Alle vacatures

Succesvol bedrijf Berlijn zoekt klantenservice medewerkers

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Berlijn, Duitsland
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 365 dagen tussen 21 aug 2017 en 21 aug 2019.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Categorie Klantenservice
 • Bruto maandsalaris Onbekend

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Het bedrijf
Onze klant is een grote werkgever in Duitsland en wereldwijd bekend. Gegarandeerd een internationale werkomgeving met niet alléén Nederlandstalige collega’s in Berlijn. Dit bedrijf heeft medewerkers uit heel Europa en is volop aan het groeien! Anders dan veel start-ups, is dit een gevestigd bedrijf in Berlijn.

Wat ga je doen in deze baan?
Als Nederlandstalige customer service agent staat klantgerichtheid voorop. Je zult Nederlandstalige klanten te woord staan vanuit het kantoor in Berlijn per telefoon, e-mail, chat of via online forums. Vragen van klanten kunnen divers zijn en door de uiteenlopende activiteiten van onze klant kun je ingedeeld worden in verschillende teams. Je zult dus samen met het bedrijf kijken welke Nederlandstalige customer service job in Berlijn het beste bij jou past.

Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn op zoek naar Nederlandstalige kandidaten die reeds in Berlijn wonen of daar graag naartoe willen verhuizen. Je spreekt naast vloeiend Nederlands ook vloeiend Engels. Duits is niet vereist voor deze baan. Je bent beschikbaar fulltime te gaan werken en hebt een flexibele instelling. Klantgerichtheid kunnen werken staat natuurlijk bovenaan.

Waar zal je werken?
Deze Nederlandstalige customer service vacature is gevestigd in de bruisende hoofdstad van onze Oosterbuur, Duitsland. Als Nederlandstalige customer service medewerker zul je de kans hebben om Berlijn van dichtbij mee te maken. Het kantoor is makkelijk te bereiken vanuit het centrum. Wil je dus wonen in Tiergarten, Prenzlauer Berg of toch liever wat Oostelijker in Berlijn? Het is allemaal mogelijk.

Interview en Salaris
Om in aanmerking te komen voor 1 van deze Nederlandstalige customer service jobs zul je nog een aantal stappen moeten doorlopen. Het sollicitatieproces voor onze klant in Berlijn is als volgt: 1 telefonisch gesprek, 1 Skypegesprek en nog een Nederlandstalige – Engelstalige taaltest. Ben je deze succesvol door, dan zal jou een baan worden aangeboden om z.s.m. te starten. Om in de kosten voor verhuizing van buiten Duitsland tegemoet te komen zal het bedrijf je ongeveer 500 euro bruto betalen op je eerste maandsalaris. Houd er dus rekening mee dat je zelf wat geld opzij moet hebben gezet om de verhuizing naar Berlijn mogelijk te maken. Het bruto maandsalaris indicatie voor deze fulltime Nederlandstalige customer service job in Berlijn is ongeveer €1.630,- per maand. 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Hulp in de verhuizing naar Berlijn

 • Je ontwikkelt jezelf in een internationale werkomgeving

 • Je doet waardevolle buitenlandse werkervaring op

 • Een fantastische ervaring in de prachtige wereldstad Berlijn!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je staat Nederlandstalige klanten te woord per telefoon, e-mail, chat of via online forums.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je kan vloeiend Nederlands en Engels

 • Je hebt een flexibele instelling

 • Je kan zo snel mogelijk beginnen

 • Je bent bereid om te gaan verhuizen naar Berlijn

Beschikbaarheid

Minimaal 365 dagen tussen 21 augustus 2017 en 21 augustus 2019.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Joyce

Hi Marloes
Bedankt voor je antwoord, maar ik kan niks bekijken want ik heb geen bruto bedrag waar ik belsnting kan van aftrekken. Op de site staat salaris, onbekend.

Joyce

Ik ben Nederlandze, maar werk nu voor IBM in Zuid-Afrika, wordt mń ticket ook betaald als ik de baan krijg aub

Joyce

Mag ik vragen wat het bruto Salaris inhoudt aub

Reactie van werkgever:

Bij je bruto salaris gaat er nog belasting van af, hoeveel dit is, hangt af in welk land je werkt, ik raad aan om te op internet op te zoeken, om zo te bekijken wat er dan netto van overblijft.

Gerelateerde artikelen