Alle vacatures

Arts gezocht in het prachtige Frankrijk!

 • Functie Arts
 • Locatie Frankrijk
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen 02 mrt 2020 en 01 jan 2027.
 • Minimum leeftijd 25 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Gezondheidszorg
 • Bruto maandsalaris €3700 - €4000

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Kies ervoor om te gaan leven zonder grenzen. Waarom jezelf beperken door in Nederland te blijven, terwijl je ook kunt gaan werken in Frankrijk? Ga voor deze uitdaging en word arts in het mooie land bekend om haar stokbrood en wijn. Je kunt tijdens het werken in het buitenland genieten van heel Frankrijk.

Je functie
Je bent niet de eerste arts van Nederlandse afkomst die kiest voor het werken in Frankrijk. Het is mogelijk om met deze arts in contact te komen. Als arts zul je een belangrijke functie hebben binnen de Franse samenleving. Je gaat ervoor zorgen dat de patiënten zo goed mogelijk geholpen worden door jouw kennis te gebruiken. Het is mogelijk om alleen of in een groep aan het werk te gaan. Kies om te gaan werken in het buitenland binnen een openbaar ziekenhuis of een privé kliniek. Kortom veel keus en vrijwel geen beperkingen om jouw droombaan te gaan uitvoeren in het prachtige Frankrijk. Voor deze vacature in Frankrijk is het belangrijk dat je de Franse taal spreekt. Mocht je dit niet beheersen, onze opdrachtgever heeft een methode om de Franse taal in zo'n 4 maanden te leren.

Werken in Frankrijk
Altijd al willen werken in het buitenland? Dan is dit misschien jouw unieke kans! Het is voor vele Nederlanders het perfecte land om te verblijven. Hierdoor zal jouw tijd in het prachtige Frankrijk zeker niet tegenvallen. Geniet van de Franse cultuur, de talloze bezienswaardigheden en het mooie weer dat dit land te bieden heeft. Kies bijvoorbeeld voor een drukke omgeving vlakbij een levendige stad of ga voor een rustigere omgeving langs de kust of bij de bergen in het veelzijdige Frankrijk. In Frankrijk geniet je als arts van erg veel vrijheid en verdien je ook nog eens goed. Kortom, je kunt jezelf goed vermaken tijdens het werken in Frankrijk. Zorg dat je dit avontuur niet misloopt en solliciteer!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een goede baan

 • Goede begeleiding

 • Hulp bij het verhuisproces en bij al het benodige papierwerk

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je gaat zorgen voor patiënten

Wat verwachten wij van jou?

 • Relevante Europese diploma's

 • Frans kunnen spreken of dit willen leren

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen 2 maart 2020 en 1 januari 2027.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Yobbers is het moederbedrijf van Grenzelooswerk. Wij richten ons specifiek op het contact met de werkgevers en nemen daarbij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Laura

Hi! Zou u meer informatie kunnen geven over welke artsen in aanmerking komen (basisartsen, specialisten) en welke ervaring benodigd is? Bedankt!

Reactie van werkgever:

Dag Laura,

In principe is elk specialisme welkom. Frankrijk kent een groot tekort aan artsen; niet zozeer in Parijs of Lyon, maar verder overal in het land en zelfs in de overzeese gebiedsdelen, zoals Martinique.

Erik

Om welke functie gaat het ?
ben zelf 22 jaar chirurg, ruime werkervaring, meertalig
zie linkedinprofiel

Reactie van werkgever:

Dag Erik, er zijn verschillende posities vrij in Frankrijk. Afhankelijk of je zelfstandig wilt werken of in loondienst en waar in het land. Je zou even met Grenzelooswerk kunnen bellen! Of solliciteer voor meer informatie!
Cordialement, jan van der Lee

Gerelateerde artikelen