Je maakt gebruik van een verouderde browserversie, voor de best mogelijke gebruikerservaring raden wij aan om de laatste versie van Google Chrome te installeren. Google Chrome downloaden

Klantenservice medewerker gezocht Zalando HQ Berlijn!

 • Functie: Klantenservice medewerker
 • Locatie: Berlijn, Duitsland
 • Periode: Minimaal 12 maanden in de periode van 30 april 2018 t/m 31 december 2019.
 • Nationaliteit: Nederlands
 • Salaris: €1600 - €1700
 • Minimum leeftijd: 18 jaar
 • Accommodatie: Nee
 • Categorie: Klantenservice
Vacature bewarenVacature bewaard
223 avonturier bewaarde deze vacature avonturiers bewaarden deze vacature
Vacature status:
Open ◦ Verloopt op 25 mei 2018
Geplaatst:
14 dagen geleden

Over de vacature

Heb jij zin in een nieuw avontuur in de wereldstad Berlijn? Wil jij een jaar lang kennismaken met de stad die nooit slaapt? Help jij mensen graag verder? Dan hebben wij een unieke kans voor jou! Lees snel verder, want zo kan een dag uit jouw leven in Berlijn eruit zien:

Een dag uit jouw leven in Berlijn!
07:00 – Je wekker gaat. Rustig doe je je ogen open en kijkt naar het uitzicht over een imposante winkelstraat in hartje Berlijn. Je kijkt hoe de eerste mensen flaneren over de Kurfürstendamm terwijl je geniet van een heerlijke kop koffie. Onderweg naar werk haal je een verse sandwich op de hoek van de straat. Terwijl je geniet van je sandwich en het stadsleven loop je tevreden naar je werk.
 
09:00 – Je arriveert op je werk en kijkt er naar uit om weer een dag mensen blij te maken. Moeilijk werk? Welnee, je hoeft alleen maar te doen waar je goed in bent: met mensen praten en ze blij maken. Je werkt in een omgeving met veel internationale mensen. Mensen vanuit alle hoeken uit Europa. Je haalt veel inspiratie uit de gesprekken die je met collega’s voert. Door dit avontuur heb je in korte tijd al veel geleerd over jezelf en anderen. En dit is pas het begin!
 
12:30 – Lunchtijd. Samen met collega’s uit Nederland en andere hoeken van Europa ga je eten. Met je collega Ruud bespreek je de film van gisteravond. Berlijn barst van de bioscopen, maar liefst 400, en hier maken jullie met zijn tweeën graag gebruik van! 
 
17:00 – Je hebt een boel mensen verder kunnen helpen! Tevreden en voldaan stap je het kantoor uit. Tijd voor gezelligheid! Je hebt samen met twee vriendinnen afgesproken om wat te gaan eten in het stadscentrum.
 
17:30 – Je bent niet zo’n vleeseter, maar een goede curryworst op z’n tijd vind je stiekem ook wel lekker. Het water loopt je in de mond als de boterige aardappelpuree met curryworst wordt voorgeschoteld. Welverdiend na een lange dag werken!
 
19:00 – Jullie konden het niet laten: Shop till you drop! In het grootste warenhuis van Europa ‘Kaufhaus des Westens’ vermaken jullie je prima. De avond vliegt voorbij.
 
21:30 – Uitgeput van al het passen en beladen met tassen vertrekken jullie naar huis. Nog een wijntje om de geslaagde avond af te sluiten. Wat een heerlijk leven!
 
Zie jij jezelf al lopen in het Kaufhaus des Westens in Berlijn? Of genietend van een goede film in één van de vele bioscopen? Lees dan snel verder!

Waarom je deze kans niet wilt missen:
 • Producten kopen met korting!

 • Je krijgt een baan met veel afwisseling

 • Je werktijden zijn flexibel

 • Met een goede inzet krijg je interessante doorgroeimogelijkheden aangeboden!

 • Waardevolle werkervaring om toe te voegen aan je CV!

 • Je krijgt een uitgebreide training (betaald)

 • Je verdient een bruto-salaris van € 1.680 per maand


Wat moet je daarvoor doen?
 • Het klantvriendelijk afhandelen van vragen per telefoon, mail of chat


Wat vragen we verder van je?
 • Redelijk tot goed Engels spreken

 • Vloeiend Nederlands (in woord en geschrift)

 • Goede luister- en typevaardigheden

 • Bereid om circa 1 jaar te wonen en werken in Berlijn


Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden in de periode van 30 april 2018 t/m 31 december 2019.


Vragen over deze vacature

Djenderal

Is deze vacature nog steeds vacant?? of vis ik nu naast de boot?

Reactie van de werkgever:

Hoi Djenderal! Momenteel heeft deze werkgever een vacaturestop! Ik hoop dat er snel weer open posities zijn. Als je op de hoogte hiervan gehouden wilt worden, kun je solliciteren en dan neem ik contact met je op. ^Britta


Brian

Hallo,

Is het de bedoeling dat je alleen Nederlandse klanten helpt?
Ik hoor graag van u!

Reactie van de werkgever:

Hoi Brian, ja dat klopt! Groetjes Britta


Martijn

Goedendag,

Ben zeker geintereseerd en zo goed als direct beschikbaar.
Ik las dat er geen accomodatie bij inbegrepen zit maar is er wel een soort van relocation package? Zo ja in welke vorm.
Vast bedankt!
Martijn.

Reactie van de werkgever:

Hi Martijn, Bij deze opdrachtgever krijg je een aanzienlijk bedrag extra bij je eerste salaris. Met dit geld zou je bijvoorbeeld de eerste 2 weken een hotel kunnen boeken zodat je vanuit daar op zoek kan gaan naar eigen woonruimte. Groet Gijs


Renske

Goedendag, zit hier woonruimte bij en zo nee hebben hun dan woonruimte te huur? En is dit voor minimaal 1 jaar of 6 maanden? Ik hoor erg graag van u!

Reactie van de werkgever:

Hi Renske, je moet minimaal beschikbaar zijn. Je wordt geholpen met het vinden van woonruimte in Berlijn. Kan ik je sollicitatie verwachten? groet Gijs


Sanne

Hi,

Ik zie dat hey vanaf 18 september is. Is dat ook echt de startdatum of is dat flexibel en kan het eventueel later? Ik ben geinteresseerd mocht het nog beschikbaar zijn!

Reactie van de werkgever:

Hi Sanne, Dat kan zeker! Wanneer zou je kunnen starten? We zijn dringend op zoek :-) Groet Gijs