Alle vacatures

Nederlands hotel in Duitsland zoekt meerdere medewerkers!

 • Functie Hotel medewerker
 • Locatie Obersteinebach, Duitsland
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 3 maanden tussen 01 apr 2021 en 01 nov 2021.
 • Minimum leeftijd 21 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Hotel
 • Bruto maandsalaris Onbekend

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Dit zijn leuke vacatures voor mensen die niet heel ver weg willen werken in het buitenland! Je kunt namelijk gaan werken in Duitsland als kok, bedieningsmedewerker, schoonmaker, klusjesman en/of tuinman. Je kunt dus veel variatie verwachten als je aan de slag gaat bij onze oosterburen! Benieuwd wat je allemaal gaat doen? Lees dan verder!

Wat je allemaal gaat doen?
Natuurlijk is het afhankelijk van welke functie je gaat bekleden! Als bedieningsmedewerker probeer je allerlei zaken zo optimaal mogelijk te regelen voor de gasten, zelfs bijvoorbeeld aan het inchecken of het beantwoorden vragen en reageren op klachten. Daarnaast serveer je eten en drankjes in het restaurant en ’s avonds ga je achter de bar aan de slag. Een leuke baan, waarbij je veel invloed hebt op het verblijf van de gasten. Maar dat is niet het enige wat je kunt gaan doen als je gaat werken in het Hotel. Je kunt namelijk ook gaan werken in Duitsland als kok. Wat je gaat doen als kok? Onder andere het klaar maken van de voorbereiding van ontbijt, lunch of diner, zowel een deel a la carte als buffet.
 
Schoonmaak en tuinonderhoud? Er zijn 55 kamers, zalen, restaurants en 2 Hectare tuin... terrassen, parkeerplaatsen, balkons met veel geraniums en er is dus heeeeeel veel schoonmaak werk. Ben je handig?? Dat klinkt als muziek in de oren. We zijn druk op zoek naar mensen die professioneel hebben geklust. Want we zijn in de lockdown begonnen met het renoveren van 20 kamers, alles in eigen hand. En zijn nog lang niet uitgeklust. Voor de handige harrie hebben we een super aanbieding. Klinkt goed hé! Benieuwd voor wie je kunt gaan werken in Duitsland? Dat vertellen we je graag hieronder.
 
Voor wie je kunt gaan werken in Duitsland?
Een hotel in het prachtige Obersteinebach! We zijn aangesloten bij een hotel keten als zelfstandig hotel. We doen dus veel samen, maar houden onze individualiteit als Motorhotel. Dus de weekenden in het motorseizoen draaien we voor motorrijders, en de rest van het jaar hebben we een all inclusive formule voor de 50 plusser. Onze gasten zijn 95%  voornamelijk Nederlanders en Belgen. Maar vanaf het seizoen 2021 ook Duitsers. Wil je weten wat de omgeving van het hotel je allemaal kan bieden? Dat vertellen we je hieronder!

Werken in Duitsland
Naast het werken in Duitsland hoef je echt niet stil te zitten! Ontdek de omgeving en bekijk de vele bezienswaardigheden in het prachtige Obersteinebach. Dit plaatsje is gelegen vlakbij de bekendere plaats Bonn, Keulen en Koblenz. Er staat een bedrijfsauto beschikbaar voor het team. Dus als je boodschappen meeneemt voor het bedrijf, kun je ook dagjes genieten van de omgeving, ja, zelfs dichtbij de moezel en de Rijn. We zitten midden in het bos, 4km van de bewoonde wereld, dat wordt dus genieten en werken in Duitsland! Ben jij klaar voor een paar maanden werken in het buitenland? Dan is dit de ideale vacature in het buitenland! Wat je nu nog moet doen? Solliciteren en je cv toe voegen aan je profiel! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Kost en inwoning

 • Een algemene bedrijfsauto

 • Doorgroeimogelijkheden

 • Een veelzijdige baan

Wat verwachten wij van jou?

 • Nederlands sprekend

 • Kennis van de Duitse Taal voor bedienings medewerkers

 • Motivatie is belangrijker dan diplomas

Beschikbaarheid

Minimaal 3 maanden tussen 1 april 2021 en 1 november 2021.

Over bedrijf

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 8 februari 2021
Geplaatst
19 dagen geleden

Vacature vragen

Ingrid

Dag,
Ik zag vanmorgen een antwoord op mijn sollicitatie verschijnen op mijn telefoon.
Hoe raar het ook klinkt, ik kan dit antwoord nergens meer terugvinden. Kunt u misschien aangeven waar uw antwoord naar toe gestuurd is?

Vriendelijke groet,
Ingrid Imming

Reactie van werkgever:

Hallo, Sorry, maar ik weet even niet wie deze heeft verstuurd. Ik kan het ook niet terug vinden.

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt