Alle vacatures

Luxe resort in Duitsland is op zoek naar een animator!

 • Functie Medewerker Fun & Entertainment
 • Locatie Eifeler Tor, Duitsland
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode De gehele periode van 13 jul 2020 t/m 31 aug 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €700 - €1500

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Zoek je een uitdagende baan in het buitenland? Komt dat even goed uit. Je kan gaan werken in Duitsland! Een afwisselende baan vol mogelijkheden. Lees snel verder en kijk wat je kan verwachten van deze vacature in Duitsland.

Over ons
In december 2013 is ons prachtige 4 sterren resort geopend in Heimbach-Eifel. Ons luxe resort heeft geweldige faciliteiten voor zowel ontspanning als activiteiten. Op onze promenade vind je meerdere winkels, een supermarkt, een Italiaans restaurant, het Heimbacher Brauhaus (waar het smaakvolle Heimbacher bier vandaan komt), een conferentiecentrum met businessbar, een snackbar, wellness, groot zwembad zowel binnen als buiten. Waar ons resort een buitengewone beleving is voor onze gasten, is het voor onze medewerkers een buitengewone plek om te werken. Het resort is zeer succesvol, zowel in de verhuur als in de exploitatie.

Wat ga je doen?
Vind jij het geweldig om onze gasten een unieke beleving te bezorgen op een vakantieresort? Wil jij ‘s ochtends high-fives uitdelen met Mio (onze mascotte), ochtendgymnastiek en knutselen, ’s middag sporten en speurtochten organiseren en ’s avonds dansen, voorlezen of theater spelen? Dan is deze baan echt iets voor jou! Samen met het team zorg je voor het begeleiden, voorbereiden en uitvoeren van activiteiten op het gebied van Fun en Entertainment. Je houd je bezig met het vermaken entertainen van onze (kleine) gasten. Het spelen en begeleiden van Mio is hierbij een belangrijk onderdeel.

Daarnaast zorg je voor een schone werkplek en beheer je het materiaal. Uiteraard ben je gastgericht, communicatief sterk en oplossingsgericht. Ook zorg je voor de veiligheid met betrekking tot de uitvoering van activiteiten in de breedste zin van het woord.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een zeer afwisselende en uitdagende baan op een van onze mooie resorts binnen Europa. Wij bieden jou een tijdelijk dienstverband aan voor de maanden juli en augustus. Afwijkende maanden zijn mogelijk in overleg. Je ontvangt een marktconform salaris en tijdelijk verblijf op het resort waar jij komt te werken. Daarnaast zullen wij zorgdragen voor de vergoeding van een eventueel vliegticket en/of een avondmaaltijd. Laat dit avontuur niet aan je voorbij gaan en solliciteer op deze vacature in het buitenland!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Een zeer afwisselende en uitdagende baan op een van onze mooie resorts binnen Europa

 • Verblijf op het resort

 • Een marktconform salaris

Werkzaamheden

 • Samen met het team zorg je voor het begeleiden, voorbereiden en uitvoeren van activiteiten op het gebied van Fun en Entertainment

 • Je houd je bezig met het vermaken en entertainen van onze (kleine) gasten. Het spelen en begeleiden van Mio is hierbij een belangrijk onderdeel.

 • Je speelt in op de behoefte van onze gasten

Functie-eisen

 • Je bent proactief en je hebt een gastvrije houding

 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel

 • Je spreekt Nederlands en Engels. Als je daarnaast ook nog een andere taal spreekt is dat zeker een pré!

 • Je kan goed omgaan met kinderen

 • Je beschikt over een servicegerichte en gastvrije houding

 • Je bent gemotiveerd om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen

Beschikbaarheid

De gehele periode van 13 juli 2020 t/m 31 augustus 2020.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Dagmar

Hallo,
Het lijkt mij echt superleuk om hier te werken en ik ben die hele periode beschikbaar. Ik ben alleen 17,5 jaar oud. Ik vroeg me af of het misschien toch mogelijk was om hier te werken.

Reactie van werkgever:

Goedemiddag Dagmar,

De vacatures is reeds niet meer beschikbaar.

Met vriendelijke groet,
Jurriën Kros

Denise

Hi,
Ik probeer te solliciteren maar elke keer als ik mijn beschikbaarheid invul kom ik daarna niet verder omdat er elke keer staat dat ik het moet invullen?
Met vriendelijke groet,
Denise de Bakker

Reactie van werkgever:

Goedemiddag Denise,

Dat is vreemd, ik ga je melding doorgeven.

Met vriendelijke groet,
Jurriën Kros

Marije

Hallo, ik ben zeer geinteresseerd. Echter, de eerste week die jullie aangeven (vanaf 29-6) ben ik nog niet beschikbaar. Is dit een probleem? Kan ik dit aangeven in de sollicitatie?

Reactie van werkgever:

Beste Marije,

Je kan dit aangeven bij je sollicitatie!

Vriendelijke groeten,
Angela Bergsma
Dormio Holidays