Klantenservice medewerker gezocht Zalando HQ Berlijn!

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Berlijn, Duitsland
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 12 maanden in de periode van 01 apr 2019 t/m 31 dec 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Nee
 • Categorie Klantenservice
 • Bruto maandsalaris €1700 - €1800
Vacature bewarenVacature bewaard
340 avonturier bewaarde deze vacature avonturiers bewaarden deze vacature
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 25 mei 2019
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Omschrijving

Heb jij zin in een nieuw avontuur? Wil jij een jaar lang kennismaken met de stad die nooit slaapt? Dan kun jij gaan werken in Berlijn als klantenservice medewerker! Dit is een unieke kans voor jou. Lees snel verder, want zo kan een dag werken in Berlijn eruitzien:

Een dag werken in Berlijn!
07:00 – Je wekker gaat. Rustig doe je je ogen open en je maakt je klaar om te gaan werken in Berlijn. Je kijkt naar het uitzicht over een imposante winkelstraat in hartje Berlijn. Je kijkt hoe de eerste mensen flaneren over de Kurfürstendamm terwijl je geniet van een heerlijke kop koffie. Onderweg om te gaan werken in Berlijn haal je een verse sandwich op de hoek van de straat. Terwijl je geniet van je sandwich en het stadsleven loop je tevreden naar je werk in Berlijn.
 
09:00 – Je arriveert op locatie om te gaan werken in Berlijn en kijkt er naar uit om weer een dag mensen blij te maken. Moeilijk werk? Welnee, je hoeft tijdens het werken in Berlijn alleen maar te doen waar je goed in bent: met mensen praten en ze blij maken. Je werkt in een omgeving met veel internationale mensen. Mensen vanuit alle hoeken uit Europa die dezelfde keuze gemaakt hebben als jij: werken in Berlijn. Je haalt veel inspiratie uit de gesprekken die je met collega’s voert. Door dit avontuur heb je in korte tijd al veel geleerd over jezelf en anderen. En dit is pas het begin van het werken in Berlijn!
 
12:30 – Lunchtijd. Samen met collega’s uit Nederland en andere hoeken van Europa ga je eten. Met je collega Ruud bespreek je de film van gisteravond. Berlijn barst van de bioscopen, maar liefst 400, en hier maken jullie met zijn tweeën graag gebruik van! Dit is nog eens genieten tijdens het werken in Berlijn.
 
17:00 – Je hebt een hoop mensen verder kunnen helpen! Tevreden en voldaan stap je het kantoor uit klaar met het werken in Berlijn. Dus tijd voor gezelligheid! Je hebt samen met twee vriendinnen afgesproken om wat te gaan eten in het stadscentrum.
  
17:30 – Je bent niet zo’n vleeseter, maar een goede curryworst op z’n tijd vind je stiekem ook wel lekker. Het water loopt je in de mond als de romige aardappelpuree met curryworst wordt voorgeschoteld. Welverdiend na een lange dag werken in Duitsland!
 
19:00 – Jullie konden het niet laten: Shop till you drop! In het grootste warenhuis van Europa ‘Kaufhaus des Westens’ vermaken jullie je prima. De avond vliegt voorbij.
 
21:30 – Uitgeput van al het passen en beladen met tassen vertrekken jullie naar huis. Nog een wijntje om de geslaagde avond af te sluiten. Wat een heerlijk leven in Berlijn!
 
Zie jij jezelf al lopen in het Kaufhaus des Westens in Berlijn? Of genietend van een goede film in één van de vele bioscopen? Lees dan snel verder en solliciteer om te gaan werken in het buitenland!

Waarom je deze kans niet wilt missen:
 • Je krijgt een uitgebreide training (betaald)

 • Producten kopen met korting!

 • Je krijgt een baan met veel afwisseling

 • Je werktijden zijn flexibel

 • Met een goede inzet krijg je interessante doorgroeimogelijkheden aangeboden!

 • Waardevolle werkervaring om toe te voegen aan je CV!


Wat moet je daarvoor doen?
 • Het klantvriendelijk afhandelen van vragen per telefoon, mail of chat


Wat vragen we verder van je?
 • Redelijk tot goed Engels spreken

 • Vloeiend Nederlands (in woord en geschrift)

 • Goede luister- en typevaardigheden

 • Bereid om circa 1 jaar te wonen en werken in Berlijn


Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden in de periode van 1 april 2019 t/m 31 december 2020.


Vragen over deze vacature

Jeffrey

Zit hier een relocatie pakket bij

Reactie van werkgever:

Hi Jeffrey! De werkgever heeft wat tips qua huisvesting en komt je financiëel tegemoet eenmaal in Berlijn, maar je zult zelf wel van aanpakken moeten weten. Groetjes!


Diana

Goedemiddag! Ik wil graag solliciteren Maar er staat bij dat ik niet voldoe aan de voorwaarden. Ik kan niet vinden waarom niet. Groetjes Diana

Reactie van werkgever:

Hi Diana! Dit komt omdat je beschikbaarheid niet overeen komt met de beschikbaarheid in de vacature. Voor nu zal ik je profiel koppelen aan de vacature en zsm contact met je opnemen!


Keisha

Dit lijkt me interessant! is het ook mogelijk om als Belg te solliciteren?

Reactie van werkgever:

Hi Keisha! Als Belg ben je ook welkom! :-) Ik ontvang graag je sollicitatie via de website.


Frankie

Hoi! Ik heb deze vacature al eerder voorbij zien komen. Ik woon per 1 maart in Berlijn, is het mogelijk om dan nog te starten?

Reactie van werkgever:

HI Frankie, We zoeken doorlopen mensen voor deze rol! Daarnaast hebben we meerdere andere opdrachtgevers! Groet Gijs


Gerelateerde artikelen