Alle vacatures

Sluit je aan bij een enthousiast bedieningsteam in Duitsland

 • Functie Gastvrouw / Gastheer fulltime
 • Locatie Hallenberg, Sauerland, Duitsland
 • Nationaliteit Europees
 • Periode De gehele periode van 12 okt 2020 t/m 31 okt 2021.
 • Minimum leeftijd 19 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Horeca en Hotel
 • Bruto maandsalaris Onbekend

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Werken in het buitenland, bij een fantastisch bedrijf en met leuke collega’s. Dat zijn nog eens kansen! Het gaat er niet alleen om het de gasten naar hun zin te maken, maar ook om hun verwachtingen te overtreffen. Samen met het team waarmee je samen gaat werken in Duitsland creëer je fantastische herinneringen.
 
De uitdaging
Kies ervoor om te gaan werken in Duitsland als gastvrouw of gastheer. Deze taak zul uitvoeren in het mooie plaatsje Hallenberg. Je gaat erg leuk werk doen in het prachtige Duitsland. Je zult tijdens het werken in het buitenland deel uitmaken van een bedieningsteam, die allen erg enthousiast zijn om hun werk te kunnen doen. Goed gastheerschap staat hoog in het vaandel. Ervaring is daarom een pré, maar je gastvrije houding en de wil om te leren vinden we belangrijker dan theoretische kennis. Je voorkomen en omgangsmanieren met gasten geven dan ook de doorslag. Ga met veel enthousiasme werken in Duitsland, waarbij je in verschillende diensten zal worden ingedeeld. Er is dus sprake van variatie in werktijden. Voor een mooie woonruimte is ook gezorgd in het hotel.

Je nieuwe werkgever
Jouw potentiële werkgever is een prachtig 4-sterren familiehotel. Gelegen in één van de mooiste gebieden van Duitsland. Je zult gaan werken in Duitsland als lid van een bedieningsteam binnen dit hotel. Deze voorzien de gasten van een uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds van een 3-gangen en/of 4-gangen keuzediner. Hierbij leer je hoe je de gast kunt adviseren een bijpassende soort wijn bij zijn of haar eten te kiezen. Laat deze uitdaging niet aan je voorbijgaan en kies om te gaan werken in Duitsland.
 
Werken in Hallenberg

Hallenberg bevindt zich in de beroemde Duitse streek Sauerland. Dit plaatsje ligt in de omgeving van bijvoorbeeld het populaire skiplaatsje Winterberg. Geniet van de oude uitstraling van het gebied of van de prachtige natuur waarbij je je tijdens het werken in het buitenland zult bevinden. Hallenberg is geliefd onder wandelaars en fietsers. Dus je kunt je erg goed vermaken in dit kleine Duitse plaatsje. 
 
Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken, laat dan dit avontuur niet aan je voorbijgaan. We zien je sollicitatie graag tegemoet. Wie weet ben jij de volgende die gaat werken in het buitenland 😃! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Goed maandloon

 • Ziektekostenverzekering betaalt werkgever!

 • 5-daagse werkweek

 • Mooie woonruimte

Wat moet je daarvoor doen?

 • Alle voorkomende bedieningswerkzaamheden

Wat verwachten wij van jou?

 • Je werkt graag in een team

 • Je bent gastvriendelijk, sociaal en commercieel ingesteld

 • Je weet van aanpakken

 • Je wilt graag werken in het buitenland

Beschikbaarheid

De gehele periode van 12 oktober 2020 t/m 31 oktober 2021.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Bodine

Is het ook mogelijk om later dan 5 oktober te beginnen?

Met vriendelijke groet,
Bodine

Jasmijn

Mijn vriend en ik zijn geïnteresseerd in de vacature. Hij heeft alleen geen interesse in de functie van bediening. Hij heeft ervaring als hulpkok of in de afwas. Zoeken jullie daar ook mensen voor?

Reactie van werkgever:

Hallo Jasmijn, ook voor de keuken kunnen wij mensen zoals je vriend goed gebruiken.

Vriendelijke groet Jan

Dineke

Hallo, zeer interessant maar ivm vaste lasten zou een salaris indicatie wel fijn zijn. Het gaat ten slotte over een half jaar! Vraag: Is 2 mndn proeftijd met eventueel verlenging ook mogelijk?

Reactie van werkgever:

Hallo Dineke, Hartelijk dank voor je interesse in onze vacature.
Een salaris indicatie is moeilijk via het internet te geven, in iedergeval betalen wij je naar het duitse horeca Tarif (CAO in het nederlands), een proeftijd van 2 maanden is geen probleem.

Evi

Kan er een salaris indicatie worden gegeven?

Reactie van werkgever:

Hallo Evi, Hartelijk dank voor je interesse in onze vacature.
Een salaris indicatie is moeilijk via het internet te geven, in iedergeval betalen wij je naar het duitse horeca Tarif (CAO in het nederlands)

Celina

Hallo,

Ik vroeg me af in hoeverre kennis van de duitse taal vereist is?

Met vriendelijke groet,

Celina Lammers

Reactie van werkgever:

Hallo Celina,
Hartelijk dank voor je interesse in onze vacature.
Het is al voldoende wanneer je tegen onze duitse gasten het in iedergeval wil proberen te spreken!

Met vriendelijke groet,
Jan Stekelenburg