Je maakt gebruik van een verouderde browserversie, voor de best mogelijke gebruikerservaring raden wij aan om de laatste versie van Google Chrome te installeren. Google Chrome downloaden
Vorige
Volgende

Start als Au Pair in het adembenemende Australië!

 • Functie: Au Pair
 • Locatie: Diverse locaties, Australië
 • Periode: 1 december 2017 t/m 1 december 2018
 • Nationaliteit: Nederlands
 • Salaris: Onbekend
 • Minimum leeftijd: 18 jaar
 • Accommodatie: Ja
 • Categorie: Au Pair
Vacature bewarenVacature bewaard
27 avonturier bewaarde deze vacature avonturiers bewaarden deze vacature
Status:

Vervuld

Geplaatst:

11 maanden geleden


Over de vacature

Hoe leuk is het om een aantal maanden bij een gastgezin in een ander land te wonen en in het dagelijkse leven mee te draaien. In Australië bijvoorbeeld! Je kunt nu au pair worden in een Australisch gastgezin. Dichterbij het échte Australische leven kom je haast niet. Je maakt het alledaagse familieleven mee, maar je ziet ook nog eens de highlights van Australië in je vrije tijd. En na een half jaar? Gewoon je rugzak pakken (als je dat wilt) en verder reizen/werken in dit fantastische land! What a lifetime experience! Iedereen die tussen de 18 en 30 jaar is en die zo'n 200 uur ervaring met kinderen heeft kan in principe Au Pair worden. Het maakt daarbij niet uit of je een jongen of een meisje bent. Het belangrijkste is dat je werken met kinderen heel erg leuk vindt en bereid bent om minimaal een half jaar bij een Australisch gastgezin te wonen. Je bent benieuwd hoe het is om de Australian laidback way of living te ervaren en staat open voor nieuwe inzichten. Je hebt een rijbewijs en ook rijervaring. Je bent uiteraard niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken en gemiddeld zo'n 30 uur per week voor de kids te zorgen. Je hebt gewoon zin om een hele bijzondere Australische ervaring aan te gaan! Als au pair ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de kinderen van je gastgezin. Je maakt bijvoorbeeld eten voor ze, helpt met aankleden, brengt ze naar school, ruimt de kamers op, speelt met ze, stopt ze in bed, leest verhaaltjes voor, haalt en brengt ze naar sportclubs of naar speelafspraakjes, maakt huiswerk met ze of start een Yathzee-competitie met ze. Af en toe doe je eens een afwasje, ruim je de tafel af, kook je eens lekker Hollandse pot of gooi je een was in de wasmachine. Dat hoort erbij want je bent uiteindelijk ook gewoon onderdeel van het gezin. Maar het is niet de bedoeling dat je het hele huishouden gaat runnen. De focus ligt bij het au pair-zijn en op de verzorging van de kinderen. De meeste Au Pairs hebben vaak opgepast op de kinderen uit de buurt of op kinderen van familie of vrienden. Sommige au Pairs hebben zelfs professionele ervaring, hebben Summercamp-ervaringen of een opleiding die met kinderopvang/zorg voor kinderen te maken heeft. De hoogte van je verdiensten heeft met jouw ervaring te maken: hoe meer ervaring, hoe meer zakgeld. Heb je interesse? Klik dan snel op 'meer informatie' en wie weet zit jij binnenkort wel in Australië!


Wat wij jou bieden
 • Plaatsing bij een gastgezin

 • Onderdak bij gastgezin

 • Zakgeld

 • Maaltijden bij gastgezin

 • Hulp bij verkrijgen van een visum


Functie-eisen
 • Voldoende beheersing van de Engelse taal

 • Tussen de 18 - 30 jaar oud

 • Nederlandse of Belgische identiteit

 • In bezit van verklaring omtrent gedrag

 • Je rookt niet

 • Minimaal 200 uur oppaservaring

 • In bezit van een rijbewijs


Beschikbaarheid

Minimaal 6 maanden in de periode van 1 december 2017 t/m 1 december 2018.


Vragen over deze vacature

Jessica

Hallo Carma,

Ik zou het ontzettend leuk vinden om werk te doen au pair in het buitenland. Ik werk nu ook in het buitenland voor een heel winterseizoen als skilerares in Oostenrijk om kindjes te leren skien en sta soms ook wel eens bij de kinderopvang. Telt dit ook mee bij die 200 uur ervaring die je moet hebben? En hoelang moet je minimaal werken in Australie als au pair? Hoeveel is het zakgeld dat je krijgt? Kan ik hiernaast ook sparen als je au pair bent?

Ik hoor graag wat van je!
Groepjes,
Jessica

Reactie van de werkgever:

Hoi Jessica! Wat een vragen allemaal en wat een enthousiasme. Toppie! Je kunt je ervaring die je nu opdoet zeker meetellen als ervaring met kinderen. Dus die kun je bij die 200 uur rekenen. Verder moet je minimaal een half jaar beschikbaar zijn voor het gastgezin. Maar je visum is wel een jaar geldig, dus als je daarna nog wilt rondreizen en Australië wilt ontdekken...ga je gang! Je verdient minimaal 240 Australische dollar per we. Dat kan meer worden als je meer ervaring hebt of als je meer uren werkt. Of je daar van kunt sparen hangt een beetje van jezelf af. Als je allemaal leuke dingen gaat doen en veel geld uitgeeft dan is 240 dollar er zo doorheen. Maar als je een beetje rustig aan doet...dan kun je er wel wat van sparen!

Als je nog meer vragen hebt, dan hoor ik het graag. Groetjes Carma


Lisa

Hallo,

Is het echt noodzakelijk om 200 uur ervaring te hebben met kinderen? Ik zit zelf in de zorg en dit lijkt me super leuk maar heb maar een paar uur ervaring met kinderen

Reactie van de werkgever:

Hoi Lisa, je moet inderdaad 200 uur ervaring hebben met kinderen. Dat kan oppaservaring zijn, dat kan een opleiding zijn, dat kan een stage zijn, werkervaring, training geven aan kinderen...of een combi van alles. Je zegt dat je in de zorg werkt, is dat met kinderen? Zou je dat mee kunnen laten tellen? Laat me weten als je nog vragen hebt!

Groetjes Carma Schaafsma


Mirthe

Hallo Carma,

Is het echt verplicht een rijbewijs te hebben als je als au pair in Australië wil werken?

Groetjes,
Mirthe

Reactie van de werkgever:

Hoi Mirthe! Het is inderdaad verplicht om een rijbewijs te hebben om als au pair in Australië (en Amerika) aan de slag te gaan. Dat wordt rijlessen nemen...;-) Groetjes Carma Schaafsma


Marie Lou

Beste Carma

Ik ben erg geïnteresseerd in deze vacature. Hoe kan ik mij hiervoor aanmelden?

Vriendelijke groeten
Marie-Lou De Maeseneire

Reactie van de werkgever:

Hoi Marie Lou, wat leuk dat je interesse hebt en je kunt je zeker aanmelden. Dit doe je door op het knopje Meer Informatie te klikken en dan kom je op de site van Activity International terecht. Daar heb je ook de mogelijkheid om je aan te melden. Leuk! Vertel ik je meteen dat we morgen een infodag in Amersfoort hebben met veel extra informatie over oa Au pair in Australië. Je bent van harte welkom!

Groetjes Carma Schaafsma