Entertain aankomende zomer kids onder de zon!
Top vacature

 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Ja
 • Categorie Animatie
 • Bruto maandsalaris €800 - €1000
Vacature bewarenVacature bewaard
77 avonturier bewaarde deze vacature avonturiers bewaarden deze vacature
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 28 januari 2019
Geplaatst
15 dagen geleden

Omschrijving

Wat ga je precies doen?
Een gezellig familiehotel met elke dag een kidsclub vól vrolijke gezichtjes! Terwijl de zon schijnt en er een heerlijk briesje waait, bezorg jij als kids entertainer de kindjes een ónvergetelijke vakantie. Dit doe je niet alleen. Gelukkig staan jouw twee nieuwe vrienden, Lollo & Bernie altijd aan jouw zijde. Samen zijn jullie het gezicht van de Kids Club.

Als kids entertainer bezorg jij de kindjes de vakantie van hun leven. Jouw werkdagen zien er als volgt uit: iedere ochtend start je op in de kidsclub, waar het vandaag piraten dag is (AAaaaaargh!!). Met alle kleine piraatjes ga je na het knutseluurtje op zoek naar de piraat die de schat heeft gestolen. In de middag sport je een uurtje met de oudere kinderen die een ping pong toernooi op het programma hebben staan. ’s Avonds sta je te schitteren op het podium tijdens de minidisco en krijgen alle piraatjes een diploma uitgereikt. Vervolgens klets je nog wat na met de ouders van alle internationale kids. Om de dag helemaal goed te sluiten drink je nog één drankje bij de bar met je collega’s. Enthousiast? Wacht dan niet en solliciteer op deze vacature in het buitenland!

Alle kids hebben de tijd van hun leven. Maar jij ook, want:
 • Je maakt van iedere dag een feestje. Jij krijgt energie van alle blije kids en ook tijdens de minidisco ben jij helemaal in je element!
 • Samen met je team organiseer je allerlei leuke activiteiten; denk aan het wekelijkse verjaardagsfeestje voor Lollo & Bernie, T-shirt painting of een puzzeltocht.
 • Tijdens jouw vrije dag lig je zélf lekker aan het strand, geniet je van een excursie of je duikt de kroeg in met collega’s.

Wat wij jou bieden
 • Een salaris tussen de €800,- en €1000,- netto per maand, afhankelijk van jouw ervaring

 • De vlucht, accommodatie, vervoer van het vliegveld naar jouw nieuwe thuis voor het komende half jaar en verzekeringen om te werken in het buitenland, het wordt allemaal voor jou geregeld. Ook goed om te weten… Je woont in of bij je hotel samen met iemand anders uit het team. Je kunt daar ook kosteloos eten en drinken

 • Elke week heb je anderhalve dag vrij en je spaart je vakantiedagen op, die na afloop van je contract worden uitbetaald

 • Training; voordat je aan de slag vertellen wij tijdens een actieve training alles over het leven van een kids entertainer


Werkzaamheden
 • Je maakt van iedere dag een feestje

 • Met jouw talent bedenk je heel gemakkelijke en nieuwe toffe activiteiten

 • Je bezorgt jezelf en kids een onvergetelijke vakantie


Functie-eisen
 • We verwachten niet dat jij vloeiend Engels spreekt (mag wel natuurlijk). Jij kan je in beide talen gewoon prima redden.

 • Je goed bent met kids. Naast de kids vind je het ook gezellig om een praatje te maken met de ouders

 • Als er iets is wat jij hebt dan is het wel lef. Je bent niet bang om te (leren) dansen of presenteren

 • Bij voorkeur ben je het gehele seizoen beschikbaar (maart/april - oktober) of alleen in het hoogseizoen (juli & augustus)


Beschikbaarheid

De gehele periode van 1 april 2019 t/m 31 oktober 2019.


Vragen over deze vacature

Melanie

Hallo,

Waar zou ik mij kunnen aanmelden voor het hoogseizoen, mochten jullie hier nog plekken beschikbaar hebben? Zelf zou ik namelijk vanaf 17 juni t/m 1 september beschikbaar kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,
Melanie

Reactie van de werkgever:

Hallo Melanie,
Leuk dat je geinteresseerd bent om als entertainer te werken. Helaas hebben we op dit moment geen plekken voor de periode die je aangeeft. Maar hou onze website in de gaten want daar zou later in het seizoen verandering in kunnen komen.
Met vriendelijke groet,
Dorrith


Anne

Hallo,

Zou ik ook kunnen solliciteren voor de periode juni t/m augustus? Of is dit te kort? En kun je dit ook samen met een vriendin doen? Wij zoeken iets leuks om te doen in onze vakantie maar willen dit wel samen gaan doen.

Met vriendelijke groet,
Anne

Reactie van de werkgever:

We hebben soms plekken vrij voor juli en augustus. Maar dit weten we pas later in het seizoen. Jullie kunnen je altijd aanmelden en dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We helaas niet garanderen dat jullie bij elkaar komen.

Met vriendelijke groet, Dorrith


Jill

Hallo,

Ik zit zelf in het buitenland van april tot juni/juli (werken), is het mogelijk om daarna vanaf juni/juli tot en met september/oktober?

Groeten,
Jill

Reactie van de werkgever:

Hallo Jill, Leuk dat je geinteresseerd bent. Op dit moment hebben we alleen vacatures voor de periode april tm oktober. Maar hou het komende seizoen onze site in de gaten want het kan dat daar verandering in komt tijdens het seizoen. Je kun je sowieso even aanmeldenbij ons dan kunnen we je contacten als we een opening hebben.


Emma

Hallo,

Is het mogelijk om vanaf 14 juli tot eind augustus hier te mogen werken?

Reactie van de werkgever:

Hallo Emma, Leuk dat je graag in het buitenland wilt werken. Helaas is de periode die je aangeeft erg kort. Op dit moment zijn er geen vacatures voor deze periode.

Met vriendelijke groet,
Dorrith