrij van illegaal en ongewenst gedrag. Jij bent een ster in het filteren van informatie en het vermijden van internetcriminaliteit. Een belangrijke rol dus ;) Dit doe je allemaal als onderdeel van een gezellig internationaal team! 

Denk jij de perfecte match te zijn voor deze vacature in Lissabon? Wacht niet langer en grijp deze kans! Solliciteer nu, en wie weet stap jij binnenkort al in het vliegtuig om te gaan werken in deze prachtige stad in Portugal. 


Gezamenlijk vinden we een verantwoorde startdatum!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Het is een kickstart voor je internationale carrière

 • Je ontvangt een goed salaris inclusief een 13e maand, vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag

 • Er is een relocatie pakket beschikbaar

 • De werkgever kan accommodatie voor je regelen

 • Je kunt meedoen aan sportactiviteiten of een taalcursus volgen via de werkgever

 • Je vliegticket wordt vergoed (na 9 maanden in dienst)

 • Je ziektekostenverzekering wordt betaald (vanaf ingang contract)

 • Het is een onvergetelijke levenservaring die je de rest van je leven met je meedraagt

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het vermijden van internetcriminaliteit

 • Het controleren van content in de Nederlandstalige app

 • Het platform vrijhouden van illegaal en ongewenst gedrag

 • Het filteren van informatie

 • Het verwijderen van content dat tegen de ethische regels ingaat

Wat verwachten wij van jou?

 • Dat je bereid bent om in shifts te werken

 • Dat je bereid bent om minimaal 12 maanden in Lissabon te werken

 • Dat je in bezit bent van een schooldiploma

 • Dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden in de periode van 21 september 2020 t/m 31 december 2021.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Yobbers is het moederbedrijf van Grenzelooswerk. Wij richten ons specifiek op het contact met de werkgevers en nemen daarbij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Rachel

Hoihoi!
Zijn er al start data's voor 2021 bekend? Ik kan door omstandigheden pas januari beginnen maar de baan lijkt mij super leuk.

Reactie van werkgever:

Hi Rachel,

Leuk te horen dat je enthousiast bent over deze vacature! Op dit moment zijn de startdata voor 2021 nog niet bekend. Je kunt het beste ongeveer 3 maanden van te voren solliciteren, dan hebben wij hier meer zicht op.

Groet Eline

Feré

Hoi,

Is het mogelijk om pas na de zomer te starten? In bijvoorbeeld september?

Alvast bedankt!

Groetjes,
Ferdy

Reactie van werkgever:

Hi Ferdy,

Dat is zeker mogelijk! We ontvangen graag jouw sollicitatie zodat we je er meer over kunnen vertellen :)

Jildou

Raphael

Ik hoop dat mijn sollicitatie goed verloopt en ik snel vanaf thuis aan de slag kan en in de loop van de tijd terug mag gaan naar Lissabon. Heb hier 2 jaar geleden gewerkt en het is me zo goed bevallen dat ik in principe het liefst nooit meer terug zou komen naar NL!

Reactie van werkgever:

Hi Raphael,
Wat leuk dat het je toen zo goed is bevallen! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om de opties te bespreken :)

Groet Linda

Mandy

Is het van belang voor deze functie om Engels te kunnen spreken en schrijven?

Reactie van werkgever:

Hi Mandy,

De voertaal voor deze functie is Nederlands, echter werk je samen met internationale collega's waardoor de Engelse taal wel van belang is.

Feya

Evelien

Wat zijn de werktijden hierbij? En is dit ook in de weekenden?

Reactie van werkgever:

Deze werkgever beschikt over meerdere projecten, de werktijden en werkdagen verschillen per project. Graag komen wij met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde artikelen