Alle vacatures

Nieuw social platform zoekt Content Moderator in Lissabon!
Top vacature
Nieuw

 • Functie Content Moderator
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden in de periode van 04 mei 2020 t/m 31 dec 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1000 - €1300

COVID-19 update - Solliciteren nog steeds mogelijk!

Wij zijn ons er bij Grenzelooswerk van bewust dat je misschien vragen hebt i.v.m. COVID-19 over werken in het buitenland. Solliciteren is nog steeds mogelijk op onze vacatures! Wij zullen samen met jou gaan kijken naar een mogelijke startdatum. Voor meer antwoorden op je vragen kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.
Retourticket actie ✈️
Wij vinden het super leuk dat je via ons wilt gaan werken in het buitenland. Wij belonen onze avonturiers dan ook graag! Daarom introduceren wij: de 'retourticket actie'. Alle avonturiers die via Grenzelooswerk aan de slag gaan, krijgen bij de aangegeven vacatures een gratis retourticket aangeboden. Dit geeft jou de mogelijkheid om even tussendoor familie of vrienden te bezoeken in Nederland. Hoe leuk is het als je jouw pa en ma kan verrassen? Of de verjaardag van je oma kan bijwonen? Want wij weten hoe belangrijk familie is! 🧡

Bekijk de actievoorwaarden hier

Mocht je voldoen aan de voorwaarden dan zullen wij een vliegticket voor je boeken. Je mag aan ons jouw voorkeur doorgeven. Hier houden wij zoveel mogelijk rekening mee.

Omschrijving

Ben jij die creatieve en zorgvuldige duizendpoot die op zoek is naar een nieuw avontuur in het buitenland? Volg jij de trends en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een internationaal team? Dan is dit jouw kans! Ga werken als content moderator voor hét opkomende social media platform in Lissabon. Combineer wonen in een van de meest zonnige steden van Europa met de ervaring van werken in het buitenland! 

Een leven in Lissabon
Werken voor dit project in Lissabon is een keuze waar je zeker geen spijt van krijgt! Het is de ideale kans om deze zonnige stad te ontdekken. Vergeet niet je zonnebril in te pakken als je hier naartoe vertrekt! Zoek in je vrije tijd een van de vele rooftop terrassen op en drink een cocktail met je vrienden, of ontdek de prachtige gekleurde huizen in de wijk Alfama. Vergeet niet om tussendoor even te stoppen bij de overdekte Time Out Market waar je de lekkerste Portugese hapjes kunt proeven. Wist je eigenlijk dat de kosten in Lissabon veel lager liggen dan in Nederland? Je betaalt bijvoorbeeld voor een halve liter bier in Lissabon maar €2, waar het in Nederland €4 kost. Zo houd je veel meer over voor nog meer leuke dingen! Mooie bijkomstigheid van werken in Lissabon toch?! ;) Lees hier wat de andere voordelen zijn van werken in Lissabon. 

Je nieuwe baan!
Je gaat werken voor hét nieuwe social media platform. Op dit platform draait het allemaal om het maken en delen van korte muziekvideo’s. Jij kunt nú deel uitmaken van deze nieuwe trend door te gaan werken in het buitenland voor dit platform in Lissabon! Voordat je start met werken als content moderator krijg je eerst een betaalde training aangeboden. Zo leer je alle ins en outs van de job, zodat je precies weet hoe het moet! Als content moderator ga je je richten op het controleren van content in de Nederlandstalige app. Jij houdt het platform vrij van illegaal en ongewenst gedrag. Jij bent een ster in het filteren van informatie en het vermijden van internetcriminaliteit. Een belangrijke rol dus ;) Dit doe je allemaal als onderdeel van een gezellig internationaal team! 

Denk jij de perfecte match te zijn voor deze vacature in Lissabon? Wacht niet langer en grijp deze kans! Solliciteer nu, en wie weet stap jij binnenkort al in het vliegtuig om te gaan werken in deze prachtige stad in Portugal. 


Gezamenlijk vinden we een verantwoorde startdatum!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Het is een kickstart voor je internationale carrière

 • Je ontvangt een goed salaris inclusief een 13e maand, vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag

 • Er is een relocatie pakket beschikbaar

 • De werkgever kan accommodatie voor je regelen

 • Je kunt meedoen aan sportactiviteiten of een taalcursus volgen via de werkgever

 • Je vliegticket wordt vergoed (na 9 maanden in dienst)

 • Je krijgt een betaalde training

 • Je ziektekostenverzekering wordt betaald (na 6 maanden in dienst)

 • Het is een onvergetelijke levenservaring die je de rest van je leven met je meedraagt

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het vermijden van internetcriminaliteit

 • Het controleren van content in de Nederlandstalige app

 • Het platform vrijhouden van illegaal en ongewenst gedrag

 • Het filteren van informatie

 • Het verwijderen van content dat tegen de ethische regels ingaat

Wat verwachten wij van jou?

 • Dat je in bezit bent van een schooldiploma

 • Dat je vloeiend Nederlands spreekt

 • Dat je bereid bent om minimaal 12 maanden in Lissabon te werken

 • Dat je bereid bent om in shifts te werken

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden in de periode van 4 mei 2020 t/m 31 december 2021.

Het is mogelijk om te starten op 4 mei 2020. Daarnaast zijn er andere startmomenten mogelijk in overleg met onze recruiters.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Yobbers is het moederbedrijf van Grenzelooswerk. Wij richten ons specifiek op het contact met de werkgevers en nemen daarbij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 15 mei 2020
Geplaatst
3 dagen geleden

Vacature vragen

Mandy

Is het van belang voor deze functie om Engels te kunnen spreken en schrijven?

Reactie van werkgever:

Hi Mandy,

De voertaal voor deze functie is Nederlands, echter werk je samen met internationale collega's waardoor de Engelse taal wel van belang is.

Feya

Evelien

Wat zijn de werktijden hierbij? En is dit ook in de weekenden?

Reactie van werkgever:

Deze werkgever beschikt over meerdere projecten, de werktijden en werkdagen verschillen per project. Graag komen wij met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Johan

Gaat dit over de app TikTok? En ben je alleem Content Moderator voor Nederlandse gebruikers?

Reactie van werkgever:

Hi Johan,
Er zijn verschillende projecten waarvoor je aan de slag kunt gaan. Graag komen wij met jou in contact om de projecten te bespreken.

Linda

Floris

Is het toevallig ook mogelijk om in maart of april te beginnen?

Reactie van werkgever:

Hi Floris,

Deze werkgever biedt meerdere mogelijkheden, we zien graag jouw sollicitatie tegemoet zodat we kunnen kijken wat er bij jou past voor de periode maart/april!

Jildou

Nicole

Ik ben pas volgend jaar beschikbaar aangezien in nu nog een ICT opleiding volgt. Het lijkt mij wel heel leuk om te solliciteren. Is er ook een mogelijkheid om volgend jaar te starten

Reactie van werkgever:

Hi Nicole,

Wij hebben nog geen inzage in de startdata van 2021. Je kunt het beste ongeveer 3 maanden van tevoren solliciteren zodat wij samen met jou kunnen kijken naar de verschillende opties.

Linda

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt