Alle vacatures

Word Account Development Representative in Kopenhagen! Nieuw

 • Functie Development Representative
 • Locatie Kopenhagen, Denemarken
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen februari 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Onbekend

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.
Direct starten mogelijk! ✈️
Bij deze vacature is het direct mogelijk om te starten in het buitenland. De werkgever vangt je bij aankomst goed op. 🙌🏻   Waar wacht je nog op?! ✈️

Omschrijving

Ben jij de volgende die een grenzeloos avontuur tegemoet gaat? Gelijk heb je! Dit is jouw kans om te gaan werken in het buitenland. Dat is garantie op waardevolle werkervaring en mooie belevenissen. We geven je hier wat meer informatie over wat je kunt verwachten van het werken in Kopenhagen.

Jouw nieuwe baan in Kopenhagen
Als jij er voor kiest om te gaan werken in Kopenhagen als Account Development Representative dan ben jij verantwoordelijk voor het benaderen van potentiële klanten. Je gaat relaties opbouwen met deze klanten en creëert new business. Jij als Account Development Representative zult een belangrijke rol invullen binnen de internationale groei van dit bedrijf. Het is voor jou een koud kunstje om de gestelde doelen te behalen en te overtreffen! Een echte winnaarsmentaliteit is dus van groot belang tijdens het werken in het buitenland!

Je werkgever is een internationaal bedrijf dat zorgt voor vertrouwen en transparantie tussen consumenten en bedrijven. Momenteel vind je zo'n 50 miljoen recensies van consumenten over 245.000 bedrijven en per dag komen er ongeveer 10.000 consumentenrecensies bij! Het bedrijf bestaat uit ongeveer 600 medewerkers, waaronder zich meer dan 40 verschillende nationaliteiten bevinden. Deze medewerkers bevinden zich in kantoren in onder andere New York, Berlijn, Melbourne. Jij gaat werken in Kopenhagen voor het hoofdkantoor van dit bedrijf! Enthousiast? Laat dit avontuur dan niet aan je voorbij gaan en solliciteer op deze vacature in het buitenland.
 
Werken in Kopenhagen
Wist je dat Kopenhagen onlangs is uitgeroepen tot mooiste stad om te bezoeken door Lonely Planet? Lucky you! Dit kan jouw nieuwe werkomgeving worden. Werken in Kopenhagen is niet het enige, je kunt namelijk ook prachtige bezienswaardigheden en fantastisch eten. Ga bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij de kleine zeemeermin, de unieke wijken Christianshavn of Christiania of ga lekker shoppen in de lange winkelstraat Strøget. Wat eten betreft zijn de verschillende soorten zoete broodjes een delicatesse in Kopenhagen of eet een heerlijk ijsje waarvan ze in Denemarken geen kleine formaten kennen. Wanneer je al dat eten lekker achter je kiezen hebt, is het nog een aanrader om naast het werken in het buitenland te gaan kijken bij Nyhavn. Nyhavn is één van de belangrijkste toeristische trekpleisters in de stad Kopenhagen. 

Dit is je kans om jouw buitenlandse ambities werkelijkheid te maken! Wacht niet langer en solliciteer op deze vacature in het buitenland. Wellicht kun jij binnenkort je koffers pakken om te gaan werken in Kopenhagen! 😃
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Doorlopende trainingen en ondersteuning voor doorgroeimogelijkheden

 • Je kunt gaan werken in het buitenland op een geweldige locatie in het centrum van Kopenhagen

 • Een internationale cultuur en sociale werkomgeving

 • Een sleutelpositie binnen de internationale groei van het bedrijf

 • Een concurrerend salaris inclusief een bonus systeem

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je identificeert potentiële klanten

 • Je benadert mogelijke klanten door middel van telefonisch contact en per mail

 • Je onderhoudt relaties met mogelijke klanten binnen allerlei sectoren

 • Je gaat opzoek naar groeimogelijkheden binnen de Nederlandse markt

 • Je communiceert met de Senior Sales Executive over jouw bevindingen

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een relevante opleiding afgerond

 • Je hebt minimaal 1 jaar sales ervaring

 • Je bent ambitieus, gemotiveerd en resultaat georiënteerd

 • Je spreekt en schrijft zowel Nederlands als Engels

 • Je kunt samenwerken binnen een energiek sales team

 • Je beschikt over een positief en energiek karakter in combinatie met uitstekende communicatie vaardigheden

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen februari 2021 en december 2023.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Yobbers is het moederbedrijf van Grenzelooswerk. Wij richten ons specifiek op het contact met de werkgevers en nemen daarbij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 maart 2021
Geplaatst
circa 17 uur geleden

Veelgestelde vragen

Moet ik de taal van het land waar ik ga werken spreken?

Voor de meeste vacatures is het van belang dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst. Soms wordt er gevraagd om een tweede vreemde taal zoals Spaans, Duits of Frans. Dit komt echter niet heel vaak voor. Met Engels kun jij je vaak al heel goed redden in het buitenland!

Ik ben al wat ouder, kan ik nog wel solliciteren op jullie vacatures?

Wat leuk dat je aan het overwegen bent om het avontuur aan te gaan in het buitenland. Bij ons speelt leeftijd geen rol. Alle leeftijden zijn welkom om te solliciteren. Wel is het voor de meeste vacatures belangrijk dat je minimaal 18 jaar bent.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Help Center.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen