Je maakt gebruik van een verouderde browserversie, voor de best mogelijke gebruikerservaring raden wij aan om de laatste versie van Google Chrome te installeren. Google Chrome downloaden

Keukenprins of echtpaar gezocht NL hotel in Duitsland

 • Functie: Zelfstandige werkende kok
 • Locatie: Obersteinebach, Westerwald, Duitsland
 • Periode: 26 februari 2018 t/m 31 december 2019
 • Nationaliteit: Europeaan
 • Salaris: Onbekend
 • Minimum leeftijd: 18 jaar
 • Accommodatie: Ja
 • Categorie: Keuken
Vacature bewarenVacature bewaard
12 avonturier bewaarde deze vacature avonturiers bewaarden deze vacature
Status:

Open ◦ Verloopt op 19 maart 2018

Geplaatst:

13 dagen geleden


Over de vacature

Werken in Duitsland
Wij zoeken voor een Nederlands hotel in Duitsland, een keiharde werker met veel doorzettingsvermogen, zonder pretenties die graag wil werken in Duitsland. Het hotel heeft 50 kamers. met seminar ruimten tot 250 personen. 2 bars, 2 restaurants, 2 terrassen en 2 hectare grond om dingen naar hartenlust te organiseren. Het hotel ligt midden in het bos. in het Westerwald, op 45 minuten van Keulen en Frankfurt.

We zoeken iemand met ervaring in leiding geven en ambitie om te werken in het buitenland. Er is nu nog niemand in de keuken en je staat alleen, maar we zoeken ook nog een extra persoon. Wij zorgen dat de kamers gevuld worden, het hotel wordt onderhouden, en dat er schoongemaakt wordt. Van ontbijt tot diner, van bar opening, terrassen vol, tot bruiloften verzorgen, is jouw taak. Vergaderingen met lunch verzorging, buffetten en busreizen, daar draai je je hand niet voor om.

Je beheerst de Duitse taal, bent actief in het werven van je eigen klanten en het aansturen van het personeel. Je kent de Duitse keuken. Doet aan klantenbinding en hebt een boeren wijsheid. Handen uit de mouwen en vrolijk keihard werken.

Allemaal voor je eigen rekening?
Wij zorgen dat er een basis is van klanten uit het hotel. Je begint met een vaste vergoeding, maar er bestaat de mogelijkheid de afdeling voor jezelf te runnen met alles wat daarbij hoort. Het doel is om binnen 2 jaar 10 000 gasten te serveren per jaar. 99% op basis van half pension. Obersteinebach is een klein dorp in Rheinland Pfalz. Hotel Heiderhof heeft 40 jaar een uitstekende reputatie gehad en is 4 jaar dicht geweest. Het is opgeknapt met een nieuwe keuken. Nieuwe meubels en een ingerichte locatie. We willen de toeristen en lokalen een Duits gevoel geven van tevredenheid en gemoedelijkheid. Geen pretenties, geen sterren, gewoon Schnitzel, Schweinehaxe en Spätzle, Liters bier en leuke meiden in de bediening. Er is geen brouwerij verplichting. 

Ben jij de die-hard die dit hotel zoekt? Solliciteer dan snel op deze vacature in Duitsland via Grenzelooswerk, we nemen je sollicitatie graag in behandeling!

Wat wij jou bieden
 • Je werkt samen in een gezellig team

 • De kans om over een tijd de afdeling over te nemen met alle verantwoordelijkheden die daarbij horen. Een bedrijf binnen een bedrijf.

 • Maandelijks netto salaris en kost en inwoning.

 • Een fantastische kans om buitenlandse werkervaring op te doen in een gezellige omgeving!


Werkzaamheden
 • Je runt zelf de keuken en stuurt de hulp aan

 • Je kunt goed koken maar de Franse haute cuisine is niets voor jou.

 • Je helpt mee met het opbouwen en uitbreiden van het hotel


Functie-eisen
 • Je bent minimaal een half jaar beschikbaar

 • Ervaring in de keuken en leiding geven

 • Je bent niet vies van hard werken


Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden in de periode van 26 februari 2018 t/m 31 december 2019


Vragen over deze vacature

Precious

Halloo..is de vacature nog open???

Ik ben kok/senior kok/ zelfstandige kok.
12 jrn in de horeca keuken.
3 jrn kok in een hotel restaurant
Basis management opleiding.
Koks opleiding.

Helaas kent ik de duitse - en duitse taal niet. Wel de nederlandse en engelse taal.

Reactie van de werkgever:

Hallo Precious,
Ja de vacature is weer open. Er zou vorige week iemand beginnen die is, zonder iets te zeggen, niet op komen dagen, dus we hebben de vacature weer open staan. Graag ontvangen wij je sollicitatie zodat we je kunnen bellen voor een interview. Duits hoef je niet te spreken. Wij zijn allemaal Nederlands. Wij zoeken met enige spoed naar iemand die hier in het hotel voor 80 gasten per dag wil koken. Met uitschieters naar 100. We hebben nu een 3 gangen keuzemenu ingesteld voor de huisgasten, en a la carte op een laag pitje gezet tot de keuken op orde is met genoeg goede mensen.
Met Vriendelijke Groet,

Alexandra


Suus

Goeden dag is de vacature nog open ik en mijn partner zijn gezamenlijke geïnteresseerd in de vacature. Mijn partner heeft horeca ervaring en kan goed koken. Ik heb management ervaring. Mvg. Suus & Jelle

Reactie van de werkgever:

Hallo Suus en Jelle, Ja de vacature is nog actueel. We zoeken iemand die onze keuken kan dragen, en een hulp, die ook nog andere dingen kan, zoals bedienen en zo.
Hoelang zoeken jullie een baan voor? De vacature is bedoeld voor het hele jaar. In vaste dienst. Je kunt je cv sturen naar info hotelheiderhof.de tav Alexandra de Bruin
Met Vriendelijke Groet,

Hotel Heiderhof
Obersteinebach


Mje

Hallo paul und gruss gut!

zoals ik het dan nu begrepen heb word het hotel zelf al gerunt en zoeken jullie een keuken / restaurant manager die leefd voor de zaak ?
Ik heb voorheen een opleiding genoten als hotel manager maar mijn voorliefde voor koken was er altijd. Ik heb dan ook in Nederland een klein hotel gerunt (28 kamers, 2 zalen, restaurant (zeer gewaardeerd en beste uit de regio)).
Op dit moment ben ik werkzaam als "head of cabin" bij Air Berlin en woon al 2.5 jaar in duitsland. Het kriebelt er altijd weer om achter het vornuis te staan en weer vol voor de horeca te gaan ! Knallen zoals vroeger.

Hoe zien jullie/jij dat voor je/jullie ?
ik kom anders graag een keer voorbij om te kijken of er een passenda match kan zijn.

LG

Reactie van de werkgever:

Hallo LG, Graag, liefst zo snel mogelijk. Dan kun je het met je eigen ogen zien en waarschijnlijk wil je niet meer weg....


Gerrit

Een persoonlijke in de keuken 50 kamers en a la carte 😇 Heb wel Interesse maar Meer duidelijkheid personeel besetting
Gerrit Broijl
Chef kok

Reactie van de werkgever:

hallo,gerrit
allereerst bedankt voor je belangstelling,we hebben ca. 40 weken per jaar,een all in formule ( 4 x 3-gangmenu - 1ste dag-schnitzelavond - 2 en 3de avond - keuzemenu voor en hoofdgerecht - 4de avond BBQ ) daarnaast in de weekenden- ca. 12 x motorrijders - (schnitzelavond / BBQ - ander 3-gang )- en natuurlijk de feestelijke weekenden ca- 80/90 personen - de bezetting per week - ligt tussen de 65 en 80 personen maximaal - .We hebben geen a la kart ! - alles draaid om 3-gangmenu - we werken met een klein team - 2 man voor de schoonmaak - 1 man schoonmaak / spoelkeuken - 2 man service - 2 man renovatie/onderhoud - totaal met z´n 8´ten tot nu toe. - Er kan iemand bij springen in de keuken,tbv salade´s - etc. Het ontbijt wordt gedaan door Alexandra en Jesus - de keuken is puur verantwoordelijk voor de `mini´lunch ( uitsmijter-broodje worst etc ) en het avondeten - dit doen we meestal in 2 delen - 18.oo en 18.45 uur. - en in de weekenden vanaf 19.oo uur - We draaien op ca. 10 vaste menuus,die we afwisselen in het jaar - voorjaar-zomer -herfst,dit ligt helemaal aan die gene die achter het fornuis staat-inkoop op dat moment. Door het kleine team,vragen we graag,zelfstandig werkende,niet op de klok kijkend,het werk moet er eerst uit.Ieder heeft z´n eigen kamer met badkamer in ons huis,in November ca. 18 dagen dicht - en vanaf 2 januari tot ca. 22 februar iedere winter,daarna begint het weer,hopelijk is er iets meer duidelijker ? stel gerust al je vragen,we horen het graag,fijne zondag verder,Grüße paul