Buitensport instructeur gezocht in de Belgische Ardennen!

 • Functie Buitensport instructeur
 • Locatie De Belgische Ardennen, België
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode De gehele periode van 01 jul 2019 t/m 31 okt 2019.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Beschikbaar
 • Categorie Overig
 • Bruto maandsalaris Onbekend
Vacature bewaren
35 avonturiers bewaarden deze vacature
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 2 juli 2019
Geplaatst
circa een maand geleden

Omschrijving

Deze kans wil je niet laten lopen! Jij kunt gaan werken in de Ardennen als buitensport instructeur. Toon je sportiviteit en beleef fantastische avonturen. Je gaat onder andere mountainbiken, paintballen en touwbanen. Help jij graag de klanten bij het beleven van een geweldig avontuur? Lees dan snel verder over wat je kunt verwachten van deze vacature in het buitenland. 

Over je nieuwe baan
Ben jij sportief en gastvriendelijk? Gelukkig! Dan voldoe je al aan de eerste functie-eisen. Als buitensport instructeur ga je avontuurlijke activiteiten begeleiden. Je gaat bijvoorbeeld mountainbiken in de Belgische Ardennen, paintballen in de bossen of klimmen op een touwbaan. Daarnaast denk je mee over de verbetering van activiteiten en begeleid je stagiaires. Kortom, jij gaat tijdens het werken in België jouw sportieve instelling een betekenis geven. Lijkt het jou leuk om de klanten de tijd van hun leven te geven? Ga dan samen op avontuur in de natuur!

Over jouw nieuwe werkgever
Jouw nieuwe werkgever verzorgd al meer dan 20 jaar op professionele wijze buitensport activiteiten in de prachtige Belgische Ardennen. Van bedrijven tot families en van groepen tot scholen. Het doel bij ons is altijd hetzelfde, de zorg voor onze klanten dragen en de tijd van hun leven bezorgen. Samen op avontuur, in de natuur!

Werken in de Ardennen, België
Iedereen heeft wel eens gehoord van de Ardennen! Het is namelijk een populaire vakantiebestemming onder vele Nederlanders. Echter bestaat er nu de mogelijkheid om in dit gebied te gaan werken in België! Het is een schitterende locatie waar je als buitensport instructeur de tijd van je leven gaat meemaken. Je vindt hier alles wat een buitensporter zou willen hebben namelijk: bergen, natuur, grotten, watervallen, helderblauwe rivieren en indrukwekkende bossen. Wat wil je nog meer?! Kies nu voor de stap om te gaan werken in de Ardennen en geniet van deze prachtige regio in België!

Stagemogelijkheden
Ben jij op zoek naar een afwisselende, gezellige en spannende stageplek in het buitenland? Ook dan kun je bij ons terecht! Als buitensport stagiaire zal je bijvoorbeeld onder toezicht van een instructeur activiteiten begeleiden. Gaat het goed? Dan kan je uiteindelijk zelf groepen gaan begeleiden en meer verantwoordelijkheden krijgen. Dat is nog eens avontuurlijke stageplek!

Wat wij jou bieden
 • Fulltime baan met uitzicht op een langere periode

 • Marktconform salaris

 • Doorgroeimogelijkheden naar hoofd-instructeur en/of locatie manager.

 • Werk in een prachtige omgeving


Werkzaamheden
 • Je bent verantwoordelijk voor het veilig, leuk en moeiteloos laten verlopen van de activiteiten

 • Je begeleidt stagiaires en denkt mee aan het verbeteren van activiteiten

 • Naast het begeleiden van activiteiten worden er ook kleine onderhoudswerkzaamheden gedaan aan mountainbikes, paintball wapens en touwbanen

 • Je zorgt ervoor dat de klant de tijd van zijn leven heeft en samen met jou het avontuur aangaat


Functie-eisen
 • Je bent fulltime beschikbaar

 • Je bezit over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt graag met (grote) groepen

 • Je bent enthousiast, sportief, flexibel en bent zelfstandig

 • Je denkt oplossingsgericht, bent praktisch ingesteld en/of leergierig

 • Rijbewijs B en EHBO diploma worden gezien als een pré


Beschikbaarheid

De gehele periode van 1 juli 2019 t/m 31 oktober 2019.


Vragen over deze vacature

Maaike

Hallo, IK zag net de vacature staan. Staat deze nog open. Ik zou per direct kunnen beginnen. Sport achtergrond en outdooractiveiten zijn bekend ;-).

Sportieve groet,

Maaike

Reactie van werkgever:

hoi Maaike, wij kunnen zeker nog mensen gebruiken. Stuur je CV maar op en dan kunnen we binnenkort mogelijk afspreken en beginnen.


Isabel

Hallo,

Dit lijkt me ontzettend leuk om te doen, alleen ben ik beschikbaar van 9 juni t/m eind eind augustus. Is het misschien toch niet mogelijk dat ik bij jullie kom te werken?

Reactie van werkgever:

Beste Isabel, Leuk dat je reageert. De periode die je op geeft is voor ons ook prima.


Esmeralda

Hallo,

Wat een super leuke vacature! Ik zou graag willen solliciteren maar ben helaas nog niet vanaf 6 mei beschikbaar. Is het ook mogelijk om later te beginnen?

Groet,
Esmeralda

Reactie van werkgever:

hoi Esmeralda,

Leuk dat je interesse hebt naar onze vacature. Het is ook mogelijk na 6 mei te beginnen mits je maar een langere periode beschikbaar bent.


Jeroen

Goedemorgen,

Zou je een indicatie van het salaris kunnen geven?
Daarnaast ben ik benieuwd waar je eventueel komt te werken, ik woon dicht bij de Belgische grens. Dus of ik in de weekenden makkelijk op en neer naar huis kan rijden.

Groetjes Jeroen

Reactie van werkgever:

Hoi Jeroen,
Leuk dat je interesse hebt in onze vacature. Het salaris is marktconform en ligt boven het minimum loon. We zitten op ongeveer een uurtje rijden van Maastricht af. Je zal meestal in een wisselrooster werken waarbij je ook regelmatig in de weekenden ingezet zal worden. Je bent niet standaard ieder weekend vrij.


No Comments

Heb je een vraag?

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen