Wereldbekend social media platform zoekt toppers in Athene!
Top vacature

 • Functie Social media beheer
 • Locatie Athene, Griekenland
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden in de periode van 29 jul 2019 t/m 31 dec 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Tijdelijk beschikbaar
 • Categorie Overig
 • Bruto maandsalaris €1000 - €1200
Retourticket actie ✈️
Wij vinden het super leuk dat je via ons wilt gaan werken in het buitenland. Wij belonen onze avonturiers dan ook graag! Daarom introduceren wij de 'Retourticket actie'. Alle avonturiers die via Grenzelooswerk aan de slag gaan krijgen bij de aangegeven vacatures een gratis retourticket aangeboden. Dit geeft jou de mogelijkheid om even tussendoor familie of vrienden te bezoeken in Nederland. Hoe leuk is het als je jouw pa en ma kan verrassen? Of de verjaardag van je oma kan bijwonen? Want wij weten hoe belangrijk familie is! 🧡

Voorwaarden:
 • Je gaat via Grenzelooswerk aan de slag;
 • Je werkt minimaal 4 maanden voor je werkgever;
 • Actie geldt als je solliciteert in de periode van 18 juli 2019 tot en met 18 augustus 2019.

Mocht je voldoen aan de voorwaarden dan zullen wij een vliegticket voor je boeken. Je mag aan ons jouw voorkeur doorgeven. Hier houden wij zoveel mogelijk rekening mee.
Vacature bewaren
419 avonturiers bewaarden deze vacature
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 30 augustus 2019
Geplaatst
18 dagen geleden

Omschrijving

Werken in Athene, dat is garantie op zon en waardevolle werkervaring! Ga daarnaast tijdens het werken in het buitenland op ontdekkingsreis door de hoofdstad van Griekenland en beleef een unieke levenservaring. We vertellen je hier wat meer over deze prachtige kans. Blijf enthousiast en lees snel deze vacature in Athene verder!

Informatie over je nieuwe baan
Wanneer je gaat werken in Athene zal je onderdeel worden van een internationaal en dynamisch team. Dit avontuur zal jouw cv naar een internationaal niveau brengen! Wat je gaat doen? Content beoordelen! Denk hierbij aan het beoordelen van gerapporteerde berichten zoals foto's, video's en statusupdates. Jij zorgt tijdens het werken in het buitenland ervoor dat de kwaliteitservaring van de social media gebruikers optimaal is! Ook zorg je ervoor dat ze veilig gebruik kunnen maken van het social media platform. Dit doe je aan de hand van een opgesteld beleid en procedures. Daarbij kun jij je goed inleven in de social media gebruikers en ben je goed in het nemen van evenwichtige beslissingen. Je vindt het ook belangrijk dat de online community veilig en leuk blijft en jij zet je hier met volle overtuiging voor in! Wat je moet doen voor dit avontuur? Simpel! De eerste stap is al gezet, je leest deze vacature over werken in Griekenland. Zet nu de volgende stap en solliciteer direct op deze vacature in Athene!

Het leven in Athene
Dat Athene een fantastische stad is, zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn. De mogelijkheden in de hoofdstad van Griekenland zijn eindeloos! Werken in Athene is de oplossing om van elke dag een avontuur te maken. Leer nieuwe mensen kennen, check de historische bezienswaardigheden en geniet van het bruisende stadsleven. Door te kiezen voor het werken in het buitenland krijg je de kans om een zonnig avontuur te combineren met carrière. Verder staat deze internationale werkervaring geweldig op jouw cv en zal je een internationaal netwerk aanleggen waar jij je hele leven wat aan hebt. Zie jij dit avontuur wel zitten? Daar kunnen we wel iets bij voorstellen! Zorg dat je op tijd bent en solliciteer vandaag!

Wonen in Athene
Ben jij nu nieuwsgierig naar het woonaanbod in Athene? Lees dan snel dit artikel om er achter te komen wat Athene en de werkgever in Athene allemaal te bieden heeft!

Wat wij jou bieden
 • Een onvergetelijke levenservaring!

 • Gratis vliegticket & de eerste twee weken in een hotel

 • Hulp bij het vinden van eigen woonruimte, belastingaangifte, openen van een bankrekening en allerlei andere praktische zaken

 • Interessante doorgroeimogelijkheden

 • Betaalde trainingen

 • Ziektekostenverzekering vergoeding


Werkzaamheden
 • Je beleeft een unieke levenservaring

 • Content beoordelen

 • Je handhaaft beleid en procedures

 • Back office werkzaamheden


Functie-eisen
 • Een oog voor detail

 • Je spreekt vloeiend Nederlands

 • Bereid om circa 1 jaar te wonen en werken in Athene

 • Je bent een team player

 • Je bent flexibel


Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden in de periode van 29 juli 2019 t/m 31 december 2020.


Vragen over deze vacature

Niels

Ik ben zeker geïnteresseerd in deze vacature. De enige vraag die ik nog heb is of het mogelijk is om je huisdier mee te nemen?

Reactie van werkgever:

Hi Niels,

Leuk om te horen dat je enthousiast bent! Een huisdier meenemen is mogelijk maar het vergt wel wat meer regelwerk vanuit jezelf of accommodatie te vinden waar dat is toegestaan.

Jildou


Myrte

Hey hoi,

Interesse maar je houd maandelijks niks over lijkt mij? Aangezien het brutoloon mega laag is en dan moeten je vaste lasten er nog vanaf? Zoals huur, verzekering..

Ben benieuwd wat je ongeveer netto per maand overhoud om van te leven?

Dankjewel.

Reactie van werkgever:

Hi Myrthe,

Leuk dat je interesse hebt! Het salaris is afgestemd op de kosten van het levensonderhoud in Griekenland. Qua koopkracht zal dit dus ongeveer hetzelfde zijn als in Nederland. Je betaald in Griekenland belasting volgens het Griekse belastingstelsel dus hoeveel daar precies van over blijft is lastig te zeggen, de werkgever kan jou daar meer over vertellen later in het proces.

Jildou


Sylvana

hoi, dit lijkt mij super leuk, jammer genoeg kan ik geen jaar wegblijven maar wel een aantal maanden, is dit mogelijk ?

Reactie van werkgever:

Hi Sylvana,

Voor deze functie is de werkgever eigenlijk opzoek naar mensen die een jaar kunnen blijven. Voor posities voor kortere periodes kun je ook eens kijken onder het kopje vakantiewerk.

Jildou


Stef

Hey,

Ik heb erg veel intersse in deze functie, alleen zou ik pas rond juli/ augustus willen vertrekken. Zou dit ook een mogelijkheid zijn? Hoor het graag!

Stef

Reactie van werkgever:

Hi Stef,

Wat leuk dat je interesse hebt in deze functie! Op dit moment zijn er nog geen startdata bekend voor juli/ augustus. Maar ik ontvang graag alvast je sollicitatie zodat we het proces kunnen gaan starten!

Jildou


No Comments

Heb je een vraag?

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt van Athene