Zet de eerste stap naar een winterseizoen als skileraar!

  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Uren per week 32, 40
  • Bruto maandsalaris Onbekend

Omschrijving

Voordat je het weet vullen de skipistes zich weer met sneeuw, wordt er geproost op het winterseizoen en race je met een noodgang van de bergen. Wij willen wintersport liefhebbers graag een kans bieden om maximaal te genieten van dit seizoen. Hoe je dat doet? Door bijvoorbeeld te gaan werken in het buitenland als skileraar!

Nu al?!
Het kan zijn dat je denkt, wat zijn jullie vroeg, en dat klopt. Over het algemeen staan de wintersport vacatures nog niet online. Maar jullie kennen ons, die komen vanzelf! Dan wil je die kans natuurlijk niet missen. Daarom draaien we het eens om. Via deze vacature kun jij je alvast aanmelden voor een legendarisch winterseizoen! Op deze manier heb jij jouw interesse nu al aangetoond om aankomende winterseizoen op avontuur te gaan.

Nog even dit
Je kunt jezelf aanmelden via de oranje sollicitatieknop. Het is belangrijk dat je profiel goed is ingevuld en vervolgens in ieder geval aangeeft welke periode je beschikbaar bent, waarom je graag wilt werken in het buitenland als skileraar en of je beschikt over een Anwärter. Heb je geen skidiploma? Dan zijn er gelukkig verschillende mogelijkheden om deze te behalen of ergens aan de slag te gaan waar dit niet noodzakelijk is.

Vervolgens?
Zodra de vacatures online staan. Checken we of jouw profiel overeenkomt met het gewenste profiel van de werkgever. Is it a potential match? Dan brengen wij jou in contact met de werkgever. Lekker makkelijk hé! Uiteraard kun je natuurlijk altijd zelf nog solliciteren op de vacatures. 😃

Wat wij jou bieden
  • Afhankelijk van werkgever


Werkzaamheden
  • Skiles geven

  • Begeleiden

  • Een onvergetelijk winterseizoen beleven!


Functie-eisen
  • Afhankelijk van werkgever


Beschikbaarheid

Minimaal 4 weken in de periode van 1 oktober 2019 t/m 29 februari 2020.


Vragen over deze vacature

Janno

Hoi, ik zag deze toffe vacature en ben geïnteresseerd. Ik zit op dit moment t/m december voor studie in het buitenland. Is het om te solliciteren hiervoor noodzakelijk in Nederland een sollicitatiegesprek o.i.d. te voeren?


No Comments

Heb je een vraag?