Alle vacatures

Horecamedewerker gezocht in de Ardèche, Frankrijk!

 • Functie Horecamedewerker m/v
 • Locatie Saint Laurent du Pape, Frankrijk
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode De gehele periode van 01 jun 2020 t/m 20 aug 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Horeca, Restaurant en Camping
 • Bruto maandsalaris Onbekend

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Waag de sprong in het diepe! Er ligt een fantastische mogelijkheid op jou te wachten in het buitenland. Je kunt aankomende zomer gaan werken in Frankrijk als horecamedewerker. Een mooie kans om het grenzeloze leven te ontdekken, nieuwe mensen te leren kennen en jouw cv een boost te geven. Deze leuke camping in het mooie Frankrijk is op zoek naar een een topper voor de periode begin juni tot half september, maar als je voor een kortere periode beschikbaar bent, horen ze alsnog graag van je! Lees snel verder over wat je kunt verwachten van deze vacature in het buitenland.
 
Wat je gaat doen? 
Werken in een prachtige omgeving, waardoor het lijkt alsof je lekker op vakantie bent! Je gaat ervoor zorgen dat onze gasten zich thuis voelen en het échte vakantiegevoel beleven. Het is voor deze functie dan ook belangrijk dat je een echte horeca tijger bent! De ene dag zul je al in de ochtend de bar openen voor de vroege vogels, de andere dag hoef je pas in de middag te beginnen. Wel sta je elke dag sowieso in de avond te knallen met alle collega’s!
 
Zes dagen per week zorg jij voor een fantastische sfeer op de camping! Want naast de horeca werkzaamheden verwachten we dat jij met ons meedenkt en ook open staat voor andere werkzaamheden. Een schone werkomgeving vinden wij belangrijk. Jij ook? Mooi! Want mede door jouw inzet zorg je ervoor dat het schoon is. Daarnaast is zo nu en dan jouw ondersteuning op het terrein, in de receptie en/of in de bar/restaurant van harte welkom! Dan even over je accommodatie. Je zult samen met je gezellige collega's verblijven in een gezamenlijk huis. Eigen tuin? Check! Eigen Keuken? Check! Deze deel je uiteraard wel met je collega's. 
 
Even voorstellen
In Frankrijk ga jij aan de slag voor een middelgrote familiecamping met 136 plaatsen. Je vindt deze camping in het mooie dal van de rivier de Eyrieux, halverwege het department van de Ardéche. Een populaire locatie vanwege het prachtige weer, mooie dorpjes en talloze mogelijkheden aan activiteiten en bezienswaardigheden. En het kan nu jouw nieuwe werkomgeving worden! De camping staat bekend om haar gezelligheid, fijne en vertrouwde sfeer. Helemaal onder het personeelsteam van circa 15 mensen. Zij kennen namelijk geen rangorde, iedereen is gelijk en ze helpen elkaar. Als horeca medewerker ben jij iemand die ook deze mentaliteit heeft en die graag wil leren, iemand die van aanpakken houdt en die met veel ervaring weer naar huis wil gaan. Ben je enthousiast geworden tijdens het lezen? Laat dit avontuur dan niet aan je voorbij gaan en solliciteer snel! 


Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Kost en inwoning

 • Bedrijfskleding

 • Onvergetelijke herinneringen

 • Marktconform salaris

Werkzaamheden

 • Horeca werkzaamheden

 • Je zorgt ervoor gasten zich thuis voelen

 • Je gaat een fantastische zomer tegemoet

Functie-eisen

 • Je bent een op en top gastheer/gastvrouw

 • Je hebt mensenkennis en bent een flexibele teamplayer

 • Je bent oplossingsgericht en beschikt over horeca kennis

 • Ook buiten werktijden voel jij je verantwoordelijk

 • Je spreekt Nederlands en eventueel een beetje Frans

 • Je bent bereid om ook andere werkzaamheden dan horeca te doen, denk aan eens het sanitair schoon maken

 • Bij voorkeur niet rokend en geen zichtbare tattoos

Beschikbaarheid

De gehele periode van 1 juni 2020 t/m 20 augustus 2020.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Jessy

Hoi, ik zou graag willen werken op de camping. Ik ben erg enthousiast en hij lijkt me een goede manier om mijn frans weer vloeiend te krijgen. Ik ben alleen nog geen 18 (word in augustus pas 17)
Is dit een grote hindering of heb ik nog een kans?

Femke

Ik voldoe niet aan de geschikte periode. Ik zou graag op deze functie solliciteren zou de horeca weer later pas open kunnen i.v.m. Corona

Reactie van werkgever:

Hoi Femke, ik durf geen enkele voorspellingen meer te doen. We bekijken alles van dag op dag. Groeten Judith

Bente

Hi! Ik ben zeer geïnteresseerd in jullie advertentie. Alleen in wil graag voor een kortere periode solliciteren van 20 juli tot 16 aug, dit is de zomervakantie tijdens mijn hbo studie. Heeft het zin om voor deze periode bij jullie te solliciteren? Ik hoor graag van u
Met vriendelijke groet,
Bente van Paridon

Reactie van werkgever:

Hoi Bente, deze periode zou een periode zijn dat ik 'ja' zou zeggen tegen een medewerker die al enkele seizoenen bij ons heeft gewerkt. Wanneer je voor het eerst bent, is inwerken een vereiste en die kunnen we nauwelijks geven. Je mag me altijd je cv mailen. groeten Judith

Jorge

Wat gaat hier fout 1 juni 2020 tot 17 augustus 2019. Maar wat verdiend het en wat zijn de eisen heb 20 jaar ervaring in de horeca.

Reactie van werkgever:

Ai, ja daar zit een typefout. Augustus 2020 moet dat zijn. Het salaris ligt tussen 900-1100 euro per maand. Wat we belangrijk vinden is dat je goed in het team past, dat je beseft dat horeca geen werkuren zijn zoals die op een kantoor worden gemaakt, soms is het rennen en dan is het weer stilstaan. Maar met 20 jaar ervaring in de horeca lijkt me dat dit overbodig is te noemen :) Heb je vragen naar aanleiding van mijn reactie, neem gerust contact met me op. Groeten Judith

Gerelateerde artikelen