Alle vacatures

Buitensport instructeur gezocht in de Belgische Ardennen!

 • Functie Buitensport instructeur
 • Locatie De Belgische Ardennen, België
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 3 maanden in de periode van 08 jun 2020 t/m 30 nov 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Sport
 • Bruto maandsalaris Onbekend

COVID-19 update - Solliciteren nog steeds mogelijk!

Wij zijn ons er bij Grenzelooswerk van bewust dat je misschien vragen hebt i.v.m. COVID-19 over werken in het buitenland. Solliciteren is nog steeds mogelijk op onze vacatures! Wij zullen samen met jou gaan kijken naar een mogelijke startdatum. Voor meer antwoorden op je vragen kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Deze kans wil je niet laten lopen! Jij kunt gaan werken in de Ardennen als buitensport instructeur. Toon je sportiviteit en beleef fantastische avonturen. Je gaat onder andere mountainbiken, paintballen en touwbanen. Help jij graag de klanten bij het beleven van een geweldig avontuur? Lees dan snel verder over wat je kunt verwachten van deze vacature in het buitenland. 

Over je nieuwe baan
Ben jij sportief en gastvriendelijk? Gelukkig! Dan voldoe je al aan de eerste functie-eisen. Als buitensport instructeur ga je avontuurlijke activiteiten begeleiden. Je gaat bijvoorbeeld mountainbiken in de Belgische Ardennen, paintballen in de bossen of klimmen op een touwbaan. Daarnaast denk je mee over de verbetering van activiteiten en begeleid je stagiaires. Kortom, jij gaat tijdens het werken in België jouw sportieve instelling een betekenis geven. Lijkt het jou leuk om de klanten de tijd van hun leven te geven? Ga dan samen op avontuur in de natuur!

Over jouw nieuwe werkgever
Jouw nieuwe werkgever verzorgd al meer dan 20 jaar op professionele wijze buitensport activiteiten in de prachtige Belgische Ardennen. Van bedrijven tot families en van groepen tot scholen. Het doel bij ons is altijd hetzelfde, de zorg voor onze klanten dragen en de tijd van hun leven bezorgen. Samen op avontuur, in de natuur!

Werken in de Ardennen, België
Iedereen heeft wel eens gehoord van de Ardennen! Het is namelijk een populaire vakantiebestemming onder vele Nederlanders. Echter bestaat er nu de mogelijkheid om in dit gebied te gaan werken in België! Het is een schitterende locatie waar je als buitensport instructeur de tijd van je leven gaat meemaken. Je vindt hier alles wat een buitensporter zou willen hebben namelijk: bergen, natuur, grotten, watervallen, helderblauwe rivieren en indrukwekkende bossen. Wat wil je nog meer?! Kies nu voor de stap om te gaan werken in de Ardennen en geniet van deze prachtige regio in België!

Stagemogelijkheden
Ben jij op zoek naar een afwisselende, gezellige en spannende stageplek in het buitenland? Ook dan kun je bij ons terecht! Als buitensport stagiaire zal je bijvoorbeeld onder toezicht van een instructeur activiteiten begeleiden. Gaat het goed? Dan kan je uiteindelijk zelf groepen gaan begeleiden en meer verantwoordelijkheden krijgen. Dat is nog eens avontuurlijke stageplek!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Fulltime baan met uitzicht op een langere periode

 • Marktconform salaris

 • Doorgroeimogelijkheden naar hoofd-instructeur en/of locatie manager.

 • Werk in een prachtige omgeving

Werkzaamheden

 • Je bent verantwoordelijk voor het veilig, leuk en moeiteloos laten verlopen van de activiteiten

 • Je begeleidt stagiaires en denkt mee aan het verbeteren van activiteiten

 • Naast het begeleiden van activiteiten worden er ook kleine onderhoudswerkzaamheden gedaan aan mountainbikes, paintball wapens en touwbanen

 • Je zorgt ervoor dat de klant de tijd van zijn leven heeft en samen met jou het avontuur aangaat

Functie-eisen

 • Rijbewijs B en EHBO diploma worden gezien als een pré

 • Je denkt oplossingsgericht, bent praktisch ingesteld en/of leergierig

 • Je bent enthousiast, sportief, flexibel en bent zelfstandig

 • Je bezit over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt graag met (grote) groepen

 • Je bent fulltime beschikbaar

Beschikbaarheid

Minimaal 3 maanden in de periode van 8 juni 2020 t/m 30 november 2020.

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 19 juni 2020
Geplaatst
circa een maand geleden

Vacature vragen

Mike

ik zie dat je minimaal 3 maanden beschikbaar moet zijn, mijn beschikbaarheid ligt van 3 juli / 1 sep. is dit inderdaad te kort?

Reactie van werkgever:

Beste Mike, Ideaal zou 3 maanden zijn. Afhankelijk van jouw ervaring en opleiding zou het misschien wel mogelijk zijn voor 2 maanden te komen. Mocht je intresse hebben stuur dan je sollicitatie door.

Bjarne

Hallo,
Hebben jullie nog mensen nodig? Ik beschik niet over een opleiding in deze richting maakt dit uit?

Marielle

Ben beschikbaar vanaf 28 september zoekt u dan nog personeel? Ben volledig gediplomeerd

Reactie van werkgever:

Hoi Marielle,

Mogelijk zou je dan oktober nog aan de slag kunnen bij ons. Kan je mij je CV doorsturen?
Groetjes,
Ron

Ingrid

hallo, ik zou graag willen soliciteren maar ik kan pas beginnen tussen midden augustus en september. er staat nu dat ik niet kan soliciteren, is er nog een mogelijkheid om toch te soliciteren?

Reactie van werkgever:

Beste Ingrid, als je beschikbaar zou zijn tot en met medio oktober dan zou het nog wel kunnen.

Lionel

Ik heb gesoliciteerd maar ben afgewezen op basis van beschikbaarheid in mijn profiel. Ik wiste niet eens wat daar stond, maar nu heb ik het aangepast. Echter stond in mijn motivatie wanneer ik beschikbaar ben. Ik zie geen mogelijk om weer te solliciteren. Worden de motivaties gelezen of zo? Hoe kan ik weer een sollicitatie sturen?

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account