Sales agent gezocht in het levendige Sofia!
Top vacature

 • Functie: Sales agent
 • Locatie: Sofia, Bulgarije
 • Periode: Minimaal 12 maanden in de periode van 1 oktober 2018 t/m 31 december 2019.
 • Nationaliteit: Nederlands
 • Bruto maand salaris: €1200 - €1400
 • Minimum leeftijd: 18 jaar
 • Accommodatie: Nee
 • Categorie: Sales
Vacature bewarenVacature bewaard
219 avonturier bewaarde deze vacature avonturiers bewaarden deze vacature
Vacature status:
Open ◦ Verloopt op 22 oktober 2018
Geplaatst:
Circa een maand geleden

Over de vacature

Verleg je grenzen en begin een uitdagend avontuur in Bulgarije! Werken in Bulgarije biedt jou de kans om waardevolle internationale werkervaring op te doen in een bijzonder land. Het leven in Sofia is spotgoedkoop, zodat je optimaal kan genieten van alles wat Bulgarije te bieden heeft. Durf jij te gaan? Ontdek dan snel meer over deze unieke kans. 
 
Jouw trip naar Bulgarije.
De werkgever regelt jouw vliegticket en voor je het weet vlieg je op weg naar Bulgarije. Aangekomen op het vliegveld staat de werkgever klaar om je naar de accommodatie te brengen. De volgende twee dagen hoef je niet te werken maar ga je samen met een verhuisbuddy alles regelen. Je administratie, verzekeringen en nieuwe woonplek! Natuurlijk kom je ook voor het eerst in aanraking met de indrukwekkende stad Sofia.

Voor wie ga je werken?
Je werkt voor een Bulgaarse outsourcing partner voor Europese bedrijven, ook bekende Nederlandse bedrijven. Er wordt geïnvesteerd in lange termijn klantrelaties en er is een streven naar excellente klantbeleving. Samen met je collega’s ben je resultaatgericht, een teamplayer en daadkrachtig. Daarnaast ga je respectvol met elkaar om en staat de klant voorop. Je gaat horen bij het kloppende hart van het bedrijf en succes wordt gevierd! Het is een internationaal bedrijf maar er werken ook zeker veel Nederlandstalige mensen. Waardoor je makkelijk contacten kan leggen om vervolgens Sofia samen onveilig te maken!

Wat zullen je werkzaamheden zijn?
Je gaat jouw commerciële instelling benutten! Je speelt namelijk continu in op verkoopkansen. Je bent een echte doorzetter die ''nee'' niet snel als een antwoord accepteert. Met je charme weet je snel vertrouwen te creëeren en de verkoop te sluiten. Enthousiast? Begrijpelijk! Blijf dat vooral, lees hieronder hoe een dag in Bulgarije eruit kan zien en solliciteer dan direct via de website! 
 
Een dag uit jouw leven in Bulgarije.
Je wordt wakker en geniet eerst van een prachtig uitzicht over de hoofdstad Sofia. Je gaat rustig ontbijten, geniet van je kopje koffie of glaasje jus d’orange en vertrekt blij naar je werk. Op je werk kun je doen waar goed in bent: verkopen! Daarnaast geniet je ervan om met je gezellige collega’s weer leuke gesprekken te voeren. Je leert tijdens en het werken en zonder dat je het door hebt wordt je internationale werkervaring vergroot. Met de lunch bedenk je wat je dit weekend weer zal gaan doen. Met je nieuwe vriend(inn)en shoppen in de leukste winkeltjes van Sofia, of toch skiën in het skigebied Vitosha waar het nooit druk is. Elk middag na werktijd stap je met een glimlach het kantoor uit, je hebt nu al weer zin in wat de avond je gaat brengen! Je weet dat je heerlijk uiteten kan voor weinig geld. Dus je zoekt een gezellig terrasje en besteld een royaal belegde pizza met drinken voor maar 4 euro. Ach en voor dat geld bestel je er nog één! Je raakt onder de indruk van de bijzondere cultuur van Bulgarije en neemt je tijd voor nog een relaxte stadswandeling. Je loopt langs een gezellig kroegje en besluit spontaan nog een drankje te doen! Het ligt allemaal binnen jouw handbereik. Wacht niet langer en solliciteer direct.

Waarom je deze kans niet wilt missen:
 • Je krijgt een aantrekkelijk salaris

 • Een onvergetelijke levenservaring waar je de rest van je leven wat aan hebt!

 • Tijdelijke huisvesting

 • Een relocatiebuddy die je helpt met het vinden van een huis en al het papierwerk!

 • Je vliegticket wordt betaald en je wordt van het vliegveld gehaald

 • Interessante doorgroeimogelijkheden


Welke werkzaamheden kun je straks op je CV zetten?
 • Waardevolle internationale ervaring!

 • Professionele communicatie vaardigheden

 • Ervaring in de klantenservice in combinatie met een klein beetje sales


Wat vragen we van je?
 • Je bent klantvriendelijk

 • Je hebt een enthousiaste en actieve werkhouding

 • Je draait een werkweek van 40 uur

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

 • Redelijk goed Engels kunnen spreken en schrijven

 • Daarnaast ben je flexibel, een teamplayer en resultaat gericht


Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden in de periode van 1 oktober 2018 t/m 31 december 2019.

Het is mogelijk om te starten op 1 oktober 2018, 15 oktober 2018 en 29 oktober 2018.


Vragen over deze vacature

Alessandro

Ja dat snap ik.dan ga ik weer verder zoeken bedankt.

Reactie van de werkgever:

Geen probleem en veel succes!


Alessandro

Hoi, oké en welke is dat dan? Of moet ik gaan raden

Reactie van de werkgever:

Degene die je hiervoor noemde. ;-) In verband met privacy heb ik de naam moeten verwijderen.


Alessandro

Hoi bedankt voor de reactie.waneer zouden wij kunnen beginnen wij wonen in blagoevgrad.we zijn dichtbij haha dus vliegtickets hoeft niet misschien bus tickets.voor welke werkgever zouden wij eventueel gaan werken? Wij zijn heel benieuwd! 3 september is voor ons goed! Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet,
Alessandro & Desi

Reactie van de werkgever:

Hi! Jullie zijn al bekend met deze werkgever :-). Groetjes


Alessandro

Hoi klinkt heel interessant! Mijn verloofde en ik willen dit heel graag samen doen als dat mogelijk is.ik spreek uiteraard nederlands,engels,Duits,en redelijk Italiaans.mijn verloofde spreekt Bulgaars zei is Bulgaarse.zei heeft een aantal jaren in nederland gestudeerd en spreekt heel goed nederlands en ook heel goed lezen en schrijven! En een beetje engels. Graag hoor ik van u. alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Alessandro & Desi

Reactie van de werkgever:

Hoi Alessandro en Desi. Heb je een vraag over deze vacature?