Keukenprins of echtpaar gezocht NL hotel in Duitsland

 • Functie Zelfstandige werkende kok
 • Locatie Obersteinebach, Westerwald, Duitsland
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden in de periode van 21 mei 2018 t/m 31 dec 2019.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Ja
 • Categorie Keuken
 • Bruto maandsalaris Onbekend
Vacature bewarenVacature bewaard
15 avonturier bewaarde deze vacature avonturiers bewaarden deze vacature
Vacature status
Inactief ◦ De vacature is vanaf 22 februari 2017 beschikbaar
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Omschrijving

Werken in DuitslandWij zoeken voor een Nederlands hotel in Duitsland, een keiharde werker met veel doorzettingsvermogen, zonder pretenties die graag wil werken in Duitsland. Het hotel heeft 50 kamers. met seminar ruimten tot 250 personen. 2 bars, 2 restaurants, 2 terrassen en 2 hectare grond om dingen naar hartenlust te organiseren. Het hotel li...

Omschrijving

Werken in Duitsland
Wij zoeken voor een Nederlands hotel in Duitsland, een keiharde werker met veel doorzettingsvermogen, zonder pretenties die graag wil werken in Duitsland. Het hotel heeft 50 kamers. met seminar ruimten tot 250 personen. 2 bars, 2 restaurants, 2 terrassen en 2 hectare grond om dingen naar hartenlust te organiseren. Het hotel ligt midden in het bos. in het Westerwald, op 45 minuten van Keulen en Frankfurt. 

We zoeken iemand met ervaring in leiding geven en ambitie om te werken in het buitenland. Er is nu nog niemand in de keuken en je staat alleen, maar we zoeken ook nog een extra persoon. 

Je beheerst de Duitse taal, bent actief in het aansturen van het personeel. Je kent de Duitse keuken. Doet aan klantenbinding en hebt een boeren wijsheid. Handen uit de mouwen en vrolijk keihard werken. 

We willen de toeristen en lokalen een Duits gevoel geven van tevredenheid en gemoedelijkheid. Geen pretenties, geen sterren, gewoon Schnitzel, Schweinehaxe en Spätzle, Liters bier en leuke meiden in de bediening.  

Ben jij de die-hard die dit hotel zoekt? Solliciteer dan snel op deze vacature in Duitsland via Grenzelooswerk, we nemen je sollicitatie graag in behandeling!

Wat wij jou bieden
 • Je werkt samen in een gezellig team

 • De kans om over een tijd de afdeling over te nemen met alle verantwoordelijkheden die daarbij horen. Een bedrijf binnen een bedrijf.

 • Maandelijks netto salaris en kost en inwoning.

 • Een fantastische kans om buitenlandse werkervaring op te doen in een gezellige omgeving!


Werkzaamheden
 • Je runt zelf de keuken en stuurt de hulp aan

 • Je kunt goed koken maar de Franse haute cuisine is niets voor jou.

 • Je helpt mee met het opbouwen en uitbreiden van het hotel


Functie-eisen
 • Je bent minimaal een half jaar beschikbaar

 • Ervaring in de keuken en leiding geven

 • Je bent niet vies van hard werken


Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden in de periode van 21 mei 2018 t/m 31 december 2019.


Vragen over deze vacature

Brandon

Hallo, Ik spreek geen Duit maar goed Engels en werk op dit moment in Spanje als basis kok. Ik kan niet de leidinggevende kok zijn maar kan heel hard werken. Ik heb al 3 jaar werkervaring en diploma van Ashburton Chef Academy. Kan ik ook soliciteren?

Reactie van werkgever:

Hallo,Brandon allereerst bedankt voor je belangstelling in ons huis,hardwerkende mensen zijn altijd welkom,en als je ook nog veel wil bijleren en dit zelfstandig kan,ben je van harte welkom,schrijf ons a.u.b. je hele hebben en houden,wat je gedaan hebt,nu doet,en denkt goed in te zijn,stel alvast je belangrijkste vragen,wij bellen je dan of schrijven je terug,wat en hoe we het hier nu doen,onze gastenkring etc.etc. alvast bedankt voor je genome moeite,horen graag van je,fijne avond Alexandra und Paul,


Precious

Halloo..is de vacature nog open???

Ik ben kok/senior kok/ zelfstandige kok.
12 jrn in de horeca keuken.
3 jrn kok in een hotel restaurant
Basis management opleiding.
Koks opleiding.

Helaas kent ik de duitse - en duitse taal niet. Wel de nederlandse en engelse taal.

Reactie van werkgever:

Hallo Precious,
Ja de vacature is weer open. Er zou vorige week iemand beginnen die is, zonder iets te zeggen, niet op komen dagen, dus we hebben de vacature weer open staan. Graag ontvangen wij je sollicitatie zodat we je kunnen bellen voor een interview. Duits hoef je niet te spreken. Wij zijn allemaal Nederlands. Wij zoeken met enige spoed naar iemand die hier in het hotel voor 80 gasten per dag wil koken. Met uitschieters naar 100. We hebben nu een 3 gangen keuzemenu ingesteld voor de huisgasten, en a la carte op een laag pitje gezet tot de keuken op orde is met genoeg goede mensen.
Met Vriendelijke Groet,

Alexandra


Suus

Goeden dag is de vacature nog open ik en mijn partner zijn gezamenlijke geïnteresseerd in de vacature. Mijn partner heeft horeca ervaring en kan goed koken. Ik heb management ervaring. Mvg. Suus & Jelle

Reactie van werkgever:

Hallo Suus en Jelle, Ja de vacature is nog actueel. We zoeken iemand die onze keuken kan dragen, en een hulp, die ook nog andere dingen kan, zoals bedienen en zo.
Hoelang zoeken jullie een baan voor? De vacature is bedoeld voor het hele jaar. In vaste dienst. Je kunt je cv sturen naar info hotelheiderhof.de tav Alexandra de Bruin
Met Vriendelijke Groet,

Hotel Heiderhof
Obersteinebach


Mje

Hallo paul und gruss gut!

zoals ik het dan nu begrepen heb word het hotel zelf al gerunt en zoeken jullie een keuken / restaurant manager die leefd voor de zaak ?
Ik heb voorheen een opleiding genoten als hotel manager maar mijn voorliefde voor koken was er altijd. Ik heb dan ook in Nederland een klein hotel gerunt (28 kamers, 2 zalen, restaurant (zeer gewaardeerd en beste uit de regio)).
Op dit moment ben ik werkzaam als "head of cabin" bij Air Berlin en woon al 2.5 jaar in duitsland. Het kriebelt er altijd weer om achter het vornuis te staan en weer vol voor de horeca te gaan ! Knallen zoals vroeger.

Hoe zien jullie/jij dat voor je/jullie ?
ik kom anders graag een keer voorbij om te kijken of er een passenda match kan zijn.

LG

Reactie van werkgever:

Hallo LG, Graag, liefst zo snel mogelijk. Dan kun je het met je eigen ogen zien en waarschijnlijk wil je niet meer weg....


No Comments

Heb je een vraag?